aeroengine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 Γεια σε ολους.... Προ ολιγων ημερων παρελαβα το νεο Sony Vaio VGN-NS11Z/S Δεν εχω και πολλα να σας πω καθως ειναι ενα απλο laptop αλλα μερικες φωτογραφιες επιβαλλονται... Φορτιστης και καλωδια.. Mια περιεργη σκοτεινη με κλειστο καπακι... Ακολουθει μια με ανοιχτο καπακι και αναμμενη οθονη..Βuttons και οι συνηθεις ενδειξεις...ΟΙ συντελεστες και το λογοτυπο.. Το ''mouse'' και το Blu-Ray Disc Drive Eιναι γενικα ενα πολυ καλο λαπτοπ και βολικο. Οταν ομως το πηρα ειχα μια περιπετειουλα καθως οταν εφτασα σπιτι και το ανοιξα γεματος χαρα ειδα οτι υπηρχε ενα κολλημενο pixel.Την αλλη μερα τηλεφωνω στην sony και μου λενε πως δεχονται επισκευη εντος εγγυησης εαν ειναι πανω απο 7 pixels καμμενα.Επειτα καλω το multirama απο οπου το πηρα και μου ειπαν οτι ευχαριστως θα μου το αλλαζαν με ενα ολοκαινουργιο.Παω λοιπον και το αλλαζω και ολα καλα στο νεο.Ευχαριστω την multirama για την αρτια εξυπηρετηση. Να και μερικα χαρακτηριστικα... Κατηγορία Είδους Απλά στη χρήση Κατασκευαστής Sony Μοντέλο VGN-NS11Z/S Λειτουργικό Windows Vista Home Prem. GR/EN Μέγεθος Οθόνης 15,4 inches Τύπος Οθόνης 15.4 inches WXGA X-Black LCD Ανάλυση 1280 x 800 Τεχνολογία Οθόνης X-Black Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T5800 2.00GHz Μνήμη 4096MB DDR2 Τύπος Μνήμης DDR2 Επέκταση Μνήμης up to 4096MB Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου 320GB Τύπος Σκληρού Δίσκου SATA Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου 5400 rpm Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών ATi Μοντέλο Κάρτας Γραφικών Mobility Radeon HD3430 Αυτόνομη Μνήμη Γραφικών 256MB Μέγιστη Μνήμη Γραφικών up to 1510MB Οπτικά Μέσα Blu-Ray Disc Drive Κάμερα Sony Motion Eye 1.3 Megapixels Ήχος HD Audio & 3D Surround Ηχεία 2 ενσωματωμένα ηχεία Δικτύωση Ethernet 10/100/1000 Modem 56k Wireless Lan (802.11a/b/g/n) Θύρες Ethernet RJ-45 x 1 ExpressCard/34 x 1 Headphone out x 1 Memory Stick Slot x 1 Microphone in x 1 Mini IEEE-1394 x 1 Modem RJ-11 x 1 SD Card Slot x 1 USB 2.0 x 4 VGA out x 1 Μπαταρία Li-Ion Πρόσθετα WiFi / 1.3MP Webcam Βάρος 2,90 kg Διαστάσεις 360 x 270 x 38 mm Λοιπά Χαρακτηριστικά Vaio Music Box, Win DVD, Adobe Reader 8.1, HDD recovery, VAIO Movie Story, Easy Media creator 9 DivX player & converter. Αυτα απο μενα,ελπιζω να σας αρεσε η παρουσιαση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Μεγειές , μεγειές...Καλοδούλευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 μεγια και καλοδούλευτο σου ευχομε να μην πάθει τίποτα γιατί θα το κλαις μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Ιανουάριος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2009 Με γειά! :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.