Jump to content

Official Windows 7 Thread

Melkon

Recommended Posts

Παιδια εννοειτε οτι εψαξα στο google και τα δυο πρωτα που βρηκα τα δοκιμασα αλλα τσιφος....

Θα δοκιμασω το προγραμμα που λεει ο astrolabos και βλεπουμε...

EDIT: Δουλευει φιλος... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Πολυ απλα θα σας πω τι εκανα.

Εβαλα να ανοιγει με το wordpad τα αρχεια .sub και τελικα δεν ανοιγουν με αυτο το προγραμα αυτα τα αρχεια και τωρα πλεον οταν παταω διπλο κλικ σε αυτα τα αρχεια προσπαθει να τα ανοιξει με το wordpad κατι το οποιο ΔΕΝ ΘΕΛΩ και το μονο που θελω ειναι οταν παταω διπλο κλικ να μου βγαζει το παραθυρο open with...

Έγινε επεξεργασία από fits79

Ρε παιδιά ξαφνικά ενώ μέχρι πρότινος ολες οι συσκευές στη διαχείριση υλικού του sony netbook ήταν οκ ξαφνικά μια μου έβγαλε το εξής "unknow device" και μου έχει μόνιμος ένα θαυμαστικό στη διαχείριση συσκευών.

Ορίστε τι στοιχεία δίνει το aida64(Πρώην everest) για την εν λόγο συσκευή μην τυχόν και βρω το σωστό driver για win7 32bit starter να του περάσω ώστε να μην είναι πλέον "unknown device"

Field Value

Device Properties

Driver Description Unknown Device

Driver Date 21/6/2006

Driver Version 6.1.7600.16385

Driver Provider Microsoft

INF File usb.inf

Hardware ID USB\UNKNOWN

Location Information Port_#0002.Hub_#0004

Καμιά ιδέα ρε παιδιά?

Ίσως για να βρω το σωστό driver?

Ρε παιδιά ξαφνικά ενώ μέχρι πρότινος ολες οι συσκευές στη διαχείριση υλικού του sony netbook ήταν οκ ξαφνικά μια μου έβγαλε το εξής "unknow device" και μου έχει μόνιμος ένα θαυμαστικό στη διαχείριση συσκευών.

Ορίστε τι στοιχεία δίνει το aida64(Πρώην everest) για την εν λόγο συσκευή μην τυχόν και βρω το σωστό driver για win7 32bit starter να του περάσω ώστε να μην είναι πλέον "unknown device"

Καμιά ιδέα ρε παιδιά?

Μήπως είναι κανά bluetooth που το είχες πάντα κλειστό και για αυτό δεν είχε drivers?

Καμιά ιδέα ρε παιδιά?

Τίποτα ρε παιδιά τελικά καμιά λύση?

Ξερει κανεις πως μπορω να το καταφερω να δω το device id για να βρω με βαση αυτο drivers γιατι δεν βλεπω να δειχνει πουθενα media id ακομα και οταν το βαλω να ψαξει στο νετ για drivers δεν βρισκει κα απλα το εχει στις usb devices σαν unknown device...

Το netbook ειναι το sony vpcw12j1e/pcg-4v1m

Πάντως ΔΕΝ είναι bluetooth, usb mouse,

Μαλλον το βρηκα.

Πρεπει να ειναι το "VAIO Peripherals Metadata 1.0.1.12090"

Γιατι μετα την εγκατασταση του πακετου "VAIO Update - 5.5.2.11060" το μονο που βρηκε οτι δεν ειχε drivers ηταν αυτο και με το που τους εγκατεστησα και εκανα επανακινηση δεν υπαρχει πλεον "unknown device"

Μακαρι να ειναι αυτο....

Παιδια μπορουμε να χωρησουμε σε partition εναν dynamic σκληρο δισκο σαν αυτους που εχουν τα hp laptop?

Γιατι δοκιμασα να το κανω με προγραμματα οπως το acronis disc director suite αλλα δεν με αφηνε.

• 1 month later...

Τα Windows 8 διατιθενται δωρεαν σαν δοκιμαστικα αυτην την περιοδο? Θελω να φορμαρω το λαπτοπ και αναρωτιεμαι αν εχω αυτην την δυνατοτητα καθως και το κατα ποσο αξιζει κατι τετοιο.

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς τι και τι κάνουν οι παρακάτω επιλογές των διάφορων καρτών δικτύου?

dfzx2x.jpg

Και κυρίως αυτές οι επιλογές:

01. Έλεγχος ροής

02. Ρύθμιση διακοπών

03. Και την επιλογή που έχει σχεδόν σε όλα τα "μείωση φόρτου αθροίσματος ελέγχου". Ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο tx & rx

κ.τ.λ.

• 2 weeks later...

ερωτιση απ τα παλια..

εχω win7 στο C (ssd)

εκανα 2ο install win7 σε D (HDD)

εκανα format τον D αλλα παλι στην εκινηση μου βγαζει 2 επιλογες Win7....

πως σβηνω την χαλασμενη?????

εεΕΕ?????

ευχαριστώ

γερασα και τα εχω ξε-χασει !!!

• 2 months later...

καλησπέρα. έχω ένα pc στη δουλειά με win 7 home premium ελληνικά. το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω format και να ξαναπεράσω το λειτουργικό αλλά το μόνο που έχω είναι το κλειδί τυπωμένο σε ένα ταμπελάκι πάνω στο κουτί.

που θα βρώ το iso αρχείο να κατεβάσω την ελληνική έκδοση?

βρίσκω τα win7 32bit home premium english

Official Windows 7 SP1 ISO Image Downloads

αλλά όχι στα ελληνικά:help:

καλησπέρα. έχω ένα pc στη δουλειά με win 7 home premium ελληνικά. το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω format και να ξαναπεράσω το λειτουργικό αλλά το μόνο που έχω είναι το κλειδί τυπωμένο σε ένα ταμπελάκι πάνω στο κουτί.

που θα βρώ το iso αρχείο να κατεβάσω την ελληνική έκδοση?

βρίσκω τα win7 32bit home premium english

Official Windows 7 SP1 ISO Image Downloads

αλλά όχι στα ελληνικά:help:

Μήπως υπάρχει κάποια διαμέριση του δίσκου που περιέχει τα αρχεία εγκατάστασης του λειτουργικού?

O υπολογιστής αγοράστηκε από κάποια εταιρεία πχ Hewlet Packard έτοιμος με προεγκατεστημένα τα windows 7?

Αν ναι μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρεία και να ζητήσεις να σου στείλουν κάποιο dvd ,αν όχι αν δεν μπορείς να βρεις από κάπου dvd δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Άλλη λύση είναι να κάνεις upgrade σε windows 7 ultimate και μετά απλώς να κατεβάσεις το ελληνικό language pack.Δυστυχώς το language pack είναι διαθέσιμο μόνο στα windows 7 ultimate.

Έγινε επεξεργασία από nucleus