pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 Γεια σας παιδια χθες το βραδυ μονταρα την καρτα μου την 8800gts η οποια δουλευει κανονικα...Τωρα μολις ανοιξα το pc εβαλα μουσικη να παιζει και μπηκα σε ορισμενα site τα οποια ας πουμε ειναι καπως ''βαρια'', με το που παω να κουνησω την ροδελα του ποντικιου για να κατεβει η σελιδα κατω αρχιζω και ακουω χρατς χρατς στον ηχο και το τραγουδι εχει καθυστερηση, επισης μου το κανει καθως κουναω το ποντικι μερικες φορες η οταν κλικαρω.... Λετε τωρα να φταει η καρτα γραφικων επειδη μονταριστηκε να εγεινε καποια στραβη η φταει η καρτα ηχου ετσι ξαφνικα?????Να σημειωσω οτι μου το κανει επισης οταν στελνω nudge στο msn και στο media player στην κεντρικη του οθονη στα visualizations....
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 14, 2009 Author #3 Ιανουάριος 14, 2009 Λογικά η κάρτα γραφικών φταίει.Που στηρίζεις την αποψη σου?????
apollokk Ιανουάριος 14, 2009 #4 Ιανουάριος 14, 2009 Που στηρίζεις την αποψη σου?????Όταν λές ότι όλα μια χαρά και ωραία μέχρι να κουνήσεις τη ροδέλα...
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 14, 2009 Author #5 Ιανουάριος 14, 2009 Μετρησαμε την καρτα μετα και ολα εδειχναν μια χαρα....!!!!!
Κούκου Ιανουάριος 19, 2009 #6 Ιανουάριος 19, 2009 Γειά Χαρά.Αναρωτήθηκες μήπως είναι θέμα Οδηγών(Drivers) ?
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 19, 2009 Author #7 Ιανουάριος 19, 2009 Το προβλημα λυθηκε εφταιγαν τα mods....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.