patrik Ιανουάριος 24, 2009 #81 Ιανουάριος 24, 2009 Spoiler alert|||||||||\/Τελος κ απο δω. Πολυ ωραιο game αλλα ρε γμτ στο τελος περιμενα να τρελενεται κ να γυρναει να καθαρισει κοσμο. Οχι σωσαμε την αδερφουλα μας κ τελος! Ξερει κανεις αμα παιζει στο μελλον να βαλουν κ free roam ?
mpapad Ιανουάριος 24, 2009 #82 Ιανουάριος 24, 2009 Back to 180.20 και ολα OK.Πολλές φορές αν βάλεις έναν οδηγό πάνω από άλλο έχει πρόβλημα.Αυτό που κάνω συνήθως είναι 1) να απεγκαταστήσω τους παλαιούς ( και το physx ) 2) reboot σε safe mode και τρέχω το driver sweeper για να σβήσει ότι περίσσεψε.3) ξανά reboot και εγκατάσταση των νέων οδηγών.
vaspiou Ιανουάριος 25, 2009 #83 Ιανουάριος 25, 2009 πολυ καλο...παρα πολυ. κατι διαφορετικο. γραφικα πολυ καλα. εμενα μου εκανε διαφορα οπως κολληματα και εβαλα το πατσ και εστρωσε. Που μπορουμε να βρουμε το τραγουδι των credits στον τερματισμο? πολυ ωραιο!
steve_m Ιανουάριος 25, 2009 #84 Ιανουάριος 25, 2009 Που μπορουμε να βρουμε το τραγουδι των credits στον τερματισμο? πολυ ωραιο! Μαζι με το dvd στη συσκευασια εχει και ενα cd με τα remix του παιχνιδιου.
Hydra Ιανουάριος 25, 2009 #85 Ιανουάριος 25, 2009 Μαζι με το dvd στη συσκευασια εχει και ενα cd με τα remix του παιχνιδιου.Stop piracy plix, kthxbai
GeorgeVasil Ιανουάριος 25, 2009 #86 Ιανουάριος 25, 2009 Πολλές φορές αν βάλεις έναν οδηγό πάνω από άλλο έχει πρόβλημα.Αυτό που κάνω συνήθως είναι 1) να απεγκαταστήσω τους παλαιούς ( και το physx ) 2) reboot σε safe mode και τρέχω το driver sweeper για να σβήσει ότι περίσσεψε. 3) ξανά reboot και εγκατάσταση των νέων οδηγών. Xaxa Δεν τον εβαλα απο πανω.. 1)Uninstall 2)Driver sweeper Απο safe mode.. 3)εγκατασταση νεων. Δεν ειμαστε χθεσινοι.
d|smal Ιανουάριος 25, 2009 #87 Ιανουάριος 25, 2009 γυαλλια ηλιου θελει για να το παιξεις!!!!:dirol: πολυ ατμοσφαιρικο!! το τραγουδακι μαρεσει!!! http://www.youtube.com/watch?v=wNfr-0X9dNI
kallileo Ιανουάριος 31, 2009 #88 Ιανουάριος 31, 2009 Mirror's Edge Third-Person View Activatedhttp://www.gamezine.co.uk/news/game-types/action/mirror-s-edge-third-person-view-activated-$1264156.htm
chrooooo Ιανουάριος 31, 2009 #89 Ιανουάριος 31, 2009 Mirror's Edge Third-Person View Activatedhttp://www.gamezine.co.uk/news/game-types/action/mirror-s-edge-third-person-view-activated-$1264156.htmμολις μου δωσες ενα λογο να το παιξω..!edit.μετα ομως ειδα το vid και αλλαξα γνωμη..
Hydra Μάρτιος 2, 2009 #91 Μάρτιος 2, 2009 Ωραια ας το ξεκινησω και εγω τωρα που το πηρα στα χερια μου... 2 ωρες μετα:Kαλα οτι και να πω ειναι περητο!Το παιχνιδι τα σπαει αγρια,πολυ πρωτοτυπο.Θετικο οτι πρεπει να σκευτεσαι συνεχως και μαλιστα γρηγορα!Το μονο μειον πιστευω ειναι η απουσια μιας health bar(σπαστικο ειναι να μην ξερεις ποτε θα πεθανεις ετσι ωστε να δρασεις αναλογα)
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2009 #92 Μάρτιος 2, 2009 Ωραια ας το ξεκινησω και εγω τωρα που το πηρα στα χερια μου...2 ωρες μετα:Kαλα οτι και να πω ειναι περητο!Το παιχνιδι τα σπαει αγρια,πολυ πρωτοτυπο.Θετικο οτι πρεπει να σκευτεσαι συνεχως και μαλιστα γρηγορα!Το μονο μειον πιστευω ειναι η απουσια μιας health bar(σπαστικο ειναι να μην ξερεις ποτε θα πεθανεις ετσι ωστε να δρασεις αναλογα) αναλογα με το επειπεδο δυσκολιας θελεις 2 ή 3 για να "πεσεις" κατα τη γνωμη μου ,το μονο αρνητικο ειναι η κινηση της Faith οταν αυτη εχει οπλο. Παει σαν ΑΜΕΑ,δεν τρεχει,δεν πηδαει (χμ),δεν λεει αριθμο σφαιρων. Νταξει ναι.Δεν ειναι shooter ,αλλα δεν εβλαπτε και κανεναν.
icy20 Μάρτιος 5, 2010 #93 Μάρτιος 5, 2010 Thread digger mode on...Να σας πω εσεις που το εχετε παιξει το παιχνιδι.Απο καποιον διαβασα τις προαλλες οτι αξιζει και το εβαλα να το παιξω λιγο.Ειμαι σε ενα σημειο που και καλα πρεπει να πας να βρεις εναν wrestler σε ενα κτιριο.Με ξεκιναει απο μια ταρατσα εκει κανω 10 βηματα πηδαω κατι συρματα αλλα μετα η ακυρη γυναικα περπαταει αργη κινηση οτι και να κανω και ουτε πηδαει ουτε τπτ...Το εχει δει κανεις αυτο το πραγμα?
jpavly Μάρτιος 5, 2010 #94 Μάρτιος 5, 2010 Κανά screenie μπας και θυμηθούμε; Είναι η φάση που παλεύεις μαζί του;
jaxx Μάρτιος 5, 2010 #95 Μάρτιος 5, 2010 παιδες εγω με το που εκανα install μετα απο 5 λεπτα το εκανα uninstall (θεμα γουστου φυσικα)
mariosdeme Μάρτιος 5, 2010 #96 Μάρτιος 5, 2010 Thread digger mode on...Να σας πω εσεις που το εχετε παιξει το παιχνιδι.Απο καποιον διαβασα τις προαλλες οτι αξιζει και το εβαλα να το παιξω λιγο.Ειμαι σε ενα σημειο που και καλα πρεπει να πας να βρεις εναν wrestler σε ενα κτιριο.Με ξεκιναει απο μια ταρατσα εκει κανω 10 βηματα πηδαω κατι συρματα αλλα μετα η ακυρη γυναικα περπαταει αργη κινηση οτι και να κανω και ουτε πηδαει ουτε τπτ...Το εχει δει κανεις αυτο το πραγμα?Bάλε στο youtube το όνομα της αποστολής και δες πως θα την περάσεις !
ManolisX Μάρτιος 5, 2010 #97 Μάρτιος 5, 2010 παιδες εγω με το που εκανα install μετα απο 5 λεπτα το εκανα uninstall (θεμα γουστου φυσικα) Δεν νομίζω να έκανες το ίδιο αν το είχες αγοράσει
jaxx Μάρτιος 5, 2010 #98 Μάρτιος 5, 2010 Δεν νομίζω να έκανες το ίδιο αν το είχες αγοράσει εχεις δικιο φιλε.....αλλα ποτε δεν πεταω τα λεφτα μου αν δεν δοκιμασω το game πρωτα.. τιτλοι οπως fallout 3, dragon age origins, cod series, mass effect 1,2 , gta και πολλα αλλα τα εχω γνησια.
icy20 Μάρτιος 5, 2010 #99 Μάρτιος 5, 2010 Βρηκα τη λυση τελικα...Ηταν λιγο αναπηρος ο λογος βασικα αλλα οκ...
Less Μάϊος 14, 2013 #100 Μάϊος 14, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_2xVl4pePc4]This is How You Play Mirror's Edge - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=CKM3tE1P4uM]Mirror's Edge Run Like Hell Gameplay - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.