Jump to content

Diamantius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς μας άφησε χρόνους, καθώς από χθες αρνείται πεισματικά να bootάρει, με το post code κολλημένο σε ένα εκνευριστικό "2d".

Είναι αγορασμένη από Πλαίσιο, εντός εγγύησης, οπότε λογικά θα παίξει κάποιο πιστωτικό φαντάζομαι (μια και η Abit κλείνει το τμήμα motherboards).

Το ερώτημα είναι, σε τι αξίζει να πάω? Τι μου προτείνετε?

Τα υπόλοιπα specs είναι Q6600, 4 x 2 GB DDR2 και 4870 512ΜΒ.

Κατά προτίμηση κάτι που να πετυχαίνει τουλάχιστον τα 9x400 της ip35.

Υ.Γ. Το P45 + ICH10R είναι καλή επιλογή? Το x38/x48 έχει σαφή πλεονεκτήματα? Αλλά από την άλλη, υπάρχει αξιοπρεπές mobo με x38/x48 + DDR2?

Aπο τη στιγμη που εχεις τετραπυρηνο και ati(μελλοντικο crossfire?) για μενα ειναι μονοδρομος το X38/48 και προτεινω αυτη που εχει σιγουρα παραπανω απο τα 9*400

johnysb φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Με ψιλοχαλάει που έχει το ICH9R αντί για το ICH10R αλλά είναι λεπτομέρεια νομίζω.

Πέρα από το crossfire με 2 * 16x PCIE έχει άλλα πλεονεκτήματα το X48 έναντι του P45?

Οι περισσοτεροι λενε οτι το Χ38/48 τα παει καλυτερα με τετραπυρηνο απο το Ρ45,οπως και με τα 4 GB ram.

Τωρα αλλα πλεονεκτηματα δεν ξερω να σου πω περαν της τιμης σε σχεση με την P5Qdlx.

Υπαρχει ενα μειονεκτημα ομως,ειναι dfi και απαιτει ξενυχτια στην αρχη για να φτασεις ψηλα.

Aπο τη στιγμη που εχεις τετραπυρηνο και ati(μελλοντικο crossfire?) για μενα ειναι μονοδρομος το X38/48 και προτεινω αυτη που εχει σιγουρα παραπανω απο τα 9*400

oops. σωστος.. δεν την ειδα πριν..

DFI X48 και απο μενα..

wow,

τελικά ό,τι κι αν διαλέξω, μάλλον για win-win situation το κόβω :D

P.S. Καλα τα netbooks αλλά μου πήρε 4 λεπτά να γράψω αυτό το post :hang2:

Συγνωμη τωρα ασχετα με το CF....

το P43 δεν κανει ΑΝΕΤΑ το 9x400???

Συγνωμη τωρα ασχετα με το CF....

το P43 δεν κανει ΑΝΕΤΑ το 9x400???

Εννοειται οτι τα εχει ανετα. Απλες μητρικες ανεβαζουν 400fsb με multi 9.

Ψηφιζω P43 ειτε P45. (ιδια ειναι περιπου)

Με μητρικη Asus P5Q Deluxe εφτασα fsb 530 σταθερα παντα

Εννοειται οτι τα εχει ανετα. Απλες μητρικες ανεβαζουν 400fsb με multi 9.

Ψηφιζω P43 ειτε P45. (ιδια ειναι περιπου)

Με μητρικη Asus P5Q Deluxe εφτασα fsb 530 σταθερα παντα

με τετραπυρηνο 530 για 24/7?

Μετά από αρκετές μέρες, βρήκα χρονο να ασχοληθώ. Είχα αφήσει το IP35 στο service την περασμένη εβδομάδα και σήμερα πήρα το πιστωτικό. Βουρ στο κατάστημα απεναντι, είχε διαθέσιμα μόνο τα p45-t2rs plus/x-48-t2rs και το asus p5q. Προτίμησα το X48. Αποτέλεσμα? DoA. Ούτε καν ανάβει, παρόλο που παίρνει ρεύμα το mobo. Αρνείται πεισματικά, εννοείται οτι το έβαλα μπρος μόνο του μονο με cpu, 1 stick ram & vga, εκτός κουτιού. Nada, nothing, ΤΙΠΟΤΑ. Μου λείπει το IP35 pro μου!:cry:

Άντε πάλι τα ίδια με επιστροφές, αναμονές ημερών κτλ... Έπρεπε να παραγγείλω το P5Q Deluxe, γαμώτο...:rant:

Στην αρχή ανησύχησα αλλά μόλις ήρθα στο γραφείο μου είπαν τα κορίτσια ότι είναι ανάδρομος ο Ερμής, οπότε ησύχασα λιγάκι... (NOT!)

Θα το πάω σε κανά μισάωρο με μπόλικο παρακάλι... Ελπίζω να είναι ταχύτερο το service των DoA :hm:

και μενα μαλλον η abit αρχισε τα δικα της...:(

μια μπουταρει μια οχι..και οχι μονο αυτο.μπαινω bios παταω save and exit με default settings και ανοιγει με 491χ9 !!!! βεβαια βλεπει ενα πυρηνα και κολλαει..αχαχαχαχα :p

Με τα πολλά, παρέλαβα την P5Q Deluxe πριν λίγο. Μια χαρά φαίνεται... Υπάρχει τίποτα που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα πριν τη βάλω πάνω?

Με τα πολλά, παρέλαβα την P5Q Deluxe πριν λίγο. Μια χαρά φαίνεται... Υπάρχει τίποτα που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα πριν τη βάλω πάνω?

Και εγω απο dead ip 35 pro πηγα σε p5q dlx ... Δεν εχει κατι που πρεπει να προσεξεις ιδιαιτερα ... καλοδουλευτη :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.