Jump to content

Official Windows 7 Thread

Melkon

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση ότι είναι τα ίδια, αλλά ας μας πει κάποιος που τα πήρε από το ράφι.

9.0.0.736.

Όλα πάνε ρολόι μέχρι στιγμής.

Edit: Δεν βλέπω να υπάρχει το Everest για Win 7 x64 :crazy:

Έγινε επεξεργασία από honda22

παίδες γρήγορη ερώτηση...κυκλοφόρησαν τα 7ρια...έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ της version που κυκλοφορεί επίσημα και του RTM (7600) που έχω εγώ από Ιούλιο? δλδ αξίζει ενα clean install ή δεν υπάρχει τίποτα αλλαγμένο? να ξέρουμε μπας και άλλαξαν τίποτα και πηγαίνουν καλύτερα γιατι τα 7600 έχουν αρκετούτσικα errors....

Και εγώ τα RTM έχω εγκατεστημένα... τα κατέβασα από το MSDN με το subscription, πριν από μια βδομάδα και τα εγκατέστησα και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά...

Από τα RTM μην περιμένεις να δεις καμία διαφορά με αυτά που έχουν κυκλοφορήσει... είναι ακριβώς τα ίδια και δεν έχουν καμία διαφορά στον kernel, που είναι και το πιο σημαντικό... από εκεί και πέρα είτε έχεις rtm είτε αυτά που κυκλοφορούν στα ράφια, τα updates και τα μελλοντικά sp είναι τα ίδια...

Συνήθως αυτό που αλλάζει, αν αλλάξει, στην rtm έκδοση από την ραφάτη, είναι κάποια options όσων αφορά την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση, ανάλογα με την χώρα και παραμέτρους που αφορούν την χώρα αυτή και την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μερικών services στην default εγκατάσταση... δηλαδή τίποτα που να μην μπορείς να αλλάξεις μόνος σου...

Τι κανουμε με τους VGA drivers για λαπτοπ?

Εχω την Go7400 σε ενα HP dv6181ea και δεν μπορω να βρω drivers ειτε απ την HP, ειτε απ την nvidia.

Υπαρχει κανενας ανεξαρτητος driver οπως ο Omega για τα 7???

Ευχαριστω πολυ για το λινκ αλλα δε βρηκα καποιον driver που να υποστηριζει την 7400.

Καρτες με DX9 δεν θα υποστηριζονται απ τα 7?

To search της Nvidia, για Win7 βγάζει τα παρακάτω:

32-bit: http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winvista_179.48_beta.html

64-bit: http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winvista64_179.48_beta.html

Στο laptopvideo2go, περιέργως, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτά:

32-bit: http://forums.laptopvideo2go.com/topic/23526-v17967-vista-32bit-nvidia-oem/

64-bit: http://forums.laptopvideo2go.com/topic/23527-v17967-vista-64bit-nvidia-oem/

• Like 1

Χθες δε μου εβρισκε κανενα driver για σειρα go7

To πρωτο λινκ που δινεις εχει και την 7 μεσα.

Θα δοκιμασω και θα σου πω!

Ευχαριστω παρα πολυ :T:

Το ξέρω. Πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει "Beta and Archived Drivers" για να τους βγάλει. Είναι beta οι συγκεκριμένοι.

Δοκίμασε πάντως και αυτούς από το laptopvideo2go (χρησιμοποιώντας και το modded INF εννοείται - αν χρειαστείς βοήθεια, πες :) )

Τωρα καταλαβα γιατι δεν εβρισκα τιποτα!

Γιατι εβαζα windows7 στην μηχανη αναζητησης driver.

Τα beta τα ειχα τσεκαρει.

Αυτο που μου εδωσες λεει vista!

Αλλα αν και εκανε 5 λεπτα στην εγκατασταση (νομιζα οτι κολησε γτ ηταν idle) τελικα δουλεψε!!!

Ευχαριστω και παλι! πρεπει να βρω τι ειναι τα υπολοιπα unknown devices τωρα!

Εγώ έχω πρόβλημα με τα ελληνικά, και εξηγούμαι:

ότι πρόγραμμα προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση με ελληνικά και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, όλα τα μενού του προγράμματος αυτού είναι κινέζικα. Επιπλέον, έφτιαξα ένα dvd με το convertxtodvd (ρυθμισμένα όλα στα ελληνικά, μενού και υπότιτλοι) και το αποτέλεσμα ήταν οι υπότιτλοι να είναι κινέζικοι (το έπαιξα σε απλό dvd player).

Τι λέτε να συμβαίνει; Win 7 Ultimate English 64-bit.

Edit: Βρήκα λύση αλλάζοντας το system locale.

Έγινε επεξεργασία από honda22
Λύση

Εγώ έχω πρόβλημα με τα ελληνικά, και εξηγούμαι:

ότι πρόγραμμα προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση με ελληνικά και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, όλα τα μενού του προγράμματος αυτού είναι κινέζικα. Επιπλέον, έφτιαξα ένα dvd με το convertxtodvd (ρυθμισμένα όλα στα ελληνικά, μενού και υπότιτλοι) και το αποτέλεσμα ήταν οι υπότιτλοι να είναι κινέζικοι (το έπαιξα σε απλό dvd player).

Τι λέτε να συμβαίνει; Win 7 Ultimate English 64-bit.

Edit: Βρήκα λύση αλλάζοντας το system locale.

Για δωσε τα φωτα σου σχετικα με την λυση που βρηκες..γιατι εχω το ιδιο προβλημα..:man_in_love:

Κλασσικό αυτό με τα ελληνικά... επίσης μερικά περίεργα exception errors που είναι δύσκολο να ανιχνευτούν, είναι με προγράμματα που έχουν βάσεις δεδομένων και το locale στα ελληνικά... Αυτό συμβαίνει γιατί στα ελληνικά η υποδιαστολή είναι "," ενώ πολλές βάσεις δεδομένων την θέλουν "." και το οποίο αλλάζει πάλι από τα regional settings...

• Like 1

Και εγώ τα RTM έχω εγκατεστημένα... τα κατέβασα από το MSDN με το subscription, πριν από μια βδομάδα και τα εγκατέστησα και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά...

Από τα RTM μην περιμένεις να δεις καμία διαφορά με αυτά που έχουν κυκλοφορήσει... είναι ακριβώς τα ίδια και δεν έχουν καμία διαφορά στον kernel, που είναι και το πιο σημαντικό... από εκεί και πέρα είτε έχεις rtm είτε αυτά που κυκλοφορούν στα ράφια, τα updates και τα μελλοντικά sp είναι τα ίδια...

Συνήθως αυτό που αλλάζει, αν αλλάξει, στην rtm έκδοση από την ραφάτη, είναι κάποια options όσων αφορά την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση, ανάλογα με την χώρα και παραμέτρους που αφορούν την χώρα αυτή και την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση μερικών services στην default εγκατάσταση... δηλαδή τίποτα που να μην μπορείς να αλλάξεις μόνος σου...

ευχαριστώ μεσιέ!! :) πάλι καλά γιατί δεν παίζει να έκανα ξανά εγκατάσταση από την αρχή!! ουφ!!:dance3:

ευχαριστώ μεσιέ!! :) πάλι καλά γιατί δεν παίζει να έκανα ξανά εγκατάσταση από την αρχή!! ουφ!!:dance3:

Δηλαδή αν σου έλεγαν οτι εχει διαφορες εσενα τι θα σε πέιραζε? οτι διάφορές και να εχει (που σίγουρα εχει) θα διορθώνονταν με εξτρα updates...:)

Μαγκες τωρα που το θυμήθηκα ... παρατήρησα οτι οταν εχω στο power options το balanced και ειδικά το power saver τοτε καμια φορά ενω εχει full load κολλαει στην μειωμένη ταχύτητα δηλαδή για παράδειγμα απο 3200ghz στα 800ghz οποτε ο υπολογιστής συμπεριφέρεται δυσκοίλια .εχετε δει κατι τέτοιο να συμβαίνει και σε εσας??

Σε SSD ειδα οτι αναγνωριζει αυτοματα και βγαζει οτι τον σκληρο ΔΕΝ μπορεις να τον κανεις defrag αν δεν κανω λαθος... Ετσι δεν ειναι?

Αλλο τιποτα να πειραξω σε ssd?

Ειδα οτι το MSN live ειναι λιγο αργο ή ειναι ιδεα μου? Ανοικτο και παω να πατησω παραθυρο και κανει 1 δευτερολεπτο μεχρι να το ανοιξει... Τραγικο για ssd.

τσκ τσκ καλομαθες μου φαινεται........ελα στη δουλεια μου που πατας my computer και ακουγεται μεχρι και 2 μετρα μακρια το γρατζουνισμα του δισκου το οποιο ανοιγει βεβαια μετα απο 20 δευτερολεπτα:p