ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2009 3 ερωτησούλες στα μπαμ μπαμ1.Όταν κάνεις OC αυξάνεις το FSB μέχρι να κρασάρει και τότε αυξάνεις την τάση κλπκλπ...Οκ το ξέρουμε.Η ερώτηση είναι , σε μητρικές οπου υπάρχει η επιλογή του [Auto] σε πολλά settings και συγκεκριμένα σε αυτό που μας ενδιαφέρει το ρεύμα δλδ , θέτωντας το Vcore σε auto στην ουσία παίζουμε μόνο με το FSB ? Και συγκεκριμένα με την strikerII βάζουμε πχ μνήμες και fsb σε unlinked , ρευμα στο auto και απο εκεί και πέρα αυξάνουμε το FSB στο θεο μέχρι να υπάρξει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες?2.Εχω τις Patriot Viper που με βάση τον κατασκευαστή είναι στα 1866Mhz με 8-8-8-24 και στα 1.9 VΣτο παλιο μου Mobo , ένα Zotac 790i , οι ρυθμίσεις την μνήμης ήταν ίδιες με του κατασκευαστή και ήταν όλα οκ. Στο STriker II extreme όμως με τις ρυθμίσεις του CPU στις μαμίσιες , οι μνήμες όταν τις βάλω στα 1866 με τα παραπάνω timings , και με το κατάλληλο ρευμα το σύστημα δεν bootarei. Οι ρυθμίσεις στις οποίες βρίσκονταν όταν παρέλαβα το pc ήταν στα 1066 με 7-7-7-20 . Στην πράξη με τις νέες ρυθμίσεις παίζει καλύτερα απο το παλιό μου σύστημα αλλα γιατι στην περίπτωση μου , το mobo δεν την παλέυει με τις εργοστασιακές της μνήμης???3.Και έτσι μου δημιουργείτε και ενα 3το ερώτημα. Στις μνήμες είναι καλύτερο να έχεις μεγαλύτερη Συχνότητα ή χαμηλότερους χρονισμούς ώστε αυτές να θεωρούνται ''πιο γρήγορες'' ή ''καλύτερες''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Ιανουάριος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Εγω να σου απαντησω στο τριτο, παιζει ρολο και η συχνοτητα αλλα αυτο που προσπαθουν ολοι ειναι να κρατανε τα timings χαμηλα, εχει καλυτερες επιδοσεις απ'οσο ακουγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.