MasterCommander Ιανουάριος 20, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2009 Μήκος:45,5 cmΠλάτος:19,5 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Ιανουάριος 21, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Το έχω κι'εγώ εδώ και μερικές ημέρες. Αψογο σε όλα του, απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τελευταία. Το μόνο το οποίο με χαλάει λίγο, είναι η έλλειψη Ελληνικών αλλά νταξει, μη τα θέλουμε κ όλα δικά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 22, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Να ρωτήσω αλλά μάλλον δεν θα έχει την επιλογή στα games να φωτίζουν μόνο τα ενεργά πλήκτρα που χρησιμοποιούνται από το κάθε παιχνίδι;Εύκολο δεν είναι να ενσωματωθεί στους drivers κάτι τέτοιο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 22, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Δεν εχει κατι τετοιο.Μονο τις 4 επιλογες (100%,50%,25% κ 0%) Ουτε απο το software γινεται κατι.Τωρα αμα βγαλουν καποιο αλλο driver αλλαζει το πραγμα. Αλλα δεν ειναι gaming,οποτε χλωμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 22, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Να ρωτήσω αλλά μάλλον δεν θα έχει την επιλογή στα games να φωτίζουν μόνο τα ενεργά πλήκτρα που χρησιμοποιούνται από το κάθε παιχνίδι;Εύκολο δεν είναι να ενσωματωθεί στους drivers κάτι τέτοιο;;Αυτό δεν θα προυποθέτει ότι έχει ξεχωριστό φωτισμό για κάθε κουμπάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 22, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 στις φωτο μου φάνηκε έτσι αρχικά (κάθε κουμπάκι και ξεχωριστό led) ....κανω λάθος μαλλον...Όμως είναι τόσο απλό να υλοποιηθεί και χρηστικό ...τουλάχιστον έτσι πιστεύω. και σαν ιδέα δεν την θεωρώ πρωτότυπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 22, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Αυτό δεν θα προυποθέτει ότι έχει ξεχωριστό φωτισμό για κάθε κουμπάκι; Σωστος,αλλα δεν εχει! Μηπως να το ανοιξω να δω τι παιζει κ μεσα? στις φωτο μου φάνηκε έτσι αρχικά (κάθε κουμπάκι και ξεχωριστό led) ....κανω λάθος μαλλον...Είναι τόσο απλό να υλοποιηθεί και χρηστικό ...τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Αν θες gaming πληκτρολογιο κ με το φωτισμο οπως λες δες αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 22, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 σένιο τα χρωματάκια στο σκοτάδι τα σπάνε...:coax: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 22, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Η παρουσίαση σου τέλεια :happy2: Το πληκτρολόγιο πολύ μ@μ@το... Αλλά η τιμή πολύ χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Ιανουάριος 25, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Τα αξίζει τα λεφτά του, πίστεψε με. Και στην τελική, πληκτρολόγιο είναι, θα σου μείνει αρκετά χρόνια. Δεν είναι κάρτα γραφικών να την αλλάξεις μετά απο 6 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 25, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 καλα και γω που παιζω παιχνιδια...δεν βλεπω τον λογο να μην παω σε αυτο..καθως ουδεποτε χρησιμοποιησα τα keys του G15..και δεν βλεπω την παραμικρη χρησιμότητα παρα μονο για εφφε..το μονο ουσιαστικο + του g15 ειναι η lcd ...αν και αυτη την ξεπερασα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιανουάριος 25, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Τέλειο keyboard. Διαβάζω και στο internet ότι είναι 100% compatible με Linux.ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει στα χέρια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 28, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 το τσιμπησα και γω ..και τελικα ειναι αυτο που περιμενα...καταρχας εχει μεγαλους και αρκετα ευανάγνωστους χαρακτηρες..που δεν σε κουραζουν..ο φωτισμος ειναι γ@ματος..και ειναι αρκετα σλιμ και ομορφο..επισης τα πληκτρα εχουν πολυ καλη αισθηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 28, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Φοβερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 28, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Απο θορυβο πως παει; ακουγεται; γιατι το G15 μου σπαει τα νευρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 28, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 οχι δεν ακουγεται αυτο..γενικα δειχνει και ειναι πιο ποιοτικο απο το g15.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakis Ιανουάριος 31, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2009 Πολύ καλή παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivEorDiE Φεβρουάριος 11, 2009 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 πρεπει να είναι τρομερό το πληκτρολόγια αν και ακριβόωραία παρουσίαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Φεβρουάριος 11, 2009 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2009 πολυ σωστα τα κουμπια το βραδυ (gbak τα σπει η dell) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p8denu Φεβρουάριος 17, 2009 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω από πού το πείρες. Το enter είναι όντος έτσι που το βλέπω στις φωτογραφίες, γιατί στο επίσημο site το δείχνει μικρό, κάτι που για εμένα είναι πολύ ενοχλητικό. Μετά από τόσο καιρό χρήσεις ποια είναι η γνώμη σου; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το G15. Το G15 δεν έχει ωραίο χρώμα στο φωτισμό, έχει πολλά πλήκτρα τα οποία δεν θα τα χρησιμοποιήσω. Το μόνο που με τρομάζει στο Illuminated είναι η αίσθηση των πλήκτρων. Είναι όντος σαν laptop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.