Jump to content

Mirror's Edge

Winamp

Recommended Posts

Το πήρα και γω τώρα με τις εκπτώσεις του Steam, αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Ξεκινάω το tutorial και μου δείχνει να κουμπια του gamepad αντι του πληκτρολογίου ενώ παίζω με πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Gamepad εχω το ασύρματο του Xbox 360. Το κάνει αυτό ακόμα και όταν το gamepad είναι ανενεργό (ο δέκτης κουμπωμένος στο pc).

Λογικά αν αποσυνδέσω το δέκτη δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλα δεν μπορω κάθε φορα να τραβάω το tower και βάλε/βγαλε όποτε θέλω να παίξω (το έχω συνδεδεμένο πίσω).

Ξέρει κανεις τι μπορεί να γίνει?

Εννοείται δεν παιζει να το παιξω με gamepad αφου είναι first person.:TD:

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply
Το πήρα και γω τώρα με τις εκπτώσεις του Steam, αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Ξεκινάω το tutorial και μου δείχνει να κουμπια του gamepad αντι του πληκτρολογίου ενώ παίζω με πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Gamepad εχω το ασύρματο του Xbox 360. Το κάνει αυτό ακόμα και όταν το gamepad είναι ανενεργό (ο δέκτης κουμπωμένος στο pc).

Λογικά αν αποσυνδέσω το δέκτη δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλα δεν μπορω κάθε φορα να τραβάω το tower και βάλε/βγαλε όποτε θέλω να παίξω (το έχω συνδεδεμένο πίσω).

Ξέρει κανεις τι μπορεί να γίνει?

Εννοείται δεν παιζει να το παιξω με gamepad αφου είναι first person.:TD:

απο οτι θυμαμαι δεν μπορεις να κανεις κατι...

αν το αποσυνδεσεις οπως λες σου δειχνει κανονικα τα κουμπια απο το πληκτρολογιο...

αποσυνδεσε το μονο για το tutorial για να "καταλαβεις" πως δουλευει ο χειρισμος και μετα εισαι οκ..

και αν θυμαμαι καλα μονο στο tutorial σου εμφανιζει τι να πατας

Τελικά ακόμα και όταν το αφαιρεσα πάλι μου εμφάνιζε τα κουμπια του gamepad.

Αλλα τέλειωσα το tutorial και αρχίζω να το συνηθίζω, οπότε όλα καλα. :T:

Δεν θα έχεις θέμα στο συγκεκριμένο για να παίξεις με gamepad, ίσα ίσα που θα σε βολέψει κιόλας. Δεν είναι το κλασικό fps, μιας και το στοιχείο shooter αν το παίξεις σωστά, πρέπει να απουσιάζει :yes4:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.