apostolis22 Ιανουάριος 19, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Δινω και εγω benches για το Supertalent pico. Τα αποτελεσματα σε συγκριση με το Corsair GT είναι:- Λιγο καλυτερο read : 33,5mb/s (+2mb/s) - Χειροτερο write : 9mb/s (-6mb/s) - Καλυτερο access time : 0.4ms (-1ms) Η επιλογη δικη σου. Κατ εμε, αν θες απολυτες επιδοσεις, πας σε OCZ rally 2 turbo ή Corsair GT. Αν θες κατι πιο πρακτικο, να το εχεις παντα μαζι σου (τραγικα μικρο), και δεν σε νοιαζει τοσο πολυ το μικροτερο write, πας στο Supertalent pico Με παρότρυνες να αγοράσω αυτό το στικάκι Θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν έκανες τεστ με μεταφορά πραγματικού αρχείου (1 giga πχ ) και να μου πεις τις ταχύτητες που είδες στην πραγματική χρήση. Σε ευχαριστώ πολύ! Edit : Και για ανάγνωση και για εγγραφή Διαβάζω στα reviews ότι μπαίνει δύσκολα στην θύρα usb γιατί είναι πιο παχύ. Ισχύει? Οι περισσότεροι λένε ότι τους Κάϊκε γρήγορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 19, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2009 Καταρχας να πω οτι το flashaki δεν ειναι δικο μου αλλα του κολλητου μου, αλλιως θα σου εκανα αυτη την στιγμη τα τεστ. Λογικα αυριο θα τον βρω και θα ξαναποσταρω.Σε μεταφορα πραγματικου αρχειου (write στο flash) πιανει κανονικα την ταχυτητα που αναφερω, το εχω χρονομετρησει... θα κανω ξανα ομως τεστ και θα σου πω αποτελεσματα. Αυτο με την θυρα usb που λες, η αληθεια ειναι οτι ειναι σχετικα σφιχτο (πραγμα που μου αρεσει, δεν παλατζαρει) αλλα σε καμια περιπτωση δεν παρατηρησα δυσκολια στο να το καρφωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 28, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 παιδιά είδα και αυτό:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555260 φαίνεται γρήγορο,που θα βρω τα μετροπρογράμματα να το τεστάρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 29, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 To link δεν είναι έγκυρο.. Ακόμα περιμένω τα τεστς για το supertalent Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 29, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555260 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 29, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Ήμουνα ανάμεσα σε αυτό και στο Corsair GT....Just Ordered... Τελικά, ή κάτι παίζει με τις USB μου ή έχουν αλλάξει κάτι στο στικάκι...OCZ ΑΤV 16GB Είμαι στα 2/3 της ταχύτητας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 1, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2009 εγώ που θέλω ένα 8άρι σχετικά γρήγορο (να μην έχει write 3MB/s και read 6ΜΒ/s) κοντα στα 20€ να προτιμήσω το supertalent pico?? υπάρχει κανένα άλλο σ αυτά τα λεφτά με καλύτερη ταχύτητα?? ας έχει και φυσιολογικό μέγεθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Φεβρουάριος 2, 2009 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 Έχω τo ATV 8 GB και το Rally 2 ! OCZ ATV OCZ Rally 2 Περαιτέρω μετρήσεις έχω ανεβάσει σε αυτό το θέμα. Για την μέχρι τώρα χρήση του, είμαι αρκετά ευχαριστημένος, και η τιμή του είναι άκρως δελεαστική. Πάντως δε πρόκειται για διαφήμιση του site, απλά δεν έχω εύκαιρες τις σκέτες εικόνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 3, 2009 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Καλύτερα τα πάει το δικό σου ATV...το 16άρι μου κολλημένο στα 22MB/s.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 3, 2009 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Παιδια συγγνωμη για την καθυστερηση, ομως οπως ξαναειπα το flashακι δεν ειναι δικο μου, οποτε επρεπε να το δανειστω για τις δοκιμες. Εχουμε και λεμε:Test #1 : Write στο Pico ενος αρχειου matroska (.mkv) μεγεθους 1.145.766 kb σε 1:55 : 9.963 kb/sTest #2 : Read απο το Pico του παραπανω αρχειου σε 36.2 secs : 31.651 kb/sTest #3 : Write στο Pico 10 αρχείων .rar μεγεθους 48.829 kb το καθένα σε 1:13 : 6689 kb/sTest #4 : Read απο το Pico των παραπανω αρχειων σε 16.6 secs : 29415 kb/sΤο μονο αρνητικο που βλεπω ειναι το αργο write οταν του εβαλα 10 αρχεια .rar. Ηταν ταινια κομμενη σε rar files, δεν ξερω μηπως επηρρεαζει η διπλη συμπιεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 3, 2009 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Μπορείς να τρέξεις και κάτι σε HDTach για να έχουμε μία εικόνα των μετρούμενων με τα πραγματικά πώς συγκρίνονται ?Γενικά αν δείς σε συγκριτικά/reviews διαφόρων USB-stick, η απόδοση μεταβάλλεται ανάλογα με τον αριθμό και το μέγεθος των αρχείων...Λίγα και μεγάλα, διαφορετικά από περισσότερα και μικρότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 3, 2009 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2009 Μπορείς να τρέξεις και κάτι σε HDTach για να έχουμε μία εικόνα των μετρούμενων με τα πραγματικά πώς συγκρίνονται ?Γενικά αν δείς σε συγκριτικά/reviews διαφόρων USB-stick, η απόδοση μεταβάλλεται ανάλογα με τον αριθμό και το μέγεθος των αρχείων...Λίγα και μεγάλα, διαφορετικά από περισσότερα και μικρότερα...Εχω ηδη δωσει screenshot απο HDTach http://www.thelab.gr/showpost.php?p=863917&postcount=16Το γνωριζω οτι η ταχυτητα μεταβαλεται, για αυτο εδωσα tests με 2 διαφορετικα μεγεθη αρχειων. Αν θελετε πολυ μικρα αρχεια να ξανακανω, ομως δεν ξερω κατα ποσο χρησιμοποιουμε τα flashakia για μικρα αρχεια πλεον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 4, 2009 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Oops...δεν το θυμόμουνα το ποστΠάντως πιάνει ικανοποιητικές ταχύτητες θα έλεγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 4, 2009 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 Ναι αυτο ειναι το καλο... Μπορει να μην ειναι οσο γρηγορο ειναι τα καλυτερα της αγορας, ομως ειναι τραγικα μικρο και πιανει καλες ταχυτητες (καμια σχεση με τα απλα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Φεβρουάριος 4, 2009 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2009 ναι αλλά υπάρχουν μερικά pc στα οποία δεν κάθεται καλά, έχει τύχει σε φίλο που το έχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 6, 2009 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Εγώ πάλι λέω να πάρω αυτό: http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_9430.htm 8 GB για 12 ευρώπουλα... εκτός αν έχετε κάτι φτηνότερο. Κι αν περιμένω 2-3 δευτερόλεπτα παραπάνω τι έγινε... θα χάσω το τραίνο ή θα φύγει η γκόμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Φεβρουάριος 6, 2009 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Εγώ πάλι λέω να πάρω αυτό: http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_9430.htm 8 GB για 12 ευρώπουλα... εκτός αν έχετε κάτι φτηνότερο. Κι αν περιμένω 2-3 δευτερόλεπτα παραπάνω τι έγινε... θα χάσω το τραίνο ή θα φύγει η γκόμενα.... Εμφανισιακά είναι ΟΛΟΪΔΙΟ με αυτό στο ποστ 19 (ΕΜΤΕC C200 με read:30ΜΒ/s- write:10MB/s). Αν έχει και τις ταχύτητές του τότε χτύπα 2 Αν το χρησμοποιείς για μεταφορά ταινιών πάντως και έχει write 4-5MB/S τότε δεν είναι μερικά δευτερόλεπτα η διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Φεβρουάριος 6, 2009 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Εγώ πάλι λέω να πάρω αυτό: http://www.aldi.gr/gr/html/offers/58_9430.htm 8 GB για 12 ευρώπουλα... εκτός αν έχετε κάτι φτηνότερο. Κι αν περιμένω 2-3 δευτερόλεπτα παραπάνω τι έγινε... θα χάσω το τραίνο ή θα φύγει η γκόμενα.... Αν το αγοράσεις τελικά θα μας πεις τις ταχύτητες του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 6, 2009 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Τα δύο που έχουν περάσει από τα χέρια μου Πάμφθηνο 8 γιγα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554688 Για το μπέο καβάλα 3 μέγα write. Αποκαρδιωτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553914 16 γίγα , είχε 25 όταν το πήρα για φίλο Τριπλάσια μεγέθη από τα ονομαστικά 9 μέγα write, >12 read Είδα κι εγώ ADATA και είπα, εδώ είμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 6, 2009 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2009 Εγώ θέλω να αντικαταστήσω κάτι ξεχυλωμένα 256ΜΒ που παθαίνουν και διαλείψεις. Τώρα αν μεταφέρω και τίποτε μεγάλο μέσα καμμιά φορά (movie, ISO, whatever) δε χάθηκε ο κόσμος αν είναι λίγο αργό. Αν θυμηθώ και βολέψει την Πέμπτη να πάω από Aldi θα πάρω ένα. Και σκάρτο να βγει... 12 ευρώ είναι, άσε που θα είναι σίγουρα καλύτερο από τα 2 άχρηστα που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.