tasatva Οκτώβριος 3, 2009 #101 Οκτώβριος 3, 2009 Απο την στιγμή που στο S απο το παράθυρο φαίνονται αυτά, το να εχει γδαρσιματα το χρώμα θα είναι απλά αποκρουστικό, δλδ τσαμπα ο κόπος.
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 3, 2009 Author #102 Οκτώβριος 3, 2009 Φυσικα και βαφτηκε και το hdd bay οπως και τα σιδερακια που μπενουν στα αδεια pci Πιστευω πως μεχρι τωρα εχει παει καλα..και φαινεται ωραια το χρωμα..! Στο τελος θα βαλω αρκετες φωτο για να το αναδειξουμε πληρως!
sebastian Οκτώβριος 3, 2009 #103 Οκτώβριος 3, 2009 Αντε περιμενουμε....θα ειναι πολυ καλη δουλεια στο τελος.
Jason Οκτώβριος 4, 2009 #104 Οκτώβριος 4, 2009 Απο την στιγμή που στο S απο το παράθυρο φαίνονται αυτά, το να εχει γδαρσιματα το χρώμα θα είναι απλά αποκρουστικό, δλδ τσαμπα ο κόπος. Καλύτερα δηλαδή να μην λειτουργούν η να κολλήσουν μέσα μου λες παρα να έχουν γδαρσίματα.. Τέσπα.. Αν τρίψεις πολύ καλά το αλουμίνιο του περάσεις αστάρι όπως έκανε ο Nτίνος και μετά το βάψεις 2 φορες δεν υπάρχει περιπτώσει να το χτυπήσεις λιγάκι και να βγει.. Οποτε. άκυρα όλα :baby:
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 7, 2009 Author #105 Οκτώβριος 7, 2009 Σημερα Ηρθε η ωρα που ολοι μας περιμεναμε.. Ολοκληρωσα σημερα το Cosmos..Καλωδια τα παντα..Ολα μαζευτηκαν (Οσο γινοταν δηλαδη ) Ε να μην λεω εγω πολλα..Ας μιλησουν οι φωτογραφίες ! Οι σκληροι μας..Ετοιμοι να μπουνε στο Hdd Bay τους.. Ετοιμοι μεσα στο Hdd Bay.! Εβαλα ριζοχαρτο αναμεσα στο Fan guard και στο fan για να μειώσω τους κραδασμους! Εχθες το βραδυ σκευτομουν πως θα βαλω τις λαμπες UV για να μην φαινονται και να μην φιανονται και τα ασπρα καλωδια τους.. Τελικα βρηκα τροπο για την 1 λαμπα που δεν ηξερα πως να την βαλω.. Πανω στο ψυγειο με χαρτοταινια Εδω βλεπουμε το Cosmos ετοιμο να βαλουμε τα καλουδια μεσα.. Παραθετω τις παρακατω φωτο με ενα Uv blue Coolermaster ανεμιστηρα για να δειτε διαφορα Και συνεχιζουμε.. Εδω περναμε το νερακι και βγαζουμε τον αερα ! Εδω το pc πληρως ολοκληρωμένο ! Ελπιζω να σας αρεσει..Εγω παντος το εχω ερωτευτεί Εντυπωσεις κτλπ πειτε μου
Κοπρίτης Οκτώβριος 7, 2009 #107 Οκτώβριος 7, 2009 ομορφο βγηκε το cosmos σου με το μαυρο εσωτερικο δειχνει πολυ θα ηταν ακομα καλυτερο κατα την αποψη μου βεβαια εαν διατηρουσες ενα κυριαρχο χρωμα εσωτερικα σε συνδυασμο με το μαυρο δλδ ή κρατας το κοκκινο οποτε βαζεις και κοκκινο υγρο και fans ή εφοσον κρατησεις το uv blue αλλαζεις τα sata με μαυρα φτιαχνεις καπακι plexy UV Blue με μαυρο εσωτερικη βαφη για το τροφοδοτικο και αντικαθιστας τη stock βαση ψυκτρας της vga με αυτονομα ψυκτρακια κατα προτιμηση μαυρα ή χαλκινα επισης στο κατω σημειο του σωληνα επιστροφης απο τανκ προς αντλια θα ηταν χρησιμο ενας γωνιακος συνδεσμος με drainport καλοριζικο και καλοδουλευτο
junior-21- Οκτώβριος 8, 2009 #109 Οκτώβριος 8, 2009 Ωραίος Ντίνο! Απλά με ένα πινελάκι θα μπορούσες να είχες καθαρίσει τα fans από την σκόνη
ProPitsiriko$ Οκτώβριος 8, 2009 Author #111 Οκτώβριος 8, 2009 ομορφο βγηκε το cosmos σου με το μαυρο εσωτερικο δειχνει πολυ θα ηταν ακομα καλυτερο κατα την αποψη μου βεβαια εαν διατηρουσες ενα κυριαρχο χρωμα εσωτερικα σε συνδυασμο με το μαυρο δλδ ή κρατας το κοκκινο οποτε βαζεις και κοκκινο υγρο και fans ή εφοσον κρατησεις το uv blue αλλαζεις τα sata με μαυρα φτιαχνεις καπακι plexy UV Blue με μαυρο εσωτερικη βαφη για το τροφοδοτικο και αντικαθιστας τη stock βαση ψυκτρας της vga με αυτονομα ψυκτρακια κατα προτιμηση μαυρα ή χαλκινα επισης στο κατω σημειο του σωληνα επιστροφης απο τανκ προς αντλια θα ηταν χρησιμο ενας γωνιακος συνδεσμος με drainport καλοριζικο και καλοδουλευτο Καλο θα ηταν να μπορουσα να κρατησω ενα κυριαρχο χρωμα..αλλα δεν υπαρχει το ρευστο για αλλαγη Hardware αλλα και ο χρονος για το απαραιτητο Modding.. Αλλωστε Το ολο σκηνικο ηρθε εντελως ακυρα..απλα επρεπε να καθαρισω το κουτι, υδροψυξη κτλπ και πηρα και 4 spray και το εβαψα κιολας :happy2: Οσο για το καπακι plexi μου βαζεις ιδεες ! Η ψυκτρα της vga δεν γινεται να αλλαξει..ειχα δοκιμασει παλιοτερα με ψυκτρακια και τα vrm βαρουσαν κοκκινα και εβγαζε artifacts η καρτα Ωραίος Ντίνο! Απλά με ένα πινελάκι θα μπορούσες να είχες καθαρίσει τα fans από την σκόνη Με το πινελακι εγιναν αρκετα..και οχι μονο..απλα στις φωτο που εχει μονο τον ανεμιστήρα πανω το κουτι ειναι δοκιμαστικος.. Δεν τα αφησα με την σκονη ωρεεε :mamba:
junior-21- Οκτώβριος 8, 2009 #112 Οκτώβριος 8, 2009 Με το πινελακι εγιναν αρκετα..και οχι μονο..απλα στις φωτο που εχει μονο τον ανεμιστήρα πανω το κουτι ειναι δοκιμαστικος.. Δεν τα αφησα με την σκονη ωρεεε :mamba: για το fan της ΑΤΙ λέω
Daidalos Οκτώβριος 8, 2009 #114 Οκτώβριος 8, 2009 Πολυ καλο το αποτέλεσμα. Θα συμφωνήσω με τον κοπριτη και θα σου προτεινω να αλλαξεις τα fans με κοκκινα και να βάλεις και ένα κόκκινο υγρο στην υδροψυξη. Με μικρο κοστος θα έχεις ενα πολυ καλυτερο αποτέλεσμα.
petran_x13 Οκτώβριος 12, 2009 #115 Οκτώβριος 12, 2009 Πολυ καλο το αποτέλεσμα. Θα συμφωνήσω με τον κοπριτη και θα σου προτεινω να αλλαξεις τα fans με κοκκινα και να βάλεις και ένα κόκκινο υγρο στην υδροψυξη. Με μικρο κοστος θα έχεις ενα πολυ καλυτερο αποτέλεσμα. εγώ πάλι λέω ότι έκανες στο case να κανεις και στο τροφοδοτικό και είσαι ok γιατί πιο πολύ από όλα αυτό χαλάει το δέσιμο ούτος η άλλος δεν θα σου κοστίσει πάνω από 10-15 εύρα και ίσος και καθόλου αν σου έμεινε λίγο spray και αστάρι από το βάψιμο του cosmos s:tomato:και το ίδιο μπορείς να κανεις με το cooler τις κάρτας όσο για το fan τις ρότα τον jason που έχει βάψει τα fan του case του σε συνδυασμό άσπρο μαύρο από blue που ήταν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.