Τζώρτζης Ιανουάριος 11, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Ρε guys print screen ειναι η φώτο τι κοιτάτε???:computer: Με γεια η οθονη, καλοδούλευτη... Και 169 ευρώ μια χαρουλα τιμη! Xaxaxa noobiko τελείως Ευχαριστώ για τα καλορίζικα :flower: Ορίστε από κινητό για να βγουν κάποια συμπεράσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 11, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Γιατί από το printscreen δεν φαίνεται αν το μέγεθος μιας δεκάρας γραμματοσειράς είναι ικανοποιητικό σε σχέση με το μέγεθος, την ανάλυση και το dot pitch της οθόνης...? το "fine pitch" είναι για τα 0.248mm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 11, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Αφου το μεγεθος στης φωτογραφιας που κοιτας ειναι σε pixel.Απο οθονη σε οθονη διαφερει το μεγεθος που βλεπεις.Πως ακριβως θα βγαλεις σημπερασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 12, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 Έχεις δίκιο, μλκ μου, είναι λογικό το dot pitch να μην φαίνεται από το prtscn... μόνο το dpi φαίνεται... ώρες-ώρες σοκάρομαι με αυτά που λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadman1416003304 Ιανουάριος 25, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Στο mediamarkt θεσσαλονικης την εχει δει κανενας?Ελεγα για το αναλογο μοντελο της asus(που εχει στο πλαισιο),αλλα δεν την εχουν φερει σε κανενα καταστημα εδω να παω να την δω απο κοντα.Καλοριζικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 25, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 εγω θα περιμενα την αντιστοιχη LG ( http://www.lge.com/products/model/detail/w2261v-pf.jhtml )Ιδιο panel λογικα, εξισου καλα inputs (dvi+hdmi+vga) και με τη νεα εγγυηση 0 pixel της LG που την καλυπτει και τις συνηθως καλες τιμες της εταιρειας θα ειναι καλυτερη αγορα μαλλον. Ενα υποκειμενικο ακομα + ειναι οτι μου αρεσει πολυ εμφανησιακα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 26, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Όταν με το καλό αποκτήσετε καμμία κάντε ένα μικρό review και για μας :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 26, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 images gone...upload again m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimag Ιανουάριος 26, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Φίλε,Πήρα το οθόνη που αναφέρεις και παρατήρησα το εξής:Ενω μετα απο πόση ώρα κατάφερα να σεταρω το ps3 σε 1080p, ενω εχω το pc σε DVI παω να γυρίσω σε hdmi και προσπερνάει την πηγή σαν να μην βλέπει σήμα καθόλου.Μήπως κάτι δεν κάνω καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobath Ιανουάριος 27, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Από που την πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimag Ιανουάριος 27, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Από που την πήρες;Απο το mediamarkt στο Φάληρο. Σκέφτομαι να την γυρίσω πίσω.Εν τω μεταξύ δουλέυουν όλα γιατι στην αλλή μου τηλεόραση παίζει το ps3 μια χαρα σε HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 27, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Περίεργο.Δοκίμασες να πατήσεις το ON/OFF εφόσον δεν σου έβρισκε το hdmi?Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimag Ιανουάριος 28, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Περίεργο.Δοκίμασες να πατήσεις το ON/OFF εφόσον δεν σου έβρισκε το hdmi?Δεν έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.Φίλε χθές είδα το εξής:Έβαλα αρχικά τον υπολογιστή σε VGA και άφησα το PS3 σε HDMI.εγκατέστησα το software edisplay management και απο εκεί επέλεξα την πηγή HDMI και μου δούλεψε κανονικά το PS3. Μετα για να δω οτι γυρνάει κανονικάέκλεισα το PS3 και γύρισε κανονικά σε VGA.Άνοιξα πάλι το PS3, επέλεξα HDMI και το είδε κανονικά, πατώντας όμως το input στην οθόνη πάνω δεν γύρναγε σε HDMI παρα μόνο σε VGA. Εσύ πώς έχεις συνδέσει PS3 και PC και πώς κάνεις switching μεταξύ πηγών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 28, 2009 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα.Απλώς εν λειτουργία και τα 2 πατάω το "input" και κάνω εναλλαγή μεταξύ των σημάτων εισόδου (HDMI<->DVI). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Ιανουάριος 29, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 και εγω τη πήρα σήμερα απο τα saturnμιλάω για την acerπρος το παρόν την έχω βάλει στο laptop μoυ με d-dvi σύνδεσηείδα 20 λεπτά μια ταινεία 1080p και έμεινα ενθουσιασμένος0 pixel καμμένα (προς το παρόν)γενικά:η οθόνη μου αρέσει πάρα πολύ, η τιμή 159ε είναι κατα τη γνώμη μου άριστη3 χρόνια εγγύηση :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 24, 2009 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 Κι εγω την πηρα σημερα (ACER Η223ΗQ). Απο saturn κι εγω, 159€. Πολυ καλη τιμη, ας ελπισουμε να βγει καλη και η οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Φεβρουάριος 25, 2009 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 εγω θα περιμενα την αντιστοιχη LG ( http://www.lge.com/products/model/detail/w2261v-pf.jhtml )Ιδιο panel λογικα, εξισου καλα inputs (dvi+hdmi+vga) και με τη νεα εγγυηση 0 pixel της LG που την καλυπτει και τις συνηθως καλες τιμες της εταιρειας θα ειναι καλυτερη αγορα μαλλον. Ενα υποκειμενικο ακομα + ειναι οτι μου αρεσει πολυ εμφανησιακα...οντως πολυ καλη τιμη να δουμε ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Φεβρουάριος 25, 2009 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 vasilis_ts μπορείς να δεις σε ανάλυση 1680*1050 άμα είναι θολή η εικόνα σε desktop mode?δηλ. η ευκρίνεια είναι καλή ή παρατηρείς θολούρα?επειδή αυτή την δουλειά την αναλαμβάνη το pixel mapping το οποίο δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία οθόνης ρωτάω.edit: σε καταστάσεις word σε αυτή την ανάλυση πως είναι?και αν έχεις κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας video πέσμου εντυπώσεις κι από εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 25, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Τι έγινε βρε παιδιά σβήσανε τις φωτογραφίες? :bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis_ts Φεβρουάριος 27, 2009 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2009 vasilis_ts μπορείς να δεις σε ανάλυση 1680*1050 άμα είναι θολή η εικόνα σε desktop mode?δηλ. η ευκρίνεια είναι καλή ή παρατηρείς θολούρα?επειδή αυτή την δουλειά την αναλαμβάνη το pixel mapping το οποίο δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία οθόνης ρωτάω.edit: σε καταστάσεις word σε αυτή την ανάλυση πως είναι?και αν έχεις κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας video πέσμου εντυπώσεις κι από εκείΣε 1680χ1050 εχει θολουρα αρκετη θα ελεγα. Καμια σχεση με την 1920χ1080. Σε word παλευεται με 1680χ1050 αλλα σε 1920χ1080 ειναι πολυ καλυτερο και καθαροτερο. Πρόγραμμα επεξεργασίας video δεν εχω, οποτε δεν μπορω να εκφρασω αποψη. Ελπιζω να βοηθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.