NikMark Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2009 Παίδες, αναρωτιέμαι, το χρησιμοποιείτε καθόλου; Εγώ προσφάτως άρχισα να ασχολούμαι με δαύτο, καθότι, παλιότερα που το είχα δοκιμάσει μόνο στην επιφάνεια εργασίας, με ενόχλησε η θαμπάδα που προκάλεσε και το παράτησα αμέσως, δίχως να δω αποτελέσματα σε άλλες εφαρμογές.Τώρα στις ταινίες βάζω ένα 10% και στα παιχνίδια από 20% έως 30% και ομολογουμένως, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ενδιαφέρον! Εσείς, αν ναί, που το χρησιμοποιείτε και πόσο τοις εκατό;
Hydra Ιανουάριος 14, 2009 #2 Ιανουάριος 14, 2009 Φιλε μου δεν το εχω ακουστα,μπορεις μηπως να μας δωσεις ενα link?
NikMark Ιανουάριος 14, 2009 Author #3 Ιανουάριος 14, 2009 Αδελφέ, δεν αποτελεί κάποιο ξεχωριστό πρόγραμα. Στον πίνακα ελέγχου nvidia, πηγαίνεις στην ενότητα Display ( εμφάνιση ) και στην υποενότητα Abjust Desktop Color Settings ( ρυθμίσεις διαμόρφωσης χρώματος επιφάνεις εργασίας ), το βρίσκεις.
Hydra Ιανουάριος 14, 2009 #5 Ιανουάριος 14, 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια,το δοκιμασα ειναι οντως καλο,οχι ομως στο full Aπ'οτι καταλαβα αυξανεται ομως η φωτεινοτητα?..μην εχω κανα προβλημα με τα ματια.. :s
KoMM Ιανουάριος 14, 2009 #7 Ιανουάριος 14, 2009 εγω εδω και παρα πολυ καιρο το εχω 15-20%...ειδικα με τα σκουπιδοΤΝ πανελς...δε παλευονται αλλιως
nobig Ιανουάριος 15, 2009 #8 Ιανουάριος 15, 2009 Και εμένα στο panel του λαπτοπ κάνει θαύματα, αλλιώς είναι εντελώς ξεμπλημένο το χρώμα. Στο 57%
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.