YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 Μιας και πηρα νεο RIG, ειπα να φτιαξω και λιγο τα temps. Αυτο που με φοβησε, ειναι οτι με κλειστο το κουτι (Tt Kandalf) η gpu παει 75 idle και 86 load και αρχσε να βγαζει artifacts και στα Vista με μορφη pixels. Σημερα παραγγειλα τα εξης απο USA. Θα μου ερ8ουν απο ξαδερφο και σε μορφη δωρο Εορταστικης γιορτης, οποτε ελπιζω το Τελωνειο να μην με γαζωσει ! RAD : Black Ice Xtreme 3 High Performance CPU Block : Danger Den MPC-CPU - GPU Block : Danger Den DD-4870-X2 Pump : Alphacool Laing DDC pump 12V Pro Ολα φυσικα με ρακορ 1/2 ιντσας και σωληνες Tygoon (τα χοντρα...) Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα παρω το Cosmos S η αλλο Θελω Μαυρο-αλουμηνιο, με παραθυρι, απο τα αριστερα, αλλα να μου αρεσει κιολας Anyway. εδω θα ποσταρω σιγα-σιγα φωτο απο τις modες και οτι αλλο μου κατεβει στο ξερο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Ιανουάριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Ηταν τόσο μεγάλη η διαφορά τιμής για να μπεις στη δικαδικασία να τα παραγγείλεις απο Αμερική? Εγώ προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα. Αν τα τσιμπήσουν στο τελωνείο θα σου βγει ο κούκος αηδόνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Ιανουάριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα παρω το Cosmos S η αλλοαυτο εχωαλλα θα σου ελεγα,δεν κοιταζεις και απο silverstone μερια;πολυ ωραια και λειτουργικα κουτια.το tj07 ας πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.