nikolasr200 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 Δεν ξέρω αν είναι στη σωστή ενότητα..αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα memory stick duo pro..Τους περισσότερους φακέλους δεν τος διαβάζει ο εξωτερικός card reader του desktop βγάζοντας error, ο card reader του laptop ακόμα χειρότερα με το συγκεκριμένο memory stick βγάζει μπλε οθόνη (vista) ενώ το κινητό, ενώ διαβάζει μερικά αρχεία αλλά στη σύνδεση με το pc καταφέρνει να μεταφέρει λίγα, είτε με καλώδιο είτε με bluetooth..Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ανάκτηση των δεδομένων της κάρτας? ή πάνε/???
apollokk Ιανουάριος 13, 2009 #2 Ιανουάριος 13, 2009 Ό,τι κάνεις θα πρέπει να γίνει στην κάρτα. Είναι ξεκάθαρο, ότι το πρόβλημα είναι της κάρτας. Βάλε στη μνήμη του κινητού τα αρχεία που δεν βλέπει το PC και στο PC τα υπόλοιπα. Μετα, δοκίμασε format. Πιθανόν να είναι κάποιο είδος ιού.
nikolasr200 Ιανουάριος 13, 2009 Author #3 Ιανουάριος 13, 2009 Ότι, περισσότερο μπορούσα να κάνω το έκανα..τα υπόλοιπα δεν τα διαβάζει καν, ενώ υπάρχουν ή λέει ότι είναι κατεστραμμένα..Είχα την εντύπωση πως θα υπήρχε κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να τα ανακτήσεις..γιατί κατά τα άλλα νομίζω ότι η κάρτα είναι για πέταμα..αρκεί να μπορέσω να τα ανακτήσω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.