harrucci Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 χαιρεται,αποφάσισα να κάνω upgrade στο pc μου και έτσι μόλις άλλαξα την μητρική, cpu και μνήμες RAM. Τα υπόλοιπα έμειναν τα ίδια. από ένα pc χρονολογίας κάπου στο 2005 ίσως και νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα το pc αυτή τη στιγμή έχει τα εξής:------νεα---------μητρική gigabyte 770Tcpu amd FX 4100RAM 4 GB DDR3-----παλια---------120 GB WD SATA1 TB WD SATA500 Watt τροφοδοτικο1 DVD1 ATI radeon 550 pci-e& το κουτί που είχε..το θέμα είναι ότι αφού τα σύνδεσα το pc κάνει τα εξής: δεν κάνει beep στο startup η οθονη μένει μαύρη και άραχνη:musik009: το dvd ειναι νεκρό - σαν να μην παίρνει καν ρεύματα ανεμιστηράκια cpu,τροφοδοτικού, κάρτας γραφικών είναι τα μόνα που φαίνεται να δουλεύουν :musik002:έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί γίνεται; Υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας των νέων με τα παλιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Καλώς ήρθες .Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με αλλες μνήμες (η εστω με να στικάκι μονο) ένα αλλο τροφοδοτικο, καρτα γραφικών για αρχή.Αν δεν υπαρχουν διαθέσιμα ,τοτε αποσυνδεσε ολες τις συσκευες(dvd,δισκους ) αφησε και μονο ενα στικάκι μνήμης . Αν δουλέψει τοτε αρχισε να προσθέτεις συσκευές μεχρι να βρεις αυτη που δημιουργεί το πρόβλημαΑν δεν δουλέψει ,δοκιμασε να τα στήσεις ολα εξω απο το κουτί και αποσυνδεοντας ολες τις συσκευες(dvd,δισκους ) καθως και μονο ενα στικάκι μνήμης.Αν δεν δουλέψει ετσι πρέπει να βρεις και να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικο, καρτα γραφικών,μνημες .Αν δεν δουλέψει ούτε με τα εναλακτικα τοτε μενουν μονο μητρικη-επεξεργαστης.Αν δουλέψει εκτος κουτιου τοτε αρχισε να προσθέτεις συσκευές μεχρι να βρεις αυτη που δημιουργεί το πρόβλημα.\Αν ολα δουλέψουν εκτος κουτιού τοτε υπαρχει προβλημα απο κάποιο βραχυκύκλωμαΚαλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Καλως ηρθες!Τα πραγματα που πηρες ειναι καινουργια?Μαλλον κατι δεν εχεις συνδεσει σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrucci Δεκέμβριος 11, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 καλως σας βρηκα λοιπον! :huepfend011:τα νεοτερα εχουν ως εξης:επειδη δεν εχω άλλο εξοπλισμό πέρα από αυτόν που ανέφερα τα ξηλωσα ολα και συνδεσα εξω απο το κουτι την μητρικη&cpu, το τροφοδοτικο, μια RAM και παλι δεν ακουστηκε beep... οποτε αυριο το επιστρεφω στο καταστημα να μου πουν απο το service πιο συγκεκριμενα πραγματα και αν ειναι ελλατωματικα τα πραγματα που μου πουλησαν ή αν μπαζει καποιο δικο μου.. ελπιζω μονο να μην εκανα καμια πατατα κατα την συνδεση της cpu στην μητρικη, αφου ηταν η πρωτη μου αποπειρα συναρμολογησης ( αν και δεν νομιζω - η διαδικασια μου φανηκε απλη)thanx anyway για τις απαντησεις σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Για να κανει μπεεπ πρεπει να εχεις συνδεσεις και το speaker του κουτιου απανω.Σημα στην οθονη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Δεκέμβριος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Αν η μητρική σου είναι αυτή http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3320# τότε δεν υποστηρίζει τους νέους fx που θέλουν μητρική που να είναι συμβατη με AM3+ στο μαγαζί σου έδωσαν λάθος μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrucci Δεκέμβριος 13, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 φιλε elk εχεις απολυτο δικιο! με ενημερωσαν χθες στο μαγαζι οτι μου εκαναν update στο bios για να παρει μπρος το μηχανημα - με μηδενικη χρεωση και τωρα ολα καλα! σχεδον δηλαδη.. ολα αυτο το updgρade ξεκινησε γιατι πιστευα οτι φταίει καπου η μητρικη μου καρτα... Αλλά μαλλον φταιει ο σκληρός μου δίσκος.. Τον όποιο έκανα format ως master boot σε ενα pc φιλου.. Απο τότε δεν μπόρω να εγκαταστήσω τίποτα ούτε σε αυτόν ούτε στον δεύτερο που έχω για δεδομένα αποκλειστικά. Με την προηγούμενη μητρικη ουτε καν που εμπαινε στο setup των windows..με αυτή την μητρική φτάνει ως το 70% μετα με πετάει έξω με fatal error.. φταίνε οι σκληροί δίσκοι; φταιει το dvd; ειναι θέμα driver; εχω μπερδευτει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Ξεκίνησες φορματ στο υπάρχον διαμέρισμα? η το έσβησες και δημιούργησες νέο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.