BILL5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 για σας παιδια μολις εκανα εγκατασταση το νεο τροφοδοτικο της ETASIS ET850 GAMING POWER SUPPLY 850W και δεν αναβε το ανεμιστηρακι μπροστα που εχει με αποτελεσμα να κλεισει το να ριξει την ασφαλεια του δωματιου και μολις εβαζες το καλοδιο του τροφοδοτικου παλι την εριχνε λετε να τα επεξε το τροφοδοτικο?
apollokk Ιανουάριος 13, 2009 #2 Ιανουάριος 13, 2009 Αν ειναι νεο, γυρνα το πισω (εγγυηση). Δεν πρέπει να έχει καποιο ιδιαιτερο πρόβλημα, (θα ειχε ακουστει κατι σαν πυροβολισμος).
mpoumpis Ιανουάριος 13, 2009 #3 Ιανουάριος 13, 2009 Μπας και εχεις μικρη ασφαλεια γιατι τα watt αυτου του τροφοδοτικου ειναι καλα...
BeetleJuice Ιανουάριος 13, 2009 #4 Ιανουάριος 13, 2009 mpoumpis! έγραψε: Μπας και εχεις μικρη ασφαλεια γιατι τα watt αυτου του τροφοδοτικου ειναι καλα...αλλαξε καλωδιο πρωτα τροφοδοσιας και αλλαξε και πριζααν μπορεις πηγαινε στην κουζινα για τεστ που εχει μεγαλες ασφαλειεςη εστω οταν το δοκιμαζεις μην εχεις στα δωματια αλλο φορτιο
BeetleJuice Ιανουάριος 14, 2009 #6 Ιανουάριος 14, 2009 neuromancer έγραψε: σκάθαρε έστησες καλό μοτόρι βλέπω..γιατι ποτε ειχα κακο μοτορι ρε κορμαρα θανατηφορα?
BILL5 Ιανουάριος 14, 2009 Author #7 Ιανουάριος 14, 2009 λιπον το τροφοδοτικο πηγε πισω για αντικατασταση και περιμενω νεο το θεμα ειναι οτι το εβαλα επανω δουλεψε για μιση ωρα αλα το ανεμιστιρακι που εχει δεν ανοιξε ποτε για να το ξεζεστανει και οποτε εριξε την ασφαλεια του δοματιου και οταν βγαζεις η ξανα βαζεις το καλοδιο τροφοδοσειας μολις παρει ρευμα το τροφοδοτικο χωρις να αναξει το pc ριχνει ασφαλεια κατι μεσα εχει χαλασει, μαυρα κουτια τι να πω? περιμενουμε και θα ξανα επανελθο με το νεο ειδιου τιπου αμα κανει τα ειδια και αυτο τοτε παμε για cooler master 700 παντως αυτο που ειχα ειχε και 4 sli καλοδια
BeetleJuice Ιανουάριος 14, 2009 #8 Ιανουάριος 14, 2009 Οκ δεν λεω οτι δεν ειναι χαλασμενο απλα σε παρα πολλα τροφοδοτικα με πισω ανεμιστηρα αυτος δεν ανοιγει παντα παρα μονο υπο συγκεκριμενες συνθηκες.γιαυτο στοπα.τα dead on arrive δεν ειναι πολυ συνηθισμενα στα τροφοδοτικα και λεω μηπως να δεις αν πανε ολα καλα με το Pc σου?
neuromancer Ιανουάριος 14, 2009 #9 Ιανουάριος 14, 2009 BeetleJuice έγραψε: γιατι ποτε ειχα κακο μοτορι ρε κορμαρα θανατηφορα? θυμάμαι πaiδευόσουνα κάποτε με κάτι DFI 975....
BILL5 Ιανουάριος 15, 2009 Author #10 Ιανουάριος 15, 2009 BeetleJuice έγραψε: Οκ δεν λεω οτι δεν ειναι χαλασμενο απλα σε παρα πολλα τροφοδοτικα με πισω ανεμιστηρα αυτος δεν ανοιγει παντα παρα μονο υπο συγκεκριμενες συνθηκες.γιαυτο στοπα.τα dead on arrive δεν ειναι πολυ συνηθισμενα στα τροφοδοτικα και λεω μηπως να δεις αν πανε ολα καλα με το Pc σου?ναι το ξερω αυτο που λες οτι αναβει μονο του οποτε χρειαζεται, αν δουμε στο παρακατω λινκ το ανεμιστιρακι εκει αναψε αντιθετα απο το δικο μου. και πως μπορω να δω φιλε μου οτι το δικο μου pc οτι εχει προβλημα ενω με το 550 που max βγαζει 420 την καρτα και τους 2 δισκους τους ανοιγει κανονικα και με 2 ανεμιστιρακια που εχει το τροφοδοτικο μου που το ενα υποδουλευη ποια.θα ξανα δοκιμασω ενα ειδιο και αν κανει τα ειδια τοτε θα παρω ενα cooler master να τελιωνει το θεμα...http://www.3dgameman.com/content/view/6017/43/
BeetleJuice Ιανουάριος 15, 2009 #11 Ιανουάριος 15, 2009 neuromancer έγραψε: θυμάμαι πaiδευόσουνα κάποτε με κάτι DFI 975.... dfi ειχα πριν 4 χρονια lanparty nf2 που ηταν το καλυτερο mobo για 462 και μετα 1-2 χρονια ειχα την dfi ΝF4 sli dr 939-940 που επισης ηταν το καλυτερο Mobo για 939 οπως βλεπεις παντα τουμπανα ηταν χαχα BILL5 έγραψε: ναι το ξερω αυτο που λες οτι αναβει μονο του οποτε χρειαζεται, αν δουμε στο παρακατω λινκ το ανεμιστιρακι εκει αναψε αντιθετα απο το δικο μου. και πως μπορω να δω φιλε μου οτι το δικο μου pc οτι εχει προβλημα ενω με το 550 που max βγαζει 420 την καρτα και τους 2 δισκους τους ανοιγει κανονικα και με 2 ανεμιστιρακια που εχει το τροφοδοτικο μου που το ενα υποδουλευη ποια.θα ξανα δοκιμασω ενα ειδιο και αν κανει τα ειδια τοτε θα παρω ενα cooler master να τελιωνει το θεμα... http://www.3dgameman.com/content/view/6017/43/ λεω μηπως το πισι σου σου βραχυκυκλωνει το τροφοδοτικο να φτασει στα χερια σου νεκρο ειναι λιγο σπανιο φαινομενο τεσπα αλλαξε το και πες μας τα αποτελεσματα
BILL5 Ιανουάριος 15, 2009 Author #12 Ιανουάριος 15, 2009 να το εκανε αυτο θα δουλευε με το παλιο τροφοδοτικο που το εχω που ειναι και 20pinοκιολας ειναι να μην σου τυχει το εχω ξανα πει νομιζω 10 στα 1000 θα βγουν ελατοματικα την ωρα που τα βαζεις επανω μαλλον εγω ειμαι απο αυτος ναι οταν ερθει το νεο θα ενημεροσω
Daytime Dreamer Ιανουάριος 15, 2009 #13 Ιανουάριος 15, 2009 φιλε εχω το ιδιο PSU και μου κανει ακριβως τα ιδια ... κατι αλλο θα ειναι. Δεν νομιζω να ειναι χαλασμενα τα τροφοδοτικα. BTW, σπιτι εχουμε τριφασικο ρευμα, δεν ξερω εαν εχει σχεση
BeetleJuice Ιανουάριος 15, 2009 #14 Ιανουάριος 15, 2009 προσπαθω να βοηθησω και δεν ακουει κανεναςπεριμενε λιγο τα ιδια ειπα και στον λουκαειναι πολυ πιθανο επειδη το τροφοδοτικο ειναι ζωο και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχει slow start να τραβα στιγμιαια πολλα αμπερ για να φορτισει τους πυκνωτες και να σου ριχνει την ασφαλειαετσι εκαναν παλια οι ενισχυτες οι τελικοι στα hi-fi και βρηκαν εναν τροπο που ο πυκνωτης φορτιζεται σιγα σιγα (γενικα οχι μονο ο πυκνωτης αλλα ολο το τροφοδοτικο του τελοσπαντων)αφου φορτιστει τοτε ακουγεται ενα ΚΛΑΚ ή ΤΙΚ οπως θες πεστο (πολλοι θα τοχετε ακουσει σε ενισχυτες της προκοπης)το ιδιο παθαινω και εγω καμια φορα με το Psu της υπογραφης μου οταν το ανοιγω μαζι με ολα τα αλλα εξαρτηματα απο το ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ με τον διακοπτη του πολυπριζουαυτα απο δωθα δοκιμασουμε με τον λουκα σε δωματιο χωρις φορτιο και θα σας πουμεγενικα να ξερεις τα δωματια στα σπιτια συνηθως δεν εχουν καθενα και την ασφαλεια του αρα υπολοφισε ας πουμε οτι το δωματιο σου πρεπει να μοιραζεται 16 αμπερ μαζι με καποια αλλη κρεβατοκαμαρα
BILL5 Ιανουάριος 15, 2009 Author #15 Ιανουάριος 15, 2009 ευχαριστω παιδια και περιμενω παντως να πω οτι εβαλα το δικο του καλωδιο για τροφοδοσειας αλα εγω καλου κακου το γυρισα πισω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. και αυτοι θα κανουν ελενχο, και βλεπουμε και δεν τα ειχα βαλει και ολα επανω και να οστε να δικεολογητε αυτο το πραγμα δλδ να μην αναψει το ανεμιστηρακι που στο δικο μου τροφοδοτικο δουλευουν και τα 2 μερα νυχτα χωρις προβλημα 550w απο οτι ειδα δεν υπαρχει ποια στο μαγαζι μαλλον ηταν stock αυτα που πουλαγαν γιατι τα Review ηταν του 2006 και λεω μην πως επεσα σε ελατωματικο ετσι και αλιως εγω με cooler master θα ζητισω αντικατασταση.
BILL5 Ιανουάριος 16, 2009 Author #16 Ιανουάριος 16, 2009 και οπως ειχα γραψει και παραπανω ναι ηταν το ανεμιστιρακι που δεν δουλεψε και με εναν στιλο που το ειχα κανει δεν γυριζε κανονικα φενοταν οτι καπου κολαγε εκανα ετημα να παρω αλο τροφοδοτικο και οχι της ειδιας μαρκας περιμενουμε να γινει δεκτο το ετοιμα μου και θα ενημερωθηται συντομα.
BeetleJuice Ιανουάριος 16, 2009 #17 Ιανουάριος 16, 2009 απο που το πηρες βρε αδερφε?απο ποιο μαγαζι?μεταχειρισμενο ηταν?βιτρινας? παιζει τιποτα τετοιο?
BILL5 Ιανουάριος 16, 2009 Author #18 Ιανουάριος 16, 2009 απο το e-shop μου τα στιλανε σπιτι τι να πω πρωτη φορα μου σημβενει κατι τετοιο, και θα με κανουν να το ξανασκεφτω πολυ να ξανα αγορασω απο αυτος... τον δισκο ξανα που δεν περναει το segate tools και τους τον εστιλα και αυτον και ακομα δεν τον εχουν ελενξειεγω εχω ενα να πω οτι απο τα κεντρικα μου τα στιλανε χαλασμενα τι να πω μπραβο τους ετσι χανουν πελατες1.SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E, που αλακτηκε επιτοπου απο στουρναρη2. ETASIS ET850 GAMING POWER SUPPLY 850W που περιμενουμε απαντηση για αλαγη σε coler master η εστω καποιο να δουλευη απο αυτο το μοντελο
BILL5 Ιανουάριος 16, 2009 Author #19 Ιανουάριος 16, 2009 ας βγω και λιγο αυριο θα ανεβασω φοτο που μου δωσανε χαλασμενη την καρτα πριν την παω πισω την ειχα βγαλει φοτο οστε να δειται και να προσεχεται με αυτην την καρτα που μου στιλανε χαλασμενη + στραβομενη λες και εμεις δεν ξερουμε απο pc και ειμαστε χαζοι δεν εχουμε εμπηρεια απο pc ελεος ποια. και θα μου πει καποιος εγινε λαθος εγω τι να το κανω εχασα μερες απο την δουλεια μου για να τρεχω να αλαζω τα χαλασμενα που στελουν αυτοι αυτοι και καθε ετερεια θα πρεπει να ελενχη τι στελει στους πελατες της πρωτα για να μην γινονται τετοια πραγματα αυριο η φοτο, ακομα και για το τροφοδοτικο που τους εστιλα πισω το κιταζανε λες και δεν εχουν δει τροφοδοτικο επιστροφη και χαλασμενο απο την μανα του και του ειπα του παιδιου οτι το ανεμιστηρακι δεν αναβε και μολις το ειδε και ο τεχνικος αυτο ειπε οτι εχει προβλημα στο βιντεο review που εβαλα ακουγεται να ανοιγει το ανεμιστηρακι ενω σε εμενα δεν ειχε δυναμη να στριψει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.