Jump to content

Official Windows 7 Thread

Melkon

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα θαθελα ομως να ρωτησω, στα Win 7 δινεται στα updates σαν optional επιλογη το silverlight και δεν το εγκαθιστω, καλως ή κακως; τι κανει αυτο ξερει καποιος να πει;

Εν συντομία αν δεν έβγαλες άκρη από το λινκ είναι κάτι σαν flash player της MS, για τα δικά της αντίστοιχα flash. Ίσως μια φορά στις τόσες βρεις κάποια σελίδα που να το θέλει για να παίξει, αλλα σπάνια.

Τι πράμα είναι αυτό με το υποχρεωτικό software processing στον ήχο...Άθλιο το αποτέλεσμα και πολλές βαθμίδες κάτω από τα xp σε κάθε περίπτωση. Και όχι, δε χρειάζεται xfi γιατί και εκείνη την ίδια αντιμετώπιση έχει στα 7 : hardware μόνο σε openal (πρακτικά πουθενά δηλαδή...) και όλα τα άλλα software...Τι οπισθοδρόμηση είναι αυτή...:fist:

• 3 weeks later...

Παιδια χθες εγκατασταθηκε το Windows Seven Service Pack 1? Ειναι φρεσκο? Ρωταω γιατι εκανε upgrade στο PC μου για αρκετη ωρα και ειδα ενα τετοιο μηνυμα.

Μπορει καποιος να μου πει τι περιλαμβανουν τα updates?

Παιδια χθες εγκατασταθηκε το Windows Seven Service Pack 1? Ειναι φρεσκο? Ρωταω γιατι εκανε upgrade στο PC μου για αρκετη ωρα και ειδα ενα τετοιο μηνυμα.

Μπορει καποιος να μου πει τι περιλαμβανουν τα updates?

To SP1 είναι διαθέσιμο από τις 22 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Παιδια χθες εγκατασταθηκε το Windows Seven Service Pack 1? Ειναι φρεσκο?

Το έχω εγκαταστήσει από τότε που βγήκε (Φεβρουάριος).

Πως γίνεται εσένα να στο κατέβασε μετά από 5 μήνες;

Εκτός κι αν είχες να ενημερώσεις τα Windows από τότε....

Για κάποιο περίεργο λόγο χωρίς να πειράξω τίποτα στα settings μου το κατέβασε προχθές. Κι εγώ απόρρησα.

Ειχα απενεργοποιήσει τα automatic updates απ' ότι φαίνεται και κάνοντας κλικ κατέβασα ότι δεν είχε κατεβάσει.

Πως μπορώ να σβήσω εντελώς το ιστορικό(History) των windows7 64bit γενικώς.

Π.χ. αν έχω παίξει ένα video από το άλλο μου δικτυακό pc να ΜΗΝ κρατάει ιστορικό για το ποια videos έπαιξε ή ποια αρχεία doc άνοιξα κ.τ.λ. γιατί όταν κάνω τσεκάρισμα με το πρόγραμμα tune up utilities 2011 όταν φτάνει στο σημείο του ιστορικού αν έχω κλειστό το άλλο pc ψάχνει αρκετή ώρα να βρει το αρχείο video που έχω παίξει λόγο ιστορικού και αυτό ακριβώς θέλω να εξαλείψω/σβήσω και αν γίνετε να το καταργήσω εντελώς.

Δηλαδή αυτό που κρατάει στοιχεία του τι ακριβώς έχω κάνει στο pc k.t.l. εν ολίγοις υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης και καθαρισμού του ιστορικού των win7 64bit?

Αν ναι ποιος είναι αυτός?

Έγινε επεξεργασία από fits79

Αν χρησιμοποιείς τον WMP τότε στην καρτέλα privacy από τα options του player, θα βρείς την επιλογή που θέλεις.

Όχι δεν χρησιμοποιώ το wmp αλλά το bsplayer για να βλέπω βίντεο.

Το θαυματουργό προγραμματάκι Ccleaner το δοκίμασες;

Όχι τι ακριβώς είναι αυτό?

Όχι τι ακριβώς είναι αυτό?

Tο Ccleaner είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα για καθαρισμό του συστήματος αλλά δεν κάνει για την περίπτωσή σου. Καθαρίζει το ιστορικό από τους browsers ενώ εσύ αν κατάλαβα καλά θέλεις να απενεργοποιήσεις (όχι να σβήσεις) το ιστορικό των Windows.

[EDIT]:Απ' ότι είδα την λύση στην είπαν στο adsl.gr.

• 2 weeks later...
Αυτό είναι άραγε δύσκολο να το βάλουν με κάποιο patch στα Windows 7;

Eίναι τόσο χρήσιμο!

Βασικά πράγματα που ακόμη κι ενας old-school αλλά σοβαρός file manager τα κάνει από τη δεκαετία του 90, για να μην πάω πιο πίσω και να μην καταμετρήσω και τι άλλο κάνει (Total Commander is in mind).

• 2 weeks later...

Ενώ εχω ενώσει όλα τα μειλ μου με το outlook 2003 μερικά μειλ που μου έρχονται και είναι με ελληνικά γράμματα μου τα δείχνει κινέζικα ενώ αν συνδεθώ κανονικά μέσω hotmail.com τα δείχνει κανονικά.

Οπότε πρέπει να φταίει η κωδικοποίηση που εχω στο outlook 2003 αλλά ακόμα και αν επιλέξω το μειλ με τους ελληνικούς χαρακτήρες και τι κωδικοποίηση Greek(windows) δεν αλλάζει κάτι.

Έχει να μου προτείνει κανείς καμιά λυση επ' αυτού?