Jump to content

AM3 μητρικές της Gigabyte

SlotKiller

Recommended Posts

E, αυτό λέω και εγώ, αλλά δεν την βλέπω να έρχεται... έχω κάνει css όλα τα news από τα ελληνικά ονλίνε μαγαζιά μπας και την πετύχω... :to_pick_ones_nose3:

Αυτά είναι προβλήματα, όχι των αγροτών και της Αφρικής...

Τις έχω σταμπάρει, αλλά απ' ότι διάβασα σε forums, συμβαίνουν κάποια μυστήρια και ανεξήγητα φαινόμενα με τους Phenom II, όπως κάποια reset από το πουθενά, χωρίς λόγο και τέτοια... τις διάβασε και παπάς, αλλά δεν βρήκε κάτι, οπότε, για όποιον θέλει mobo για τον P2, καλύτερα να περιμένει την νέα φουρνιά που θα είναι Pb-Free (Poltergeist board - Free) για τους P2...

Πάσο, με Χ2 την έχω δει εγώ και μου άρεσε πολύ μπορώ να πω. Πολύ σταθερή και τρομερό O/Clockability. Σε PhII δεν ξέρω, ίσως και να ισχύουν αυτά που λες. Σκέπασε τον perc μην πιάσει σκόνη μέχρι να έρθει κάτι σωστό :hehe:

Βασικά, δεν ξέρω αν ισχύουν... έτσι διάβασα σε κάποια forum, αλλά τι να εμπιστευτείς, όταν (πχ) μετά από 7 σελίδες thread για πρόβλημα, ανακαλύπτει ο άλλος ότι δεν είναι το μαραφέτι στην πρίζα...:mamba:

Άσχετα με τον perc, μου αρέσει η ιδέα να έχω ένα board της Gigabyte και όχι Asus που έχω τώρα... τα καινούργια μοντέλα της GB είναι τουμπανιασμένα, όμορφα, ποιοτικά και σε πολύ χαμηλές τιμές... νιώθω ότι πιάνουν τόπο τα λεφτά μου σε σχέση με τις 250-300άρες που είχα σκάσει για intel...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.