Jump to content

Αγορα νεασ οθονης

deeptreck

Recommended Posts

αγορα νεας οθονης και μπερδεμενος καθως δε σκαμπαζω και στο φουλ επι του θεματος!

το μπατζετ περιορισμενο, ο στοχος: 22'', κατι καλο και αξιοπιστο για τα λεφτα του, και να μη το μετανιώσω απ τη πρώτη στιγμη που θα τη βάλω στη πριζα!!!

τωρα για τη χρηση, κανα παιχνιδακι κ καμια ταινια στο 60%, και 40% εφαρμογες γραφειου.

ακουω λοιπον σχολια για τις παρακατω, να μου εξηγησετε κιολας τι στο καλο πρεπει να προσεξω σε αυτες τις τιμεσ πανω κατω, και κυριωσ η μεγαλυτερη απορια μου... οι δυο απ αυτες ειναι HD. αξιζει τον κοπο η μπα, και θα ναι απλα πατατα?

Acer V223HQ http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1051074&ext=skroutz

BenQ T2200HDA http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1052189&ext=skroutz

LG W2241S-BF http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=3&cid=189&mid=18&pid=17445

thanks εκ τω προτερων!!

Εγώ παρήγγειλα την LG απο το e-shop, λόγω πολυ καλής εγγύησης της LG. Άμα έχεις ένα καμμένο pixel ερχονται σπίτι σου σου δίνουν άλλη και παίρνουν τη παλιά. Όλα αυτα μέσα σε μία μέρα...!!!:jump:

Εγώ παρήγγειλα την LG απο το e-shop, λόγω πολυ καλής εγγύησης της LG. Άμα έχεις ένα καμμένο pixel ερχονται σπίτι σου σου δίνουν άλλη και παίρνουν τη παλιά. Όλα αυτα μέσα σε μία μέρα...!!!:jump:

+ 1 από μένα για το service :)

ερωτηση για το θεμα των πιξελ.. ειχα ακουσει οτι η φαση με το ενα καμμενο πιξελ και αντικατασταση ισχυει για οθονες 19" και κατω... ισχυει πια?? και δευτερων , με προβληματιζει αυτο το θολωμα που χω παρατηρησει οταν παιζω κανα παιχνιδακι και τρεχει γρηγορα η εικονα, με μια οθονη που χει ενας φιλοσ που ταν η φθηνοτερη ας πουμε 19". λετε να το φαω και γω στη μαπα??? για την LG το βλεπω παντως, λετε να χω το ιδιο προβλημα? α επειδη εχω ενα γνωστο στην αλμαν, και η acer ξερω οτι εχει ακριβως το ιδιο με την αντικατασταση σπιτι σου! απλα την acer δε τη βλεπω ετοιμοπαραδοτη αλλα κατα παραγγελια και εχω ακουσει για τρελες μερες που καθυστερουν!

ερωτηση για το θεμα των πιξελ.. ειχα ακουσει οτι η φαση με το ενα καμμενο πιξελ και αντικατασταση ισχυει για οθονες 19" και κατω... ισχυει πια?? και δευτερων , με προβληματιζει αυτο το θολωμα που χω παρατηρησει οταν παιζω κανα παιχνιδακι και τρεχει γρηγορα η εικονα, με μια οθονη που χει ενας φιλοσ που ταν η φθηνοτερη ας πουμε 19". λετε να το φαω και γω στη μαπα??? για την LG το βλεπω παντως, λετε να χω το ιδιο προβλημα? α επειδη εχω ενα γνωστο στην αλμαν, και η acer ξερω οτι εχει ακριβως το ιδιο με την αντικατασταση σπιτι σου! απλα την acer δε τη βλεπω ετοιμοπαραδοτη αλλα κατα παραγγελια και εχω ακουσει για τρελες μερες που καθυστερουν!

το technixx φερνει απο Γερμανια και πουλαει οποτε πιθανοτατα δεν εχει καμια σχεση η εγγυηση της acer που ξερεις εσυ απο Αλμαν. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο βεβαια, αφου δεν εχω και την καλυτερη εντυπωση απο τη συγκεκριμενη εταιρεια, αλλα σιγουρα χρονικα θα τραβηξει πιο πολυ η αντικατασταση απο technixx...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.