Jump to content

AccuPower 1000VA και θορυβος.

charly13

Recommended Posts

και εγώ μάλλον το ίδιο έχω!!!

http://www.technixx.gr/detail.jsp;jsessionid=1B08955E14D653A95C726F6652E037AB?gruppe=956409

δεν κάνει καθόλου θόρυβο και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος

το πιο μεγάλο που έχει αυτο το κατάστημα, είναι αυτό αλλά είναι αλλη σειράς και δεν γνωρίζω αν κάνει θόρυβο.....

http://www.technixx.gr/detail.jsp;jsessionid=1B08955E14D653A95C726F6652E037AB?gruppe=956408

τώρα που είπες θόρυβο, θυμήθηκα κάτι serverακια στη σχολή που μπήκαν με ups τα οποία έκαναν σαν ηλεκτρικές σκούπες!!!! εκνευριστικότατο!!

• 8 months later...

Μου αγόρασαν το εν λόγω Accupower και πριν μαζέψω τα καλώδια και καθαρίσω το χώρο είπα να το βάλλω πρόχειρα να το δω και να βγάλω και την πρίζα καθώς θα δουλεύει το pc για να το τεστάρω. (Και για το χαβαλέ:p)

Μόλις λοιπόν του έβαλα πάνω pc και οθόνη άρχισε να δουλεύει το fanάκι του.ΠΡΙΝ μπει το ίδιο στο ρεύμα. Εντάξει όταν είναι αναμμένο το pc δεν ενοχλεί. Το θέμα είναι ότι όταν έκλεισα το ups και του έβγαλα και τα καλώδια από πάνω του αυτό συνέχισε να λειτουργεί. Δεν σταματάει με τίποτα ! Να φανταστείτε τώρα είναι σε μια γωνία, στο off και χωρίς κανένα καλώδιο πάνω του και το ανεμιστήρι δεν έχει σταματήσει εδώ και 8 ώρες !! Επίσης όσο το είχα στο ρεύμα κάθε 10 δευτερόλεπτα έκανε ένα μπιπ. Στο manual λέει ότι αυτό γίνεται στη διακοπή ρεύματος και διακοπή ρεύματος δεν υπήρχε.

Χαλασμένο ? Κάποια ιδέα ?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ωχ τρεχάματα στο Πλαίσιο δηλαδή. Άραγε να μπορώ να το δώσω πίσω και να πάρω κάποιο καλό ή έστω αθόρυβο. Τρεις μέρες το έχω μόνο.

Update: Απλά να σχολιάσω ότι το Πλαίσιο έδειξε άλλη μια φορά την ποιότητά του στην εξυπηρέτηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.