Jump to content

Official Windows 7 Thread

Melkon

Recommended Posts

Μια ερώτηση που περιμένω συγκεκριμένη αρνητική απάντηση.. απλά ελπίζω μπας και.... :help:

Έχω εγκατάσταση trial 64bit (enterprise) και απέκτησα κωδικό για 64bit professional από msdnaa. Μπορώ να τα ενεργοποιήσω κάπως ή όχι με τη καμία? Προσπάθησα αλλά δε με αφήνει λόγω διαφορετικής έκδοσης.. με καμιά "χακιά" ξέρει κανείς? Έχω οργώσει το γούγλη αλλά τπτ.. θέλω να γλιτώσω το φορμάτ στο συγκεκριμένο pc:slap:

Windows Xp Mode!!

Tα οποια εχουν την εξης μαγκια:

Φορτωνεις ΧΡ κανονικα στο Virtual pc.

Εγκαθιστας τα προγραμμα που θες μεσα στα ΧΡ.

Τα Windows 7 προσθετουν shortcut στο δικο τους start menu για ολα τα προγραμματα που εγκαθιστας στα ΧΡ.

Ετσι, πατωντας το shortcut, αυτο φορτωνει υπογεια τα XP, εσυ βλεπεις μονο μια μπαρα που αργει γυρω στα 10 δευτερολεπτα να γεμισει.

Μετα τρεχει κανονικα το προγραμμα, ωσαν να ηταν native για Windows 7.

Με 2D και 3D acceleration πως τα πάνε? Γιατί δεδομένο ότι μιλάει παραπάνω για προγράμματα μηχανικού, μπορεί να χρειαστεί...

Με 2D και 3D acceleration πως τα πάνε? Γιατί δεδομένο ότι μιλάει παραπάνω για προγράμματα μηχανικού, μπορεί να χρειαστεί...

Δεν τα δοκιμασα εκτενως φιλε μου, απλα προγραμματακια εβαλα.

Σα να είχα διαβάσει κάπου ότι τα virtual XP στα 7άρια δεν βλέπουν 3D επιτάχυνση...

μικρο πρόβλημα - όταν πατάω το κουμπάκι του πληκτρολογ΄θου για να ανοίξει το κομπιουτεράκι ανοίγει 2 φορές.... στα βιστα δεν είχα τέτοιο φαινόμενο... καμια ιδέα να το λύσω;; στον πίνακα ελέγχου κοιταξα και έψαξα αλλα δε βρηκα κατι για τις συντομέυσεις πληκτρολογίου.

Να φανταστω πληκτρολογιο MS? αν ναι, ποια εκδοση Intellipoint εχεις εγκατεστημενη?

Το παραθυρο του Getting Started στην αρχη πως την απενεργοποιουμε???

Πρεπει να εχει 1 check box οταν ανοιγη και το απενεργοποιεις απο εκει.

Αν οχι πηγαινε στο Run,γραφεις msconfig,πας στο servises και κανεις uncheck το "ShowWelcomeCenter".

Windows 7 of course, δεν υπαρχει κανενας λογος να προτιμησεις Vista, εκτος αν εχεις αδεια αγορασμενη.

Οσο για τι ποια εκδοση:

Εαρταται απο το τι ζητας απο το λειτουργικο.

Δες εδω διαφορες αναμεσα σε εκδοσεις:

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions#Comparison_chart

Αν ειναι να τα 'αγορασεις' βαλε τα Ultimate

Ρε παιδιά, έχω σε ένα από τους δίσκους μου ένα φάκελο που λέγεται music και έχει μέσα όλα τα mp3. Εκεί, αν μπώ σε οποιοδήποτε φάκελο (φάκελος=album) έχει μια επιλογή πάνω στο παράθυρο με το σημα του media player και λεει play all. Την πατάς και παίζει όλα τα κομμάτια μέσα στον φάκελο, με τον media player.

Πήρα όλα τα mp3 και τα πέρασα στο NAS. Οπως ήταν, όλη η δομή με φακέλους και υποφακέλους. Εκει πλέον δεν έχει το play all, αλλά μόνο ένα σκέτο play και πρέπει να τα παίρνω όλα μαζί με cntrl+a ή με το ποντίκι.

Γίνεται να βάλω κάπως την επιλογή play all?

Ρε παιδιά, έχω σε ένα από τους δίσκους μου ένα φάκελο που λέγεται music και έχει μέσα όλα τα mp3. Εκεί, αν μπώ σε οποιοδήποτε φάκελο (φάκελος=album) έχει μια επιλογή πάνω στο παράθυρο με το σημα του media player και λεει play all. Την πατάς και παίζει όλα τα κομμάτια μέσα στον φάκελο, με τον media player.

Πήρα όλα τα mp3 και τα πέρασα στο NAS. Οπως ήταν, όλη η δομή με φακέλους και υποφακέλους. Εκει πλέον δεν έχει το play all, αλλά μόνο ένα σκέτο play και πρέπει να τα παίρνω όλα μαζί με cntrl+a ή με το ποντίκι.

Γίνεται να βάλω κάπως την επιλογή play all?

Ίσως πρέπει να ορίσεις ξανά στις ιδιότητες του φακέλου ότι όλο το περιεχόμενο είναι μουσική...

• Like 1

την καλησπέρα μου,

τα win7 32 μου (ver 6.1(build 7068.0.x86fre.winmain.090321-1322)) είναι activated. πάρα ταύτα στο winver δίνουν "evaluation copy. expires 2/3/2010" ενώ το προϊόν είναι licensed to me.

η ερώτηση είναι, θα λήξουν στις 2 Μαρ (ή στις 3 Φεβ, δεν καταλαβαίνω) ή όχι?

καταλαβαίνω σωστά ότι είναι activated με κωδικό που ισχύει μόνο μέχρι τότε ή είναι bull του winver?

επειδή αν λήγουν θα πρέπει να ταξιδέψει (κυριολεκτικά) ένα laptop, pls λίγη βοήθεια θα την χρειαζόμουνα..

thnx ;)

Αστρολάβε, έχει γίνει ενεργοποίηση, είναι "activated".

δεν μπορώ να καλέσω την ms και δεν έχω το μηχάνημά (μου) με την εγκατάσταση αυτή στα χέρια μου.

θα πρέπει να μου σταλεί αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. (thnx to reply)

pls, γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει θετικά αν καταλαβαίνει ότι το προϊόν θα λήξει ή όχι?

αν λήξει, θα κλειδώσει το pc και θα χάσω την πρόσβαση στα δεδομένα (αφού εκεί που είναι δεν γνωρίζουν βγάλε δίσκο-βάλε αλλού κτλ..) ή αφήνει κάποιο μεσοδιάστημα πρόσβασης ?

Αν κατάλαβα καλά έχεις μια από τις beta εκδόσεις η οποία από σήμερα αρχίζει να μετραει αντίστροφα.

Δες εδώ για λεπτομέρειες της διαδικασίας "λήξης"

http://windowsitpro.com/Articles/Index.cfm?ArticleID=103526