Jump to content

Mirror's Edge

Winamp

Recommended Posts

Και τι ακριβως υποτιθεται οτι πρεπει να κανουμε?Για να ξερω πριν το δοκιμασω...γιατι δεν καταλαβα και πολλα χεχε:fun:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

και ακριβως ετσι ειναι το παιχνιδι... Πολυ καλο ομως. Πολυ τρεχαλα.Κ οσο για τα γραφικα με τη μια 4850 κ φουλ ολα με vsync on παιζει 45 + fps στα 1680χ1050. Το cf δε το χρησιμοποιει καν!

To προχωρησα αρκετα και συνηθησα τους χειρισμους. Το παιχνιδι απλα τα σπαει!!! Καιρο ειχα να δω κατι τοσο πρωτοτυπο και εθιστικο.

ρε παιδια εχει λυσει κανεις το προβλημα με τα physics εκει που αρχιζουν να σπανε τα τζαμια?μιλαμε για τρελο framedrop

e8500 3,8 4850 (690,1150) 2gb ddr2 1066

Ενεργοποίησα τα Physics και μου έγραψε ότι η κάρτα μου δεν τα υποστηρίζει (?!) και ότι θα μου πέσουν οι επιδόσεις.

Έχω 9600GT σε Vista x64.

Κατά τ'άλλα είναι πρωτότυπο παιχνιδάκι και σίγουρα πάρα πολύ ενδιαφέρον! :D

Ενεργοποίησα τα Physics και μου έγραψε ότι η κάρτα μου δεν τα υποστηρίζει (?!) και ότι θα μου πέσουν οι επιδόσεις.

Έχω 9600GT σε Vista x64.

Κατά τ'άλλα είναι πρωτότυπο παιχνιδάκι και σίγουρα πάρα πολύ ενδιαφέρον! :D

μα καλά ρε adminora Που πας με 9600gt?

Ναι, δεν το ξερα να αγοράζω νέα VGA με κάθε παιχνίδι που βγαίνει!

Άλλωστε παίζει άριστα το παιχνίδι με όλα στο High ;)

ρε φιλε το τερματισες με physics?δεν μου κανει η καρδια να το παιξω χωρις ,χανει πολυ το game

Το έβαλα και γω σήμερα. Όλα Highest, 1920*1080 με το ΑΑ ένα βήμα πριν το Max. Physics on.

Μαγεύτηκα σε μερικά σημεία... Έμεινα να κοιτάω την πόλη και τις ταμπέλες. Τρομερά γραφικά και το artwork αποδίδει πολύ την ατμόσφαιρα της "κατοχής".

Gj EA.

Highest 4x AA 1280x1024 ati έχω so no physix:( αν και με drivers σύντομα θα λυθεί αυτό απο τρίτους.

εμένα μου πήγαινε το story για να το παίξω χέστηκα για τα γραφικά αν τα ήθελα θα καθόμουν μόνο Blu-Ray.

αν το gameplay ειναι gtp τη να τα κάνεις τα γραφικά δεν το σώζουν.

Έβαλα το Patch, πάλι το ίδιο μου έγραψε. Να δω και με τους Beta drivers..

Eνα λογος που πηγα σε nvidia... αν και στο mirrors δυο πανια να κουνιουνται ειναι , μου αρεσουν να τα βλεπω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.