Jump to content

Raid σε G31......γουγλ ιτ=fail

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω κολλήσει.......έχω μια μητρική Foxconn AG31-M1 και την πήρα για να στήσω raid1 με 2 500αριδες για ένα γραφείο.

στη σελίδα της ιντέλας λέει καθαρά οτι το g31 φοράει τον ICH7R και κάνει raid 0 1 5......στο phoenix bios δεν βρίσκω τίποτα.

γούγλαρα και πάλι τίποτα.......

καμιά βοήθεια ?

(όποιος βοηθήσει γρήγορα και αποτελεσματικά έχει δωράκι τσουρέκι Τερκενλή με κροκάν) :baby:

http://www.intel.com/Assets/PDF/prodbrief/317838.pdf

:...:

ICH7 η ICH7R ??

εδιτ

The Intel G31 Express Chipset supports Intel Viiv processor technology with either thIntel® ICH7R or ICH7DH SKUs.

δεν νομιζω να εχει raid η μητρική σου

έχω 2 g31 στο μαγαζί (albatron+foxconn)... επειδή είσαι εσύ θα τις δοκιμάσω αύριο κ θα σου πω...:dance3:

το manual τί λέει?

Aν δεν έχει R στο τέλος τοθ chipset ντεν εχει raid καρdia mou..! Αν λέει ότι έχει 0 και 1 τότε δεν είναι στο chipset αλλά μάλλον το δίνει ο JMicron controler με ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό δίσκο - μούφες δηλαδή.

μόνο στα πιπίνια πετυχαίνουν οι ''συστοιχίες'' :look:

(φτου φτου μη ματιάξω τα 3 mtron ssd @raid0 που παίζουν στο μηχανάκι μου)

ειλικρινά πάντως......2009 έχουμε και η μητρική υποστηρίζει 45nm cpu....έχει intel chipset και δεν εχει raid......ε τι να πω πια.... θα πάω να πάρω ένα τέτοιο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1044931&Manufacturer=Manhatan&category=69977771&catalog=20

να τελειώνει το θέμα:mamba:

Φράγμα, βάλε λάιναξ και φτιάξε raid1 με τον LVM... το ίδιο είναι... :coax:

Ή στην χειρότερη, με τα windows, φτιάξε software raid με dynamic disks... :p

ουτε μια giga με p31 που εβαλα στον πατερα μου εχει (ηταν φτηνη βεβαια, οποτε δεν ειχα και τετοιες απαιτησεις)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.