Hydra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2009 Γεια σας φορουμιστες!! Για αλλη μια φορα η βοηθεια σας θα μου ειναι χρησιμη!Εχω ενα προβλημα,οτα προσπαθω να εκτελεσω καποια games δεν ανοιγουν και βγαζει το εξης μυνημα: Εχω τσεκαρει και τα παιχνιδια που δεν μου ανοιγουν να δειτε!το ιδιο σφαλμα μου λεει και για τα δυο,Παλιοτερα δεν ειχα κανενα παρομοιο προβλημα,μεχρι την στιγμη που πηρα εναν καινουριο σκληρο δισκο και εγκατεστησα εκει τα Vista και τα bootαρω απο εκει επειδη ειναι πιο γρηγορος,παραλληλα ομως εχω και τον παλιο στον οποιο εχω και εκει εγκατεστημενα τα Vista...μηπως δεν εκανα σωστα η δεν εγκατεστησα καθολου καποιους drivers?Μηπως φτεει αυτο?Exω Win Vista Home Basic 32bit .Ευχαριστω προκαταβολικα :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιανουάριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Για αρχή πέρνα το τελευταίο direct-x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Ζητάει αρχείο από Dx9. Μου το έκανε το Call Of Duty 4 όταν το έτρεξα πρώτη φορά από Vista. Κατέβασα το dll από εδώ και το έβαλα στο φάκελο του .exe και τελείωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.