Jump to content

Ψύκτρα Τhermalright Ultra 120 σε Cosmos s σε 1366 mobo

manolaskakis

Recommended Posts

Έχω την αίσθηση πως η ultra ίσως να μην χωράει στο cosmos-S.Προσωπικά έχω την true black και δεν χωράει στο cosmos μου...Αν λοιπόν η ultra 120 έχει τις ίδιες διαστάσεις με την trua black τότε δεν θα χωράει στο cosmos, οπότε να πας σε μια από τις παραπάνω που προτείνουν τα παιδιά...

Βέβαια υπάρχει τρόπος για να χωρέσει...

Το θέμα είναι ότι πρέπει να διαλέξω ή την Τhermalright true black 120 SE1366 που θα χρειαστεί να κόψω λιγο το πλαστικό του ανεμιστήρα του cosmos s (75E + ανεμιστήρα)

ή την Noctua NH-U12P SE1366 που έχει από μόνη της 2 ανεμιστήρες πολύ καλούς (75Ε) αλλά λογικά θα χρειαστεί να κόψω και εκεί για να κρατήσω και τον πλαινό του cosmos αλλά το άλλο το έχουν κάνει και ξέρω οτι γίνεται.. Στην Noctua δεν το ξέρω...

Τι λέτε?

Εγώ πάντως με Noctua NH-U12P απλά τον έβγαλα τον ανεμιστήρα γιατί μόνο θόρυβο προσφέρει.

Για όσους δέν θέλουν να τον βγάλουν μπορούν να βάλουν την ψύκτρα και οριζόντια, μιας που το CosmosS προσφέρεται για αυτό αφού έχει και πάνω φουρφουρια, και από ότι έχω δεί οι αποδόσεις παραμένουν ίδιες.

Πανω κατω τα ίδια λεφτά και με την true black και Noctua NH-U12P και οι 3 ΔΕΝ χωράνε στο cosmos

Ή βάζω την Τhermalright και κόβω λίγο στην άκρη τον ανεμιστήρα..

Ή πάω για την Noctua NH-U12P SE1366 και την βάζω οριζόντια και χωράει..(γίνεται στανταρ?χωρις να χάνει σε επιδόσεις?)

Όλες μπορούν να μπουν και οριζόντια?(πχ η Τhermalright)

Εσείς τι λέτε??

Πανω κατω τα ίδια λεφτά και με την true black και Noctua NH-U12P και οι 3 ΔΕΝ χωράνε στο cosmos

Ή βάζω την Τhermalright και κόβω λίγο στην άκρη τον ανεμιστήρα..

Ή πάω για την Noctua NH-U12P SE1366 και την βάζω οριζόντια και χωράει..(γίνεται στανταρ?χωρις να χάνει σε επιδόσεις?)

Όλες μπορούν να μπουν και οριζόντια?(πχ η Τhermalright)

Εσείς τι λέτε??

Φιλε μου επειδη εχω αρκετο καιρο που ψαχνω την ιδανικοτερη αερο-ψυξη για i7 ...... πιστευω πως θα λυσεις το προβλημα σου με το Case Cosmos που εχεις αν βαλεις μια Zalman 9700Led or 9700NT με το ZM-CS4A Socket 1366 Clip Support Kit...... ειναι μια παρα πολυ καλη ψυξη .....με λιιιιιιγο παραπανω "φασαρια"....;)

Πληροφοριακα σου παραθετω τις διαστασεις απο τις 3 ψυκτρες που εχουν αναφερθει ως λυση ..... Αυτο που σε ενδιαφερει στην ουσια ειναι το *Υψος* ( Η )

Thermalright Ultra-120 : L63.44 x W132 x H160.5 mm (heatsink only)

Noctua NH‑U12P SE1366 : L71 x W126 x H158 mm (heatsink only)

Zalman 9700LED : L90 x W124 x H142 mm

Απο την στιγμή που μπαίνει και η Thermalight οριζόντια τότε γιατι να πάω σε κάτι χειρότερο?

Ο τρόπος αυτός βάζοντας τις ψύκτρες οριζόντια έχει κάποια αρνητικά η κάποιες δυσκολίες στην τοποθέτηση?

Nομίζω ότι και η παρακάτω σε καλύπτει απλά είναι λίγο ακριβή:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1038796&Manufacturer=EnzoTech&category=69977719&catalog=20

Την έχει δοκιμάσει ένας φίλος μου στο cosmos μαζί με τον πλαινό αμεμιστήρα και τον χώρεσε μια χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.