Jump to content

Το ποιο φθηνό πολυμηχανημα! Ποιο να πάρω?

Recommended Posts

Οτι λέει ο τίτλος + να μπορώ να ξαναγεμίζω τα μελάνια του..

Δε με ενδιαφέρει η ποιότητα ούτε η ταχύτητα.

Θέλω απλά να έχω μια τυπική εκτύπωση και μια τυπική σάρωση όσο ποιο οικονομικά γίνεται γιαυτό θέλω να μπορώ να ξαναγεμίσω τα μελάνια του (ενα ΗΡ που εχω δεν ξαναγεμίζουν.)

Τι μου προτείνετε? :)

• 4 weeks later...
αυτο που πηρα προσφατα με 39 ευρω και ειναι τζιτζι....:victory:

Οσο για τα μελανια γεμιζουν....αν ειναι μορτης ο μελανας !!

Έλα ρε, τρομερό μηχανάκι, το είχε πάρει και ο μπατζανάκης του θείου μου :hehe:

Δε με ενδιαφέρει η ποιότητα ούτε η ταχύτητα.

Θέλω απλά να έχω μια τυπική εκτύπωση και μια τυπική σάρωση όσο ποιο οικονομικά γίνεται γιαυτό θέλω να μπορώ να ξαναγεμίσω τα μελάνια του

excuse me jpavly??

Thnks για τις απαντήσεις! :)

Με τους Lexmark είχα άσχημες εμπειρίες παλιότερα όπως έχω τώρα με τους ΗΡ.. :(

Αρα μάλλον θα πρέπει να ψάξω για κάτι εκτός απο αυτά που όμως να μπορώ να ξαναγεμίζω τα μελάνια του..

Και γω πριν ειχα τον Ζ23/33 lexmark παλι....μου ειχε βγαλει την πιστη και μιλαμε τον ειχα αρκετο καιρο...προσφατα μολις πηρα παλι τον Χ2620 της Lexmark νομιζα οτι θα ειχα τα ιδια προβληματα αλλα ολα οκ ειναι πολυ ενταξει απο ολες τις αποψεις,(απλη σαρωση & εκτυπωση)....

Οσο για τα μελανια γιατι το λες αυτο ??

Ξερω ή μαλλον σε οσους εχω παει για γεμισμα αυτο που κανουν ειναι μια τρυπα στο πανω μερος του δοχειου....

Τα πήγα κι εγώ για γέμισμα αλλα αφού τα έβαλα πάλι μου τα δείχνει empty η με πρόβλημα και γενικά δε εκτυπώνει τίποτα.. Έχουν κάτι σαν κωδικό που μετράει σταγονίδια και όταν περάσει ένας ορισμένος αριθμός, δε δουλεύουν ποια, τουλάχιστον έτσι διάβασα.. :(

εγω εχω αυτο και ειναι απιστευτα βολικο.θα στο προτεινα και ειναι και πολυ καλη η τιμη του για την ποιοτητα του και τις δυνατοτητες που προσφερει

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450141

subneo έτσι κάνουν τα μελανάκια όταν τα κάνεις αναγέμιση. το έχω κι εγώ εδώ και 4 γεμίσματα αλλά εκτυπώνει μια χαρά. υπάρχει φυσικά τρόπος αλλά από εκεί που γεμίζω ξέρει λέει μόνο για hp ενώ εγώ έχω canon

εγω οταν ειχα παει να τα γεμισω τον ειδα και εβαζε με δοσεις και καθε τοσο το ζυγιζε.......

τωρα λογικα εσενα ή φραγμενες ειναι οι κεφαλες ή θελει λιγοτερο μελανι....γιατι μπορει να εχει βαλει περισσοτερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.