Jump to content

Official Windows 7 Thread

Melkon

Recommended Posts

Εχω τα windows 7 ulti 64 ελληνικα, και οταν παω να εγκαταστησω την Αγγλικη γλωσσα (απο το windows update) κολλαει και θελει επανεκκινηση. Γνωριζει κανεις γιατι;

Γιατί έχεις τα windows 7 ulti 64 ελληνικα και πας να εγκαταστήσεις την Αγγλικη γλωσσα απο το windows update. Νομίζω το ορθό είναι να βάλεις το Αγγλικό UI (user interface). Έτσι είναι στημένα τα win και το Οffice εδώ και καιρό.

Παίδες εχω τα win7 64bit και καποια σχετικά παλιά παιχνίδια(Nfs shift, f.e.a.r. 2) που εχω δοκιμάσει είτε δεν τρέχουν είτε τρέχουν μόνο με compatibility mode(Nfs shift) και όσα δεν τρέχουν λένε ότι τους λείπουν αρχεία από τους directx9 παρόλο που τους εχω εγκαταστήσει(F.e.a.r. 2).

Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τετοιο ή όχι?

Εν ολίγης στα win7 64bit καποια σχετικά παλιά παιχνίδια δεν μπορούν να τρέχουν σωστά όταν παράλληλα κατεβάζεις κάτι(mozilla firefox) ή κάνεις και κάτι άλλο παρασκήνιο πέρα από το παιχνίδι στο.

Παίδες εχω τα win7 64bit και καποια σχετικά παλιά παιχνίδια(Nfs shift, f.e.a.r. 2) που εχω δοκιμάσει είτε δεν τρέχουν είτε τρέχουν μόνο με compatibility mode(Nfs shift) και όσα δεν τρέχουν λένε ότι τους λείπουν αρχεία από τους directx9 παρόλο που τους εχω εγκαταστήσει(F.e.a.r. 2).

Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τετοιο ή όχι?

Εν ολίγης στα win7 64bit καποια σχετικά παλιά παιχνίδια δεν μπορούν να τρέχουν σωστά όταν παράλληλα κατεβάζεις κάτι(mozilla firefox) ή κάνεις και κάτι άλλο παρασκήνιο πέρα από το παιχνίδι στο.

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρεις.Εμένα Fear,fear2,nfs shift,mostwanted,fifa και γενικά ότι παιχνίδι έχω δοκιμάσει παίζει μια χαρά χωρίς πείραγμα.Επίσης το utorrent είναι πάντα ανοιχτό εκείνη την στιγμή και καμιά φορά μιλάω και skype ή ακουω μουσικη.Δοκίμασε να τα βγάλεις και να ξαναβάλεις

Όντως, δε μπορεί να επηρεάζουν παράλληλα εκτελούμενες εφαρμογές τύπου firefox.

Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με drivers γραφικών; Όλα αυτό αναφέρουν, πρόβλημα με directX?

• Like 1

Δεν υπάρχει τέτοιo θέμα που λες με τα παιχνίδια και τα 7.

Εγκατέστησε :

directx

Visual C++

και τους τελευταιούς οδηγούς της κάρτας γραφικών σου.

Αν έχεις Nvidia εγκατέστησε και την τελευταία έκδοση physx.

Για μια στιγμή γιατί κι εγώ νέος είμαι με win7/64.

Για να παιξω παιχνίδια πρέπει να βάλω directX? Δεν υπάρχει directX by default στην διανομή/εγκατάσταση του OS?

Κι αν πρέπει να βάλω, ποια έκδοση βάζω; 32άρα ή 64άρα; (ή μήπως δεν υπάρχει 64άρι directX?)

Δεν υπάρχει τέτοιo θέμα που λες με τα παιχνίδια και τα 7.

Εγκατέστησε :

directx

Visual C++

και τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου.

Αν έχεις Nvidia εγκατέστησε και την τελευταία έκδοση physx.

Αυτα που λες τα εχω είδη εγκαταστήσει παρόλο που τα win7 64bit ultimate Greek έχουν από μόνα τους τους directx 11 έβαλα και τούς 9 και τους 10 γιατί τους θέλανε καποια παιχνίδια.

Τέλος δε ξέρω αν παιζει ρόλο άλλα το σύστημα μου εχει 2 gb ddr ram και είχα απενεργοποίηση την εικονική μνήμη(Page file) από τα windows.

Τέλος δε ξέρω αν παιζει ρόλο άλλα το σύστημα μου εχει 2 gb ddr ram και είχα απενεργοποίηση την εικονική μνήμη(Page file) από τα windows.

Το έπνιξες το σύστημα φίλε! Δώσε 3-4 γίγα vram.

Έχει κολλήσει η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, το αντίστοιχο μήνυμα στο tray δείχνει πως δημιουργείται αλλά τίποτα.

Έκανα backup του ειδώλου σε έναν εξωτερικό αλλά δεν αλλάζει η ειδοποίηση αυτή.

Κανένας άλλος με το ίδιο πρόβλημα και αν έχει βρει λύση σε αυτό;

Πρόσφατα πέρασα σε 7 ultimate 64bit και αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τα κολλήματα του firefox. Ειδικά αν έχει flash περιεχόμενο η σελίδα (π.χ. youtube) μπορεί να κάνει και 1 λεπτό για να ξεκολλήσει. Έχω περάσει το τελευταίο flash 10, καθώς και έχω κάνει και τα κολπάκια στο about:config.

Δε ξερω αν σχετίζεται με το επερχόμενο SP αλλά παλιά το windows index μου εδινε 6 στην κάρτα γραφικών ενώ προχθές που το ξαναεκανα μου έδωσε 7.4!!!

Πέρασε και τον επεξεργαστή :p

Έχει περάσει κανείς στα win7 64bit το νέο service pack 1 beta?

Αν ναι ας μας πει εντυπώσεις.

Μην περιμένεις θαύματα.

Όπως είπε και η MS είναι σύνολο των επιμέρους updates που έχουν κυκλοφορίσει μετά την επίσημη κυκλοφορία - τίποτε νέο. Ακόμη και ιστορικά να το δεις, ποτέ, κανένα SP δεν έκανε διαφορά, ειδικά όταν ήσουν ενημερωμένος με τα updates. Αν έχεις στρωμένο σύστημα τι θες να μπλέξεις με "τα μπετά" (beta) ?

• Like 2

Επισης κολλησε οταν πηγα να απεγκαταστησω τα KB980408, KB2286198, KB2272691 που απο τα λεγομενα στο thread ΑΤΙ Catalyst drivers ειναι υπευθυνα για τη χαμηλη αποδοση στα γραφικα. Κολαει οταν κανω ρεσταρτ, στην οθονη που λεει "Εγκατασταση/Απεγκατασταση των ενημερωσεων , μην κλεισετε τον υπολογιστη κτλπ" Υπαρχει καποια λογικη εξηγηση;

Α ώστε σε τελευταίο update της Μ$ οφείλεται η βελτίωση. Nice ;)

Εσυ πάλι τι θες και το βγαζεις? Γω παντως θα περίμενα από τη στιγμή που αφορά σε βελτιώσεις του DX11 να γίνεται ένα με το ΛΣ οποτε δε βγαίνει και εύκολα