Jump to content

Mirror's Edge

Winamp

Recommended Posts

Spoiler alert

|

|

|

|

|

|

|

|

|

\/

Τελος κ απο δω. Πολυ ωραιο game αλλα ρε γμτ στο τελος περιμενα να τρελενεται κ να γυρναει να καθαρισει κοσμο. Οχι σωσαμε την αδερφουλα μας κ τελος!

Ξερει κανεις αμα παιζει στο μελλον να βαλουν κ free roam ?

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply
Back to 180.20 και ολα OK.

Πολλές φορές αν βάλεις έναν οδηγό πάνω από άλλο έχει πρόβλημα.

Αυτό που κάνω συνήθως είναι

1) να απεγκαταστήσω τους παλαιούς ( και το physx )

2) reboot σε safe mode και τρέχω το driver sweeper για να σβήσει ότι περίσσεψε.

3) ξανά reboot και εγκατάσταση των νέων οδηγών.

πολυ καλο...παρα πολυ. κατι διαφορετικο.

γραφικα πολυ καλα. εμενα μου εκανε διαφορα οπως κολληματα και εβαλα το πατσ και εστρωσε.

Που μπορουμε να βρουμε το τραγουδι των credits στον τερματισμο? πολυ ωραιο! :cool:

Που μπορουμε να βρουμε το τραγουδι των credits στον τερματισμο? πολυ ωραιο! :cool:

Μαζι με το dvd στη συσκευασια εχει και ενα cd με τα remix του παιχνιδιου.

Μαζι με το dvd στη συσκευασια εχει και ενα cd με τα remix του παιχνιδιου.

Stop piracy plix, kthxbai

Πολλές φορές αν βάλεις έναν οδηγό πάνω από άλλο έχει πρόβλημα.

Αυτό που κάνω συνήθως είναι

1) να απεγκαταστήσω τους παλαιούς ( και το physx )

2) reboot σε safe mode και τρέχω το driver sweeper για να σβήσει ότι περίσσεψε.

3) ξανά reboot και εγκατάσταση των νέων οδηγών.

Xaxa

Δεν τον εβαλα απο πανω..

1)Uninstall

2)Driver sweeper Απο safe mode..

3)εγκατασταση νεων.

Δεν ειμαστε χθεσινοι.:p

• 1 month later...

Ωραια ας το ξεκινησω και εγω τωρα που το πηρα στα χερια μου...:dirol:

2 ωρες μετα:Kαλα οτι και να πω ειναι περητο!Το παιχνιδι τα σπαει αγρια,πολυ πρωτοτυπο.Θετικο οτι πρεπει να σκευτεσαι συνεχως και μαλιστα γρηγορα!Το μονο μειον πιστευω ειναι η απουσια μιας health bar(σπαστικο ειναι να μην ξερεις ποτε θα πεθανεις ετσι ωστε να δρασεις αναλογα)

Ωραια ας το ξεκινησω και εγω τωρα που το πηρα στα χερια μου...:dirol:

2 ωρες μετα:Kαλα οτι και να πω ειναι περητο!Το παιχνιδι τα σπαει αγρια,πολυ πρωτοτυπο.Θετικο οτι πρεπει να σκευτεσαι συνεχως και μαλιστα γρηγορα!Το μονο μειον πιστευω ειναι η απουσια μιας health bar(σπαστικο ειναι να μην ξερεις ποτε θα πεθανεις ετσι ωστε να δρασεις αναλογα)

αναλογα με το επειπεδο δυσκολιας θελεις 2 ή 3 για να "πεσεις"

κατα τη γνωμη μου ,το μονο αρνητικο ειναι η κινηση της Faith οταν αυτη εχει οπλο.

Παει σαν ΑΜΕΑ,δεν τρεχει,δεν πηδαει (χμ),δεν λεει αριθμο σφαιρων.

Νταξει ναι.Δεν ειναι shooter ,αλλα δεν εβλαπτε και κανεναν.

• 1 year later...

Thread digger mode on...

Να σας πω εσεις που το εχετε παιξει το παιχνιδι.Απο καποιον διαβασα τις προαλλες οτι αξιζει και το εβαλα να το παιξω λιγο.Ειμαι σε ενα σημειο που και καλα πρεπει να πας να βρεις εναν wrestler σε ενα κτιριο.Με ξεκιναει απο μια ταρατσα εκει κανω 10 βηματα πηδαω κατι συρματα αλλα μετα η ακυρη γυναικα περπαταει αργη κινηση οτι και να κανω και ουτε πηδαει ουτε τπτ...Το εχει δει κανεις αυτο το πραγμα?

Κανά screenie μπας και θυμηθούμε; :p

Είναι η φάση που παλεύεις μαζί του;

παιδες εγω με το που εκανα install μετα απο 5 λεπτα το εκανα uninstall (θεμα γουστου φυσικα)

Thread digger mode on...

Να σας πω εσεις που το εχετε παιξει το παιχνιδι.Απο καποιον διαβασα τις προαλλες οτι αξιζει και το εβαλα να το παιξω λιγο.Ειμαι σε ενα σημειο που και καλα πρεπει να πας να βρεις εναν wrestler σε ενα κτιριο.Με ξεκιναει απο μια ταρατσα εκει κανω 10 βηματα πηδαω κατι συρματα αλλα μετα η ακυρη γυναικα περπαταει αργη κινηση οτι και να κανω και ουτε πηδαει ουτε τπτ...Το εχει δει κανεις αυτο το πραγμα?

Bάλε στο youtube το όνομα της αποστολής και δες πως θα την περάσεις !

παιδες εγω με το που εκανα install μετα απο 5 λεπτα το εκανα uninstall (θεμα γουστου φυσικα)

Δεν νομίζω να έκανες το ίδιο αν το είχες αγοράσει :)

Δεν νομίζω να έκανες το ίδιο αν το είχες αγοράσει :)

εχεις δικιο φιλε.....αλλα ποτε δεν πεταω τα λεφτα μου αν δεν δοκιμασω το game πρωτα..

τιτλοι οπως fallout 3, dragon age origins, cod series, mass effect 1,2 , gta και πολλα αλλα τα εχω γνησια.

Βρηκα τη λυση τελικα...Ηταν λιγο αναπηρος ο λογος βασικα αλλα οκ...

• 3 years later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_2xVl4pePc4]This is How You Play Mirror's Edge - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CKM3tE1P4uM]Mirror's Edge Run Like Hell Gameplay - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.