Jump to content

Recommended Posts

Εγω μαλλον βρηκα ενα bug(7057 x64) πηγα να κανω μετονομασια ενος φακελου και μου ελεγε οτι το χρησιμοποιει αλλο προγραμμα ακομα και μετα απο reboot!:tomato:

(edited)
Η taskbar ρε παιδες ειναι τελειως διαφορετικη οσον αφορα την διαχειρηση windows, πχ με τον firefox ανοιγει μονο ενα window αν θες να δεις κατι αλλο απο tabs μονο , απο τις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι που να την κανει σαν τα vista .

http://blogs.msdn.com/tims/archive/2009/01/12/the-bumper-list-of-windows-7-secrets.aspx

το 16 !

δεν ξερω αν εχει διαφορα με τη λυση που προτεινε ο φιλος απο πανω. Παντως η καινουργια τασκμπαρ θελει να παιζεις λιγο με τα hotkeys και λιγο tweaking.

Έγινε επεξεργασία από KoMM
  • Like 1
http://blogs.msdn.com/tims/archive/2009/01/12/the-bumper-list-of-windows-7-secrets.aspx

το 13 .

δεν ξερω αν εχει διαφορα με τη λυση που προτεινε ο φιλος απο πανω. Παντως η καινουργια τασκμπαρ θελει να παιζεις λιγο με τα hotkeys και λιγο tweaking.

Ωραιο Link:T:

ΑΛλα μου φαινετα οτι το 16 ζηταει ο φιλος. Παντως του δωσαμε αρκετο υλικο. Δεν μπορει, κατι θα του κανει:clap:

παιδες λεω να βαλω win 7 στο κυριο pc τι λετε θα αξιζει για αλλαγη απο vista(τα οποια κρατησανε 3 μηνες)

παιδες λεω να βαλω win 7 στο κυριο pc τι λετε θα αξιζει για αλλαγη απο vista(τα οποια κρατησανε 3 μηνες)

Μπα καλυτερα να το αφησεις ακομη λιγο να ωριμασει το πραγμα και μετα...

Σωστο αλλα...απο τα vista ολα ειναι καλυτερα κ ειδικα αφου παω για format ψαχνω ευκαιρια :smoke:

Σωστο αλλα...απο τα vista ολα ειναι καλυτερα κ ειδικα αφου παω για format ψαχνω ευκαιρια :smoke:

Δεν θα μπορεσεις να κανεις ολα αυτα που θα θες...οποτε ή κατσε στα vista ή βαλε xp (προσωρινα)

Bαλτα δοκιμασικα και βλεπεις εαν σου κανουν ή οχι....εγω τα δουλευω παραλληλα με τα vista και ειμαι κομπλε και στα παιχνιδια και σε ολα!

Η taskbar ρε παιδες ειναι τελειως διαφορετικη οσον αφορα την διαχειρηση windows, πχ με τον firefox ανοιγει μονο ενα window αν θες να δεις κατι αλλο απο tabs μονο , απο τις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι που να την κανει σαν τα vista .

κάνε wheel click πάνω στο εκονίδιο του mozilla στην taskbar και θα δεις...:jump1:

επισης να αναφερω οτι επιτελους παιζω cryostasis :clap:

που στα xp εβγαζε μαυρη οθονη μετα απο παιχνιδι 5-7 λεπτων

τώρα που "κόπηκε" η beta πως μπορεί να το βρει κάποιος?

έχουμε πληροφορίες για ημερομηνία κυκλοφορίας 64-bit rc1 ?

Αν εννοείς την 7057 rc1 έχει κυκλοφωρίσει και την έχω βάλει.την x64. και είναι και μια χαρά:yes4:

(edited)

Windows 7=Live

Let the testing begin.

EDIT help guys πως βλεπουμε την version(την about screen)(σαν τα usual screens)

Έγινε επεξεργασία από Melkon

Παιδιά αναβάθμησα απο build 7000 στην 7057 και κάποιοι φάκελοι τωρα έχουν ένα εικονίδιο με ένα λουκέτο και γραφουν "State: Private". Τι είναι ακριβως αυτό? Πώς το βγάζω?

Παιδιά αναβάθμησα απο build 7000 στην 7057 και κάποιοι φάκελοι τωρα έχουν ένα εικονίδιο με ένα λουκέτο και γραφουν "State: Private". Τι είναι ακριβως αυτό? Πώς το βγάζω?

απλά αυτοί οι φάκελοι έρχονται με default την επιλογή να μην είναι κοινόχρηστοι στο οικιακό σου δίκτυο...

απλά πάτα δεξί κλικ πάνω τους και κάνε μια επιλογή στην καρτέλα ' share with '.:rubik:

Υπάρχει κανένα νεο σε σχέση με το punkbuster? δούλεψε σε κανέναν?

σε εμένα λόγω του punkbuster δεν μπορούσα να παίξω quake live μέσω του mozilla.

το θέμα είναι ότι η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι τελείως μέσα στο σύστημα αλλά μάλλον μερικά κομμάτια.

έτσι μετά από ψάξιμο βρήκα ότι η εταιρία έκδοσής του δεν είχε επισυνάψει αρχείο απεγκατάστασης.

έτσι το δίνει εξτρά.

το βρήκα το κατέβασα το εγκατέστησα το απεγκατέστησα και όλα καλά...

πάλι στις μάχες...:crazy_pilot:

http://tchan4.com/blog/2008/03/26/how-to-uninstall-punkbuster/