Winamp Ιανουάριος 18, 2009 Author #41 Ιανουάριος 18, 2009 Eνα λογος που πηγα σε nvidia... αν και στο mirrors δυο πανια να κουνιουνται ειναι , μου αρεσουν να τα βλεπω! πάρε 2 πανιά στα 2 τα χέρια και κούνα:rofl:
Winamp Ιανουάριος 18, 2009 Author #42 Ιανουάριος 18, 2009 καταλαβα δλδ οι κατοχοι ΑΤΙ δεν προκειτε να δουμε physics...super!!!!!δες τη έγραψα παραπάνω φυσικά και θα βγούνε drivers αλλά από τους τρίτους.
mpapad Ιανουάριος 18, 2009 #43 Ιανουάριος 18, 2009 Τέλος και από μένα.Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό αλλά σχετικά μικρό σε διάρκεια.Κάποια στιγμή μέσα στο shard μου έκανε κάτι σπασιματάκια στην κίνηση αλλά γενικά πέταγε.
kbilly13 Ιανουάριος 18, 2009 #44 Ιανουάριος 18, 2009 πάρε 2 πανιά στα 2 τα χέρια και κούνα:rofl: Σαφώς και δεν είναι μόνο "2 πανιά να κουνιούνται" τα physx του mirrors edge! που το είδατε αυτό? Το έβαλα και χωρίς physx έτσι από περιέργεια και το παιχνίδι έχασε πολύ - και πως συγκρίνατε οι έχοντες ATI? Ενεργοποιήσατε physx για να δείτε? Kαι αν δεν δείτε έστω αυτό το "ασήμαντο" τι καινούριο περιμένετε να δείτε δηλαδή? Αυτές οι "λεπτομέρειες" είναι που κάνουν την διαφορά πλέον... http://www.eurogamer.net/articles/mirrors-edge-pc-review http://www.viddler.com/explore/sportslegends/videos/181/ http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/01/13/mirrors-edge-pc-review/4 Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει ως τώρα, σε όλους τους τομείς! Εκπληκτικό Μπορείτε να πάτε και στο .ini να ενεργοποιήσετε και κάποια επιπλέον πράγματα που τα έχει "false" από default.. Γίνεται ακόμα καλύτερο
deshi13 Ιανουάριος 18, 2009 #45 Ιανουάριος 18, 2009 παιδες εχω ενα προωλημα με το game . ενω παιζο κανονικα φτανω στ 3ο chapter και ξεροντας οτι (κολαει εκει) αντικαθιστω το cr@ck (δεν κανει να το λεμε αλλα το εκανα) βαζω το crackfix και το γαμε δεν ανοιγει καν. μπορει κανενας να help ? ty
HotPeanut Ιανουάριος 18, 2009 #46 Ιανουάριος 18, 2009 παιδες εχω ενα προωλημα με το game . ενω παιζο κανονικα φτανω στ 3ο chapter και ξεροντας οτι (κολαει εκει) αντικαθιστω το cr@ck (δεν κανει να το λεμε αλλα το εκανα) βαζω το crackfix και το γαμε δεν ανοιγει καν. μπορει κανενας να help ? ty :warning2:
mpapad Ιανουάριος 18, 2009 #47 Ιανουάριος 18, 2009 παιδες εχω ενα προωλημα με το game . ενω παιζο κανονικα φτανω στ 3ο chapter και ξεροντας οτι (κολαει εκει) αντικαθιστω το cr@ck (δεν κανει να το λεμε αλλα το εκανα) βαζω το crackfix και το γαμε δεν ανοιγει καν. μπορει κανενας να help ? tyΑπ-εγκατέστησε το και πήγαινε σε ένα μαγαζί και αγόρασέ το.Μετά δε θα έχεις προβλήματα.
jesus Ιανουάριος 18, 2009 #48 Ιανουάριος 18, 2009 Απ-εγκατέστησε το και πήγαινε σε ένα μαγαζί και αγόρασέ το.Μετά δε θα έχεις προβλήματα.ωραια απαντηση.η λυση λοιπον ειναι να δινουμε 50 euro για ενα game:giveup:
deshi13 Ιανουάριος 18, 2009 #49 Ιανουάριος 18, 2009 Απ-εγκατέστησε το και πήγαινε σε ένα μαγαζί και αγόρασέ το.Μετά δε θα έχεις προβλήματα. ::D
Hydra Ιανουάριος 18, 2009 #50 Ιανουάριος 18, 2009 ωραια απαντηση.η λυση λοιπον ειναι να δινουμε 50 euro για ενα game:giveup: Εγω προσωπικα δεν το υποστιριζω,εγω τα κατεβαζω αλλα μην ζητας και τα ρεστα,το ξερεις απο την αρχη οτι πεζει να εχει και προβλημα ...
Candyman Ιανουάριος 18, 2009 #51 Ιανουάριος 18, 2009 Το παιχνίδι "σκοτώνει"! Προσωπικά αν και δεν συμπαθώ τα platform το συγκεκριμένο με "τράβηξε" αμέσως! Δεν είναι τέλειο αλλά έχει ενδιαφέρον, στυλ και τρομερό artwork.Τα PhysX δε, είναι όλα τα λεφτά... Σχετικά με την απόδοση, εγώ το τρέχω στα 1680x1050 με όλα full και a/a 2x και παίζει αέρα-πατέρα...
mpapad Ιανουάριος 18, 2009 #52 Ιανουάριος 18, 2009 ωραια απαντηση.η λυση λοιπον ειναι να δινουμε 50 euro για ενα game:giveup: Πάρτο από play.com. 35 ευρώ.
mpapad Ιανουάριος 18, 2009 #53 Ιανουάριος 18, 2009 Έπαιζα το the flight ( 2o level ) σε race ( σου δίνει χρόνο πάνω δεξιά και προσπαθείς να το τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνετε).Φοβερό το level... και μεγάλη ένταση μια τα κυνηγητά μέσα στα κτήρια και μετά απέξω με το ελικόπτερο... χάος.
Hydra Ιανουάριος 18, 2009 #54 Ιανουάριος 18, 2009 Παιδια επειδη δεν το εχω δοκιμασει,στο παιχνιδι αυτο εχεις τη δυνατοτηνα να παρεις εσυ τη δραση,δηλαδη να μπορεις να επιτεθεις στον αντιπαλο γιατι απο τα τρειλερς που ειδα δεν πολυκαταλαβα..
Reaper Ιανουάριος 19, 2009 #55 Ιανουάριος 19, 2009 Παιδια επειδη δεν το εχω δοκιμασει,στο παιχνιδι αυτο εχεις τη δυνατοτηνα να παρεις εσυ τη δραση,δηλαδη να μπορεις να επιτεθεις στον αντιπαλο γιατι απο τα τρειλερς που ειδα δεν πολυκαταλαβα..ναι εσυ κανεις τα παντα στο game..τελικα με ATI καρτες τι γινετε? εχουν PhysX ομοια με nvidia αλλα πεφτουν οι επιδοσεις?εμενα παντως στα options ειναι on κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα..και νομιζω βλεπω τα ιδια physics σαν στα video previews..
Candyman Ιανουάριος 19, 2009 #56 Ιανουάριος 19, 2009 τελικα με ATI καρτες τι γινετε? εχουν PhysX ομοια με nvidia αλλα πεφτουν οι επιδοσεις?Με PhysX on σε ATi χάνεις επιδόσεις (στα physx μόνο προφανώς)... Με off χάνεις πράγματα από το παιχνίδι (π.χ. υφάσματα, banners, κ.λ.π.). Δες εδώ: http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=530
mpapad Ιανουάριος 19, 2009 #57 Ιανουάριος 19, 2009 Με PhysX on σε ATi χάνεις επιδόσεις (στα physx μόνο προφανώς)... Με off χάνεις πράγματα από το παιχνίδι (π.χ. υφάσματα, banners, κ.λ.π.). Δες εδώ: http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=530Από ότι λέει το άρθρο ακόμα και ένας i7 θα δυσκολευτεί να κάνει software rendering.
HotPeanut Ιανουάριος 22, 2009 #58 Ιανουάριος 22, 2009 Το έβαλα και εγώ, με το patch που βγήκε το 1.01. Ένω πήγαινε νερό, μόλις μπήκα στο δεύτερο κτίριο με τις πράσινες αποχρώσεις στο εσωτερικό του και μόλις πλάκωσαν τα ματ, έφαγα ένα drop στα frames που τρελάθηκα. Με 5fps πήγαινε. Έλεος.!Το PhysX on.
Candyman Ιανουάριος 22, 2009 #59 Ιανουάριος 22, 2009 Το έβαλα και εγώ, με το patch που βγήκε το 1.01. Ένω πήγαινε νερό, μόλις μπήκα στο δεύτερο κτίριο με τις πράσινες αποχρώσεις στο εσωτερικό του και μόλις πλάκωσαν τα ματ, έφαγα ένα drop στα frames που τρελάθηκα. Με 5fps πήγαινε. Έλεος.!Το PhysX on. Μήπως λες για το stage: "The Harbor"? Εμένα ρε παιδιά γιατί πάει "αεροπορία" παντού; Σημείωση: το έχω τελειώσει το παιχνίδι. Και στις σκηνές που θρυματίζονται τα τζάμια (αναφέρθηκε πιο πριν), και γενικά παντού (physx on εννοείται)... Μήπως κάτι τρέχει με τα pc's σας (no offense) ?
Maximus Ιανουάριος 22, 2009 #60 Ιανουάριος 22, 2009 ωραια απαντηση.η λυση λοιπον ειναι να δινουμε 50 euro για ενα game:giveup:Για να το πάμε λίγο αναλογικά. Πας και πίνεις ένα ποτήρι whiskey και δίνεις 5€, ενώ ξέρεις ότι το μπουκάλι το παίρνεις 12-15€ και βγάζει καμια 10-12αριά ποτήρια στο χαλαρό. Γιατί το κάνεις? Είσαι χαζός, δεν ξέρεις μαθηματικά ή απλά σου προσφέρει κάτι, που το μπουκάλι δε σου προσφέρει? Εγώ πιστεύω ότι δεν είσαι χαζός, αλλά η παρέα, μαζί με το χώρο και την μουσική/ηχητική/οπτική επένδυσή του, σε κερδίζουν. Γι αυτό και δίνεις τα 5€.Για πάμε στα παιχνίδια. Είσαι PC Gamer. Γουστάρεις πραγματικά να παίζεις παιχνίδια, έχεις αγοράσει και ένα πολύ καλό PC γι αυτό το λόγο. Βγαίνουν διάφορα παιχνίδια, που δεν κερδίζουν της προσοχής σου. Τα κοιτάς και λες "τι μπούρδα είναι αυτή"? Εκείνα τα παιχνίδια, λογικό είναι, αφού τα δοκιμάσεις, να μη θες να τα αγοράσεις. Αν όμως βγει ένα παιχνίδι, που θα σου κρατήσει συντροφιά για αρκετές δεκάδες ώρες, το οποίο θα σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και σίγουρα θα το ξαναπαίξεις κάποια στιγμή, γιατί να μην το αγοράσεις? Γιατί μια φορά να μη δώσεις αυτά τα λεφτά στην εταιρεία που στο προσέφερε? (αν θες ακόμα πιο άμεσα να της τα δώσεις - μέσω Steam)Με λίγα λόγια, για την παρέα και την ατμόσφαιρα, πληρώνεις κάτι 5++ φορές πάνω, αλλά για αυτό που σε ευχαρίστησε, δε δίνεις τίποτα? Έτσι όμως κλείνουν τα καλά τα Studio και μετά αναρωτιέστε - γιατί δε βγαίνουν καλά παιχνίδια πλέον...?@Candy - Δεν το χω δει το game, αλλά βλέποντας όταν έχεις 2x9600GT SLi, μήπως η μία κάρτα μπήκε αυτόματα σε PhysX mode και γι αυτό έπαιζε σφαίρα? Δεν μου κάνει απόλυτα λογικό, αλλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν δούλεψε στου honda που έχει την 8800GT...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.