Jump to content

Πρόβλημα με WIN και καινούργια LG

Διόνυσος

Recommended Posts

Καλησπέρα..Μόλις αγόρασα την

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1199161&HYOTHONESDIAGONIOS=20+inches&Manufacturer=LG&category=69978102&catalog=23

και έχω το εξής πρόβλημα. Ανοίγω το PC και δείχνει κανονικά μέχρι και boot screen και μετά μπαίνει σε Power Saving Mode και κλείνει η οθόνη χωρίς να μπορώ να την ξανα ανοίξω. Αυτό συμβαίνει μόνο στα Wndows. Όταν μπαίνω με το Ubuntu δείχνει κανονικα και σε αναλογική και σε ψηφιακή. Στα Win μπήκε μόνο μια φορά με αναλογική σύνδεση και στην ασφαλή λειτουργία μπαίνει κανονικα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ

Να πω οτι μόλις είδα οτι το ίδιο συμβαίνει και με την παλιά μου οθόνη,CRT, οπότε το πρόβλημα είναι μάλλον στα win και όχι στην οθόνη.

Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε. Κάποια στιγμή δεν είχε γίνει σωστός τερματισμός των win και όπως μου έλεγε το ubuntu ένα logfile έδειχνε ότι οι ntfs δίσκοι ήταν ακόμα σε χρήση από τα win. Μπήκα σε ασφαλή λειτουργία με το δικό μου λογαριασμό και όχι σαν admin, έκανα τερματισμό άρχισε να μπαίνει κανονικά πάλι. :slap: Ευχαριστώ felix για το ενδιαφέρον ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.