Jump to content

Πράγα - έχει πάει κανείς να προτείνει ξενοδοχείο?

junior-21-

Recommended Posts

Μπα... και μας τα αντίστοιχα ιτεογαλαξίδια μας τα φοράνε κάθε χρόνο (Λαγκαδάς εδώ), αλλά φέτος τα κόψανε λόγω (σ)κατάληψης. :p

Πάντως και μια δεύτερη 7ήμερη που ψήνουμε να πάμε μόνοι μας αυτή τη φορά (όσοι θέλουν/μπορούν), (τέλος τρίτης λυκείου γαρ) μετά το τέλος των εξετάσεων Κανάρια δεν ακούγεται άσχημα... πρόσκληση, ανοιχτή. :whistle2:

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν εγώ γύρισα από την Πράγα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το ξενοδοχείο : LINK.

Άψογη εξυπηρέτηση, καθαρό, καινούριο και μέσα στο κέντρο της Πράγας. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρουμε το Τραμ ή το Μετρό...

Απο κεί και πέρα δεν ξέρω το μπατζετ σου αλλά είναι πολύ καλή περίπτωση.

Hohenstaufen θεός, το έψαχνα το ξενοδοχείο 2 μήνες τώρα! Ήταν αυτό που είχαμε μείνει εμείς όταν πρωτοπήγα Πράγα αλλά δε θυμόμουν το όνομα του... εξαιρετικό και με το πιο απίστευτο πρωινό ever.

Hohenstaufen & geogeoland,οι απόψεις σας ήταν καταλυτικές! :D έκλεισα το ίδιο ξενοδοχείο!

Το ξενοδοχείο είναι πολύ καλό, εγώ αν ξαναπήγαινα Πράγα εκεί θα έκλεινα πάλι. Το φχαρστήθικα πολύ το ξενοδοχείο. Έχει και LCD τηλεορασούλα μέσα. Λοιπόν αφού το έκλεισες τότε να σου προτείνω και κάτι για φαγητό.

Όπως θα βγαίνεις από το ξενοδοχείο, πας προς τα δεξιά και στα 20 μέτρα έχει ένα μαγαζάκι που λέγεται: Restaurant U Karla "Svejk" με σήμα έναν αξύριστο στρατιώτη. Εκεί φάγαμε φανταστικά σνιτσελάκια.(Τις προηγούμενες μέρες είχαμε βαρεθεί να τρώμε γκούλας απο δω και απο κει).

Λοιπόν ελπίζω να περάσεις καλά και περιμένουμε trip-review :)

EDIT- Felix καλές διακοπές :D

Ουγγρικό φαγητό για την ακρίβεια, και απαντάται σε διάφορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης :)

Επέστρεψα με τις καλύτερες εντυπώσεις...το τριήμερο άξιζε 100%...θα ήθελα βέβαια να είχα 3-4 μέρες παραπάνω...:upside:

όσοι πήγατε Πράγα, πήγατε με τις τσέχικες αερογραμμές, ή με lufthansa ή κάποια άλλη εταιρία; Καμιά κριτική για τις αερομεταφορές;

Ρωτάω, γιατί κοίταγα τιμές από lufthansa για μάρτιο και έβγαιναν ~370€ για δύο άτομα, αλλά συνειδητοποίησα ότι με ενδιέφερε Μάιος, αλλά τότε οι τιμές παίζουν >700€, οπότε κοιτάω και τις εναλλακτικές :)

όσοι πήγατε Πράγα, πήγατε με τις τσέχικες αερογραμμές, ή με lufthansa ή κάποια άλλη εταιρία; Καμιά κριτική για τις αερομεταφορές;

Ρωτάω, γιατί κοίταγα τιμές από lufthansa για μάρτιο και έβγαιναν ~370€ για δύο άτομα, αλλά συνειδητοποίησα ότι με ενδιέφερε Μάιος, αλλά τότε οι τιμές παίζουν >700€, οπότε κοιτάω και τις εναλλακτικές :)

Εγώ πέταξα με Sky Europe. Κανένα απολύτως πρόβλημα....Οικονομική και εντάξει δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις τόσα πολλά λεφτά παραπάνω για 2μιση ώρες ταξίδι.

Εγώ πέταξα με Sky Europe. Κανένα απολύτως πρόβλημα....Οικονομική και εντάξει δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις τόσα πολλά λεφτά παραπάνω για 2μιση ώρες ταξίδι.

+1 .....Sky Europe και για 2 μερες χασαμε τα 98€...Νομίζω μας ήρθε τελικά 140-150€...

To ξενοδοχείο που μείναμε είναι αυτό και τρίκλινο με πρωινό ήταν περίπου 60€...κράτηση από μέσα Δεκεμβρη περίπου...

τέτοια λέγε :D

άρα εγώ με 5 full μέρες μάλλον θα είναι καλύτερα,ε?

Ο.Τ. Με το RAID τι έγινε? :hehe:

Σαφώς ανώτερα, και ίσως με έναν προσεκτικό προγραμματισμό των δραστηριοτήτων να δείτε πολύ περισσότερα....

Προσοχή στα ταξί και στα Exchangers συναλλάγματος...

Tα ΑΑΑ ταξί που μου πρότεινε κάποιος σαν εταιρία είναι κομπλέ γενικά ( γιατί κάποιες άλλες εταιρίες σε κλέβουνε απ'ότι άκουσα) αλλά η εταιρία που μας πρότεινε η Τσέχα φίλη είναι η Kuryr Taxi...

Χαρακτηριστικά αναφέρω πως από το ξενοδοχείο που είναι κεντρικό (Namesti Republici κοντά ) μέχρι το Club Mecca πληρώσαμε 110 κορώνες στις 12:30 το βράδυ, απόσταση περίπου 7-8 λεπτών με εντελώς άδειο δρόμο :

Atlantic Hotel to Mecca Club ( Google Maps route )

και πως από το ξενοδοχείο 4 άτομα με full αποσκευές έως το Terminal 2 του αεροδρομίου 370 κορώνες...

Το κανονισμένο όχημα του Ξενοδοχείου για την παραλαβή μας από το αεροδρόμιο μας πήρε 30€ ( τιμή που φαίνεται και στο site του ξενοδοχείου )...

Και τα δύο ήταν Οktavia Diesel καινούρια...

Η τιμή που μας άλλαζε το ξενοδοχείο τα € ήταν 1€ προς 27,5Κc με 8% προμήθεια ( δλδ περίπου 1 προς 25 τελικά )...άν θυμηθώ το ανταλλακτήριο σε μία στοά που πήραμε 1/27 καθαρά θα το γράψω...

Επιστρέφοντας οι αποσκευές οπωσδήποτε πρέπει να περιέχουν ένα Slipovice και μια Beherovka...Αψέντι παίζει επίσης αλλά τα άλλα είναι παραδοσιακά...

H Τσέχα τελικά έπαιξε JBOD.... :hehe:

@ deninho : http://www.skyeurope.com/ και μόνο! Δεν αξίζει για κανέναν λόγο παραπάνω λεφτά! Ψάξε για τα πιο φθηνά εισητήρια. Π.Χ. βλέπω ότι 13 Μαιου αναχώρηση και 18 επιστροφή θα σου πάει 300 γιούρια για 2 άτομα. Η περίοδος που έκλεισα εγώ πρέπει να είναι η φθηνότερη :hehe: μου πήγε 2 άτομα πήγαινε έλα 186 ευρώ :hehe: γενικά όλο το πακέτο μου πήγε πολύ φθηνα, 490 μαζί με το ξενοδοχείο! :D:D:D

Τσέχικη συνταγή σουποειδούς με κρέας...φτιάχνει και στο piccolo στην κηφισσίας τέτοια...

:OT:

θα βρειτε υπεροχες τετοιες λιχουδιες και στο Πολωνεζικο εστιατοριο

"Διπορτο" στην Λ.Αλεξανδρας στη στροφη προς Μουστοξυδη

λογικες τιμες, ζεστος χωρος και συχναζει κι ο Γκμοχ (πολυ γελιο λεμε)

ουτε στο Αθηνοραμα να γραφα ρε φουστη μου :p

• 1 month later...
Λοιπόν εγώ γύρισα από την Πράγα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το ξενοδοχείο : LINK.

Άψογη εξυπηρέτηση, καθαρό, καινούριο και μέσα στο κέντρο της Πράγας. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρουμε το Τραμ ή το Μετρό...

Απο κεί και πέρα δεν ξέρω το μπατζετ σου αλλά είναι πολύ καλή περίπτωση.

Hohenstaufen θεός, το έψαχνα το ξενοδοχείο 2 μήνες τώρα! Ήταν αυτό που είχαμε μείνει εμείς όταν πρωτοπήγα Πράγα αλλά δε θυμόμουν το όνομα του... εξαιρετικό και με το πιο απίστευτο πρωινό ever.

οκ, respect παίδες! To ξενοδοχείο όλα τα λεφτά! Καλύτερο και από ξενοδοχεία στην Ελλάδα που έχουν 100+ ευρώ! Η Πράγα όλα τα λεφτά, σας συνιστώ όλους να πάτε!!! :D:D:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.