FrOsT Ιούλιος 8, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2014 Παίδες αν την δουλεύετε/δουλέψετε σε 8.1 ρίξτε κάνα σινιάλο πως κ τι Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Έχεις θέμα με τον driver η με το πρόγραμμα; Ρωτάω γιατί είμαι σίγουρος ότι ο τελευταίος driver παίζει σε 7ρια τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 8, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2014 Έχεις θέμα με τον driver η με το πρόγραμμα; Ρωτάω γιατί είμαι σίγουρος ότι ο τελευταίος driver παίζει σε 7ρια τουλάχιστον.Να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος. Τα ξήλωσα και τα δύο ταυτόχρονα. Πριν ειχα δοκιμάσει και compatibility mode για xp sp3 αλλά τίποτα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septic Ιούλιος 24, 2014 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Την δοκημασα χτες ξανα. Περασα μονο driver για win7 x64, ανοιγεις aida64, κανεις τις ρυθμησεις που θελεις και εισαι ετοιμος! Ανοιγεις το aida,ανοιγει και η οθονη. Κλεινεις το aida, κλεινει η οθονη. Τρομερα ευχρηστο πλεον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 24, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Την δοκημασα χτες ξανα. Περασα μονο driver για win7 x64, ανοιγεις aida64, κανεις τις ρυθμησεις που θελεις και εισαι ετοιμος! Ανοιγεις το aida,ανοιγει και η οθονη. Κλεινεις το aida, κλεινει η οθονη. Τρομερα ευχρηστο πλεον! Το έβαλαν σε releash ή σε beta έκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septic Ιούλιος 24, 2014 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Αν εννοεις το Aida, πρεπει να εχεις το extereme edition απο το 4.50.3029 beta και νεοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούλιος 25, 2014 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2014 Να δοκιμάσω πάλι στα 8.1 ή θα έχω πάλι κοκομπλοκο.. <scared> Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.TeRaS Ιούλιος 27, 2014 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 Το εχω εγώ και εχω 8.1, δουλεύει μια χαρά με LCDHype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 19, 2014 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2014 Γιατί απ' όταν πήγα στη Gigabyte δεν κλείνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 19, 2014 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2014 ούτε σε εμένα με την asus... άλλα δεν με χαλάει, μια χαρά ρουφιανεύει πότε άνοιξε το pc και για πόσο, όσο λείπω στην δουλειά btw υπάρχει κανείς με μαύρο πλαίσιο που να θέλει ασημένιο; ή κάποιος που να πουλάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.