l2phile Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 Software:Media Player Classic Homecinema + FFDShowNVIDIA Drivers (6600GT)Έπαιζα ταινίες High Def τέλεια με cpu load 10-12% αλλάζω σε 4870 και ... CatalystΒάζω την ίδια ταινία και έπιανε 1-20 frames με cpu load 1-3%Ξέρει κανείς γιατί;;;;;ΥΓ1. Παίζει να μην έχει καμία σχέση η αλλαγή της κάρτας, απλά το παρατήρησα με την αλλαγή της κάρταςΥΓ2. Όσο για τα χρώματα της ΑΤι, μπορεί στα παιχνίδια να είναι καλύτερα, αλλά στις ταινίες είναι χάλια (ελπίζω να μην ισχύει, αλλά να πειράχθηκε κάπως κανένας codec)ΥΓ3. Μην μου πείτε βάλε CoreAVC...UPDATE: Μετά από πρόταση φίλου, ξανά έβαλα τους codecs αλλά μία από τα ίδια
Borg Ιανουάριος 13, 2009 #2 Ιανουάριος 13, 2009 βγαλε τα codes και μετα ati, restarts etcμετα βαλε ΑΤΙ , ρεσταρτ και μετα τα codecτο ειχα παθει και ετσι εγινε
Nephiλiμ Ιανουάριος 13, 2009 #3 Ιανουάριος 13, 2009 οσο για τα χρωματα ειναι επειδη εχεις βαλει λογικα renderless DX9 για να εχεις και subs.βαλτο σε overlay και για subs ιδιο filename.
l2phile Ιανουάριος 13, 2009 Author #4 Ιανουάριος 13, 2009 @ Borg: Tο κάνω και επανέρχομαι (ελπίζω) για ευχαριστίες.@ Nephilim: Renderless DX9 είχα και με την nvidia και ήμουν κομπλέ (νομίζω το Overlay τα δείχνει και πιο μαύρο) Άσε που με Overlay δεν παίζει τους ενσωματωμένους υπότιτλους στα mkv
l2phile Ιανουάριος 14, 2009 Author #6 Ιανουάριος 14, 2009 Και φυσικά ως δια μαγείας μόλις ξανά έβαλα την nVidia (απλά αφαίρεση catalyst και εγκατάσταση ForceWare....ούτε codecs, ούτε τπτ) όλα πάνε τέλειαUPDATE: Αλλαγή και πάλι μήπως, αλλά μπαααα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.