Jump to content

Thermalright Ultra 120 black edition + temps

charly13

Recommended Posts

Κατι μου λεει οτι δεν παταει καλα αλλα την εχω βαλει ηδη 2 φορες με τον ιδιο τροπο και 3η φορα να την βαλω δεν θα κανω κατι διαφορετικο.

Παιδιά έχω διαβάσει και εδω οτι κουνιέται η ψύκτρα....

Αλλά κουνιέται τόσο ώστε να παίρνει διαγώνια κλίση?

Γιατι έγω έχω 41 κ 49 οc με HWMonitor και 35 κ 44 με CoreTemp κ RealTemp.

• 2 weeks later...

Εχω στη κατοχη μου μια TRUE-120, S1283, Scythe Ninja και εχω κανει διαφορους συνδυασμους σε c2d 8500, 8600 και σε q6600. Οι ψυχτρες ειναι lapped και χρησιμοποιω τις τελευταιες εκδοσεις realtemp και coretemp. Οι θερμοκρασιες που βλεπω στι δοκιμες μου απεχουν πολυ απο τα διαφορα reviews. Εχω κανει παραλαγες στη τοποθετηση του thermal compound, στους ανεμιστηρες, εκτος κουτιου, εντος και διαφορα αλλα. Οι επεξεργαστες ειναι overclocked και η ταση συνηθως ειναι 1.35-1.4.

Με intelburntest συνηθως φτανω τους 75-85 βαθμους σε θερμοκρασιες δωματιου 23-24c.

Με prime95 παιζουν χαμηλοτερα, περιπου 66-72. Επισης σε καμια περιπτωση οταν πιανω τη βαση των ψυχτρων δεν ειναι ιδιατερα θερμη.

Εχω στη κατοχη μου μια TRUE-120, S1283, Scythe Ninja και εχω κανει διαφορους συνδυασμους σε c2d 8500, 8600 και σε q6600. Οι ψυχτρες ειναι lapped και χρησιμοποιω τις τελευταιες εκδοσεις realtemp και coretemp. Οι θερμοκρασιες που βλεπω στι δοκιμες μου απεχουν πολυ απο τα διαφορα reviews. Εχω κανει παραλαγες στη τοποθετηση του thermal compound, στους ανεμιστηρες, εκτος κουτιου, εντος και διαφορα αλλα. Οι επεξεργαστες ειναι overclocked και η ταση συνηθως ειναι 1.35-1.4.

Με intelburntest συνηθως φτανω τους 75-85 βαθμους σε θερμοκρασιες δωματιου 23-24c.

Με prime95 παιζουν χαμηλοτερα, περιπου 66-72. Επισης σε καμια περιπτωση οταν πιανω τη βαση των ψυχτρων δεν ειναι ιδιατερα θερμη.

Ακριβως το ιδιο εχω παθει και εγω...

80 βαθμους στους πυρηνες και η βαση της ψυκτρας απλα χλιαρη, δεν ειναι φυσιολογικο πραγμα... Κατι κανεις λαθος... Επισης τετοιες temps με 2πυρηνο 45αρη απλα δεν υπαρχουν... ουτε με stock να ησουν...

Δε θε ηθελα να ακουσω οτι κανω κατι λαθος αλλα καποια προταση για το τι κοινο εχουν 3 διαφορετικα setup και εχουν υψηλες θερμοκρασιες. Η εμπειρια μου στους υπολογιστες ειναι περιπου 20 χρονια. Σε υδροψυχτα συστηματα περιπου 6 χρονια. Οποτε κατι υπερβολικα λαθος δε πιστευω οτι εχω κανει.

Τι να σου πω... Αμα πιστευεις οτι ολα τα κανεις σωστα, το μονο πραγμα ποθ μπορει να φταιει ειναι το οτι εχεις πολυ ζεστο κομματι... Δεν εχουν ολα τα κομματια την ιδια θερμικη συμπεριφορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.