ProPitsiriko$ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2009 Ειπαμε να ψτιαξουμε λιγο το Cosmos μου....Γιατι ηταν μεσα στο καλωδιο...και η εικονα του ηταν χαλια... Λοιπον...Εχουμε και λεμε..... Πριν να ξεκινισουμε,θα θελαμε να Δειξουμε το κουτι πως ηταν πριν! Αρχικα βλεπουμε τον modder Jason που κοβει το κουτακι... Το κουτι με τις νεες του τρυπες.... Βγηκαν και οι γρυλιες για να περναει καλυτερα ο αερας μεσα στο κουτι....:tw: Και η νεα καρτουλα (4870) με το νεο της φορεμα...:clap: Και με καλτουλες,γαντακια και σκουφακια :happy2: Εδω η καρτουλα μολις ειχε τοποθετιθει! Και Τελος το PC ολοκληρωμένο και ΠΛΕΟΝ καθαρο και χωρις καλωδια :dance3: Ελπιζουμε συντομα ενα μικρο Update με photos μαζι με Λαμπες UV !
Tsakonas Ιανουάριος 11, 2009 #2 Ιανουάριος 11, 2009 βαλε φιλτρα στις γριλιες,θα γεμισει σκονη το κουτι...τοχα κανει κι εγω (βεβαια κατι μαζευε κ απο μπροστα) και ειχαν ασπρισει μεχρι και τα σλιβντ καλωδια του τροφοδοτικου.
alexis2044 Ιανουάριος 11, 2009 #3 Ιανουάριος 11, 2009 βαλε φιλτρα στις γριλιες,θα γεμισει σκονη το κουτι...τοχα κανει κι εγω (βεβαια κατι μαζευε κ απο μπροστα) και ειχαν ασπρισει μεχρι και τα σλιβντ καλωδια του τροφοδοτικου.O Κόσμος έχει μανίσια φιλτράκια ακόμα και στις 5,25 , no;Nice work παιδιά.
YDinopoulos Ιανουάριος 11, 2009 #5 Ιανουάριος 11, 2009 Κοιτα να δεις που 8α προβω σε αγορες κουτιιου τωρα ! Ουφ...Ερωτηση....Στο ψυγειο μπορεις να βαλεις 6 φανηδες σε πους-πουλ ?
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 11, 2009 Author #6 Ιανουάριος 11, 2009 Κοιτα να δεις που 8α προβω σε αγορες κουτιιου τωρα ! Ουφ...Ερωτηση....Στο ψυγειο μπορεις να βαλεις 6 φανηδες σε πους-πουλ ? Καιρος ειναι να το τσιμπισεις...Αξιζει... Ναι μπορεις να βαλεις 6 φανακια... Ευχαριστουμε παιδες... Βασικα...Την καλυτερη δουλεια την εκανε ο Jason...που το εκοψε κιολας....Εγω δεν εκανα σχεδον τιποτα μπροστα του...
Jason Ιανουάριος 11, 2009 #7 Ιανουάριος 11, 2009 Καιρος ειναι να το τσιμπισεις...Αξιζει...Ναι μπορεις να βαλεις 6 φανακια... Ευχαριστουμε παιδες... Βασικα...Την καλυτερη δουλεια την εκανε ο Jason...που το εκοψε κιολας....Εγω δεν εκανα σχεδον τιποτα μπροστα του... λολ Thanks ΝτίνΟ φτιάχνεις καλο nes εσύ
Melkon Ιανουάριος 11, 2009 #9 Ιανουάριος 11, 2009 ωραιο μπραβο,παντως ολο το θεμα ειναι να ανοιχτουν οι τρυπες πισω απο τη μητρικη(πρεπει να αρχιζουν οι εταιριες να βγαζουν κουτια με ετοιμες)
Jason Ιανουάριος 11, 2009 #12 Ιανουάριος 11, 2009 ωραιο μπραβο,παντως ολο το θεμα ειναι να ανοιχτουν οι τρυπες πισω απο τη μητρικη(πρεπει να αρχιζουν οι εταιριες να βγαζουν κουτια με ετοιμες)τρύπες πίσω από μητρικήκόψαμε την σίτα για τους ανεμιστήρες για ομορφιά και ροή αέραόπως και την από πίσω και κάτω σίτα για τους άλλους 2 ανεμιστήρες που βάζουν αέρα + ότι βγάλαμε την σιτα την πλαϊνή με τον ανεμιστήρα και βάλαμε πλέξι..:man_in_love:
psilos Ιανουάριος 11, 2009 #14 Ιανουάριος 11, 2009 Το HAF ειναι καλό αλλά και πανάθλιο γτ ειναι σουροτήρι...Μπράβο παιδιά...Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω..Ανωτερα βία βλέπετε...:man_in_love:
venom7 Ιανουάριος 11, 2009 #15 Ιανουάριος 11, 2009 Πολύ καλή τροποποίηση και αισθητικά φαίνεται καλύτερο με διαφορά.Αλλά να σε ρωτήσω κάτι...αλήθεια πως είναι από το πλάι με όλα τα καλώδια?Μπορείς να βάλεις φοτό?
galactob Ιανουάριος 11, 2009 #16 Ιανουάριος 11, 2009 ωραία δουλεία παιδιά !!!:clap::clap: αλλά πιστεύω άλλη μια τρυπούλα την χρειαζόταν μιας που είχατε και εύκαιρο το dremel. μια πίσω από το plated της μητρικής για εύκολη αλλαγή της ψήκτρας του cpu άμα χρειαστεί
fafoylis Ιανουάριος 11, 2009 #17 Ιανουάριος 11, 2009 καλη η δουλιτσα σας αλλα ο σκουφατος ο τυπος με τα γαντακια ξεχασε μια τριπουλα στις 5,25 θυρες για τα καλωδια και φαινονται παλι
Jason Ιανουάριος 12, 2009 #18 Ιανουάριος 12, 2009 Σας ευχαριστούμε παίδες :magic:@venom7 λίγο δύσκολο το άνοιγμα πίστεψε με @galactob δεν το σκεφτήκαμε αν και δεν θα χρειαστεί σύντομα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.