Jump to content

Σας απασχολεί η ανωνυμία σας κατά το surfing / downloading (p2p, torrent)

kreach

Σας απασχολεί η ανωνυμία σας στο διαδίκτυο  

110 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Αν είχε τις γνώσεις ενδεχομένως να μπορούσε να το βρει πιστεύω. Βέβαια μπορεί εσύ να μπαίνεις στο TheLab από τη δουλειά, ιντερνετ καφέ.

@FLO

Εξυπνάδες ...

Αν είχε τις γνώσεις ενδεχομένως να μπορούσε να το βρει πιστεύω. Βέβαια μπορεί εσύ να μπαίνεις στο TheLab από τη δουλειά, ιντερνετ καφέ.

πολυ απλα , δε παιζει σε καμμια περιπτωση αυτο που λες

@MadCatMk2

Τι εννοείς ?

d/c disconnect ισως? Και δεν εχει αδικο, αν ειναι να φοβομαστε και την σκια μας καλυτερα να μην το χρησιμοποιουμε καθολου. Προσωπικα ψηφισα το δευτερο, με νοιαζει σε καποιες περιπτωσεις αλλα δεν προκειτε να κανω κατι για αυτο. Αν κατι θελω να το κρατησω προσωπικο απλά δεν το βαζω στο net.

πολυ απλα , δε παιζει σε καμμια περιπτωση αυτο που λες

Μακάρι να είναι έτσι, δεν ξέρω παρά μόνο ελάχιστα που μπορεί να βρει κανείς για τον άλλο (πχ μέσω ΙΡ ---> ΙSP ---> ονοματεπώνυμο (αν είναι μάγκας ή έχει ένταλμα) ---> διεύθυνση)

α, πιανουμε και αυτες τις περιπτωσεις ;

μεσω γνωστου κλπ ; η νομιμες και θεμα γνωσεων διαδικασιες ; Γιατι απο τη καρεκλα σου , διευθυνση μου δε μπορεις να βρεις.

μεσω του provider σου ,μπορουνε να σε βρουνε ΜΟΝΟ μεσω εισαγγελεα και με τη προυποθεση οτι εχεις σωστα στοιχεια.

Και παλι..αυτο που θα κανει ο provider ειναι αντιστοιχια της ip με το username και μετα τα στοιχεια(που εχεις δηλωμενα στην αρχικη αιτηση του provider για αποστολη λογαριασμων κλπ).Εχει γινει αυτο το πραγμα..

Αλλα για να φοβασαι αυτο το σκηνικο μονο λερωμενη τη φωλια σου θα χεις.

Αλλα και παλι.Οσο πιθανον ειναι να συμβει , τοσο πιθανον ειναι να εχεις καλωδιο 5 πολυκατοικιες μακρια και να μη σε βρουνε.

τωρα με dsl και router κτλ, δεν ξερω τι παιζει , αλλα σε εποχες dial up εβρισκες παρα πολλα πραματα...για αυτο κ γω απο τοτε δε νοιαζομαι ποιος με βλεπει.

δεν με νοιάζει. έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με το να κρυφτώ. Αν φτάσει η κατάσταση να είναι φαρ ουεστ το διαδύκτιο, στα @@ μου, τράβαω και την μπρίζα και πάω για βόλτα.

Eπιτέλους ένας από τους 20 που επιλέξανε την πρώτη επιλογή μίλησε !

Ωραίος Reaper :T: Ενδιαφέροντα τα λινκ που έβαλες :)

Δηλαδη θες να μου πεις οτι εσυ απο εκει που βρισκεσαι , ξερεις διευθυνση και τηλεφωνο σπιτιου μου ;

με τα καταλληλα εργαλεια ναι , τα παντα

με τα καταλληλα εργαλεια ναι , τα παντα

το εχεις κανει η στο εχει πει καποιος ;

ποια ειναι τα καταλληλα εργαλεια ;

Ε ναι, άλλωστε είναι πολύ εύκολο να κάνει κανείς hacking στον web server ή τον SQL server, ώστε να βρεί την IP του παιδιού... να τύχει να είναι ακόμα μέσα με την ίδια IP... έπειτα να σπάσει την προστασία και τον κωδικό του router του με βλέψεις να βρεί τα στοιχεία του ( username & password ) και Θεού θέλοντος να έχει ο ISP του περιοχή διαχείρισης online που βάζοντας τα στοιχεία αυτά να μπορείς να δείς και τα στοιχεία του συνδρομητή... ώστε τελικά να βρεί την οδό κατοικίας του... pure & simple :p

αυτο γινεται με το webcare της otenet και το εκανα χθες...αλλα αν το παμε ετσι..

να εχεις προστασια , να εχεις κωδικο , να βρει το κωδικο του ρουτερ σου , και μετα μεσω τελνετ βρισκεις και τα στοιχεια του ρουτερ σου..μετα αν εχει αυτο που λες ο ISP τοτε ναι.αλλα αλλα αλλα πολλα αλλα και δε μαρεσει.

εγω σου λεω , σου δινω την ip μου που ειναι το πιο ευκολο να βρεις , τι μπορεις να κανεις ;

Μη μου πεις να μπεις στο pc μου και να εχω καποιο txt αρχειο με τα στοιχεια μου..

Και υποψιν.δεν εχουν ολοι ασυρματο...

Ειχανε δειξει οτι γινεται στο ΜΕΓΚΑ πριν κανα εναμιση μηνα , τσιμπουσανε στο irc επιδοξους "παιδεραστες" και ελεγε η κυρια οτι προωθουν την ΙΡ προς ταυτοποιηση στον ISP...γαι το γρηγορον της φασης ειπε οτι γινεται σε μια εργασιμη ημερα. Φυσικα η αστυνομια , εγω δεν σου ειπα πως ΞΕΡΩ πως γινεται αλλα οτι ΞΕΡΩ οτι γινεται.

Εσυ αμφιβαλεις οτι με την ΙΡ σου μπορουν να βρουν ποιος εισαι?

αλλα αφου επιμενεις θα σου πω , παιρνεις μισο κιλο αλευρι , 1/4 βουτυρο αγελαδινο και....σορρυ για το γελοιον αλλα και το τελευταιο σου ποστ ειναι γελοιο

Ειχανε δειξει οτι γινεται στο ΜΕΓΚΑ πριν κανα εναμιση μηνα , τσιμπουσανε στο irc επιδοξους "παιδεραστες" και ελεγε η κυρια οτι προωθουν την ΙΡ προς ταυτοποιηση στον ISP...γαι το γρηγορον της φασης ειπε οτι γινεται σε μια εργασιμη ημερα. Φυσικα η αστυνομια , εγω δεν σου ειπα πως ΞΕΡΩ πως γινεται αλλα οτι ΞΕΡΩ οτι γινεται.

Εσυ αμφιβαλεις οτι με την ΙΡ σου μπορουν να βρουν ποιος εισαι?

αλλα αφου επιμενεις θα σου πω , παιρνεις μισο κιλο αλευρι , 1/4 βουτυρο αγελαδινο και....σορρυ για το γελοιον αλλα και το τελευταιο σου ποστ ειναι γελοιο

καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Η αστυνομια απλα θα παρει την ip σου και θα παρακαμψει την διαδικασια να βρει username&pass για να τα τσεκαρει μετα μεσω webcare(ή αλλο παραπλισιο),δλδ,απλα θα δωσει την ip στον isp σου και θα πει με ενταλμα οτι θελει αυτο και αυτο.

Ενας κοινος χριστης ομως θα πρεπει να κανει τεραστια διαδικασια ομως,που στην τελικη δεν θα αξιζει κιολας δλδ.

Για το τοπικ απαντησα δεν με νοιαζει.

Απλα εχω τα antivirus μου κλπ και το peer gurdian 2(για τα hash falls)και το τπτ,αλλο.;)

Εγω αναφερομαι σε αυτους που λενε οτι θα σερφαρανε επωνυμα στο ιντερνετ και αν ειναι τα στοιχεια recovable με εναν αριθμο ΙΡ. Το ποιοι το χρησιμοποιουν και με ποια μεσα δε με νοιαζει , γεγονος ειναι οτι γινεται-το αμφισβητεις?

Και δε με λες, HOL, VOdafone , TEllas και λοιποι που βρισκουν τα τηλεφωνα μου και με παιρνουν για διαφημηστικα , ειπες οτι το συστημα ειναι στεγανο? :pleasantry:

λοιπον κυριοι ιδου η ροδος φτιαξτε λογαριασμους με το πραγματικο σας ονομα και στοιχεια στο lab. Και σερφαρετε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.