Jump to content

Ram Timings vs Ram speed

Winamp

Recommended Posts

ποιο απο τα 2 θα μου δώσει καλύτερο perfomance?

2x2 gb 5-5-5-18 PC-6400 400mhz είναι, και της έχω απο 1.8v σε 1.936 και είναι stable σε

PC-8000 500mhz 5-5-5-15

:confused:

Tωρα αυτο ειναι ερωτηση???

lol!

Winamp, τα timings δηλωνουν καθυστεριση στο response.

Εσυ εχεις ανεβασει ταχυτητα και μειωσες τα timings. Και απο τα 2 εισαι κερδισμενος.

Απο το πρωτο πολυ περισσοτερο ομως. Το 2ο δε σου εδωσε κατι σημαντικο.

ξέχασα να πω οτί μπορώ να της έχω χωρίς να ανεβάσω ταχύτητα της ram 4-4-4-12 απο 5-5-5-18

αλλά προτιμότερο είναι η ταχύτητα της ram, ναι ερώτηση είναι γιατί αν αλλάξεις τα timings ανεβαίνει και

η ταχύτητα της ram

ξέχασα να πω οτί μπορώ να της έχω χωρίς να ανεβάσω ταχύτητα της ram 4-4-4-12 απο 5-5-5-18

αλλά προτιμότερο είναι η ταχύτητα της ram, ναι ερώτηση είναι γιατί αν αλλάξεις τα timings ανεβαίνει και

η ταχύτητα της ram

:rant::rant: :suicide2: Ρε αγορινα μ προσπαθησε να κανεις πιο κατανοητα τα ποστ σου!! plzzzz

Xρειαζεται να τα διαβασει καποιος 4-5 φορες για να βγαλει νοημα...

Aν καταλαβα καλα ρωτας αν ειναι προτιμοτερο 800ΜHz 4-4-4-12 ή 1000ΜΗz 5-5-5-15

To 2o ειναι ταχυτερο... [Αν η διαφορα ομως ηταν 950 με 4αρια ή 1000 με 5αρια, τοτε το πρωτο θα ηταν γρηγοροτερο.. Εξαρταται απο το συνδιασμο... Γενικως κυνηγαμε οσο μεγαλυτερη συχνοτητα με σφικτοτερα/μικροτερα timmings..]

Ας τα έγραφες αργοτερα αρκει να καταλαβαίναιμε!!!...να σε βοηθούσαμε κιόλας!

ήδη πείρα την απάντηση μου καλήμερα σας.
Mαζί με λίγο κράξιμο το οποίο χρειαζόσουν :giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.