Jump to content

Corsair VS Crucial @ 2x2GB 800MHz 4-4-4-12

winters

Corsair VS Crucial @ 2x2GB 800MHz 4-4-4-12  

39 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Crucial γιατι κάτι corsair dominator 2x2 που πηρα για ανηψιό είχαν μέσα διαφορετικά chipάκια κι ας ήταν ζευγάρι.

Εγω παντως με Crucial, εχω κακη εμπειρια. Δεν λεω, ανεβαιναν σαν τρελες αλλα και οι 3:

Crucial BallistiX Tracer 1000MHz 5-5-5-15 2.1V

Crucial BallistiX Tracer 1066MHz 5-5-5-15 2.1V x 2 (εγινε 1 φορα RMA)

μετα απο 4-5 μηνες kaput. To δε τελευταιο κιτ, ουτε 2-3 βδομαδες δεν αντεξε. Και ολα τα κιτ παιζανε με το OCZ XTC Memory Cooler. Μετα πηγα σε Mushkin 1066MHz 5-5-5-12 2.1V και ησυχασα. Παγακι. Και οι Corsair ειναι αρκετα κρυες επισης.

Εγω παντως με Crucial, εχω κακη εμπειρια. Δεν λεω, ανεβαιναν σαν τρελες αλλα και οι 3:

Crucial BallistiX Tracer 1000MHz 5-5-5-15 2.1V

Crucial BallistiX Tracer 1066MHz 5-5-5-15 2.1V x 2 (εγινε 1 φορα RMA)

μετα απο 4-5 μηνες kaput. To δε τελευταιο κιτ, ουτε 2-3 βδομαδες δεν αντεξε.

Μιλάς για 2x2GB Kit ? Ή για 2x1GB με D9GMH ?

Τα 2x1 με τα D9. Γιατι?

Γιατι τα D9GMH πεθαιναν πολυ ευκολα.....

Δεν εφταιγε η crucial αλλα το συγκεκριμενο chip

Τεσπα.. Για την ιστορια.. Τις crucial εχω παραγειλλει και προς τα εκει ημουν ουτως ή αλλως.

Απλα προβληματιζομουν επειδη το συστημα ψυξης της corsair ειναι αρκετα καλυτερο [αλλα πολυ ασχημοτερο] και 2ον ειμαι fan της corsair...

Γιατι τα D9GMH πεθαιναν πολυ ευκολα.....

Δεν εφταιγε η crucial αλλα το συγκεκριμενο chip

Τεσπα.. Για την ιστορια.. Τις crucial εχω παραγειλλει και προς τα εκει ημουν ουτως ή αλλως.

Απλα προβληματιζομουν επειδη το συστημα ψυξης της corsair ειναι αρκετα καλυτερο [αλλα πολυ ασχημοτερο] και 2ον ειμαι fan της corsair...

Ακριβώς γιαυτό ρώτησα...

Aναμένουμε εντυπώσεις...

• 2 weeks later...

Για να μην ανοίξω άσκοπα νέο θέμα και επειδή δεν βρήκα κανένα review των Crucial στο Google, θα ρωτήσω εδώ...

Όποιος από εσάς έχει τσιμπήσει τις Crucial, έχει δοκιμάσει μέχρι ποιά συχνότητα φτάνουν για καθημερινή χρήση (με λογική τάση <2.2V);

Για παράδειγμά στα 1000/1066ΜΗz με 5άρια θα δουλέυουν σταθερά και χωρίς κανένα πρόβλημα ή πολλά ζητάω;

Οι Crucial μάλλον έχουν micron που σημαίνει διαφορετική συμπεριφορά από

τα powerchips της Corsair.

Δηλαδή λίγη τάση για 4-4-4 αλλά δεν ανεβαίνουν με 5-5-5

Αν μείνεις στα 800 τις Crucial αν παίξεις με 5-5-5 @ 1000+ τις άλλες.

ανετα... 1000 με 5αρια 2.0ν ειναι το 2ο epp.. οποτε καταλαβαινεις...[ελπιζω ]

Τελικά βρε παλουκάρια τί από τα δύο παίζει;:p Θα μπορέσω με τις crucial να ξεπεράσω το 1GHz με 5άρια ή όχι...

Η αλήθεια είναι ότι από τα 800ΜHz με 4άρια, προτιμώ τα 1000ΜHz με 5άρια, ωστόσο δεν θέλω να δώσω πολύ τάση καθώς με απασχολεί η αντοχή τους στο χρόνο... Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μου μείνουν στο χέρι και να τρέχω για αντικατάσταση.:T:

Οι Crucial μάλλον έχουν micron που σημαίνει διαφορετική συμπεριφορά από

τα powerchips της Corsair.

xmmmm ποσο σιγουρος εισαι οτι εχουν micron chips οι crucial???

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε θα συμφωνήσω ότι θα πρέπει να πάρει αυτές που απαιτούν λιγότερο ρεύμα να παίξουν default.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.