Jump to content

AM3 μητρικές της Gigabyte

SlotKiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσφατα διερευσαν photos & specs απο τις νεες AM3 gigabyte! Κατι μου λεει οτι βρηκαμε τις νεες DFI nf4! :happy2:

info: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11395&Itemid=1

50558217dv1.jpg

29396295bf8.jpg

31070102ti0.jpg

92476486fr6.jpg

specyn1.gif

Οι φωτογραφιες ειναι απο το XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=214207

Αντε καλα θα μας μπει η χρονια!!!:rap:

Δεν ξέρω πόσο καλή είναι αλλά έχει ΤΕΛΕΙΑ τοποθετημένα τα PCI/-e slots εν αντιθέσει με την άθλια Asus P6T Deluxe (off topic, αλλά θέλω να πω τον πόνο μου)

Επιτελους SATA!!!!!!

Βουρ!!! :p

Καραμανλικη η Gigabyte.

Θα παρω Foxconn που σε κοκκινελι ειναι πιο... προλεταριακη μητρικη.

Είχα την εντύπωση ότι το am3 θα έρθει με το 880;

Eμας ρωτας αν ειχες την εντυπωση>??? :confused::slap:

Τι να σου πω.. Δεν θυμαμαι να το ειχες αναφερει πουθενα. :p

Στην καλυτερη περιπτωση, καλοκαιρι.

Πάντως η Gigabyte έβγαλε προβληματικά μοντέλα για τους ΑΜ2 Phenom. Ασυμβατότητες με μνήμες 1066άρες, μητρικές που έκαιγαν mosfet κλπ. Ελπίζω να τα έχει διορθώσει στα νέα μοντέλα.

Πάντως η Gigabyte έβγαλε προβληματικά μοντέλα για τους ΑΜ2 Phenom. Ασυμβατότητες με μνήμες 1066άρες, μητρικές που έκαιγαν mosfet κλπ. Ελπίζω να τα έχει διορθώσει στα νέα μοντέλα.

Σε τι περιστατικά αναφέρεσαι ? έχεις κανα link να τσεκάρω ?

Για ποια μοντελα αναφερεσαι?

Αυτές τις GA-MA790X-UD4H (ΑΜ2+) που υποστηρίζουν τους Phenom ΙΙ, να τις περιμένουμε Ελλάδα...?

Απ' ότι είδα στο gigabyte.com.gr έχουν την δίδυμη αδερφή της GA-MA790GP-UD4H, η οποία απλά έχει και ενσωματωμένη gpu (Ράδεον HD3300)...

Έχουν κλείσει οι αγρότες τους δρόμους και τα λιμάνια και έχουμε ξεμείνει από μητρικές που οργώνουν... :p Δεν εισάγουμε πλέον βασικά είδη πρώτης ανάγκης...

Έχουν κλείσει οι αγρότες τους δρόμους και τα λιμάνια και έχουμε ξεμείνει από μητρικές που οργώνουν... :p Δεν εισάγουμε πλέον βασικά είδη πρώτης ανάγκης...

:hehe: δεν παίζεσαι λέμε :hehe:

η mobo είναι πολύ καλή, τσίμπα την, αυτές τις παρδαλές τις ΑΜ3 μην τις ζαχαρώνεις, κάνουν μόνο για ΑΜ3 και όχι για ΑΜ2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.