Jump to content

Pc issues

Sotas4

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

Εκανα και γω ένα δώρο στον εαυτό μου αγοράζοντας ένα υπολογιστή προκειμένου να ξεχαρμανιάζω τις παγωμένες μέρες.

Έχουμε και λέμε

Intel Core 2 Duo E8500

ASUS P5Q3 Deluxe

NVIDIA GPU GTX 280

Corsair 650W POWER SUPPLY

ANTEC ATX CASE NINE HUNDRED

Απο το πρωτο setup λόγω *******ς γύρισα το Bios σε default με τα πάντα στο auto με αποτέλεσμα παράδειγμα να μην λειτουργούνε ΟΛΟΙ οι ανεμιστήρες.

Αυτό που θα ήθελα είναι να βάλω το pc να τρέχει σε νορμάλ συνθήκες γιατι νιώθω (κάπως μέσα μου) οτι πηγαίνει με 40 χμλ.ωρα αντι για 60χμ.ωρα.

Επίσης θα ήθελα εαν είναι ευκολο να μου προτείνετε καποιο setup για το bios, το Asus Smart Doctor της κάρτας έχω και ένα Six Engine δεν έχω ακουμπήσει τπτ.

Καταλαβαίνω οτι είναι νουμπικες ερωτήσεις αλλά για αρχη θα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει κάτω απο το καπό.Εεεεε.... το κουτί.

Δέν κατάλαβα τί εννοείς?

Το πρόβλημα σου είναι οτι δεν παίζουν όλοι οι fans ?

Απεγκατέστησε, επίσης οτιδήποτε πρόγραμμα της Asus.

Ναι ο πίσω φαν δεν λειτουργεί σκεφτηκα μήπως τον βάζει σε λειτουργία μόνο όταν ζεσταθεί πολυ ???

Τα ASUS ? give me a reason Οχι οτι δεν σε πιστευω αλλά θα ήθελα να ξέρω....

Έχουν πολλά προβλήματα ασυμβατότητας , είναι πολύ βαριά, και είναι και άχρηστα.

Όσο για το fan πήγαινε στο tab->power του bios και δές πρώτα απόλα άν τον βλέπει, και ψάξε το λίγο απο εκεί με την βοήθεια του manual αν δεν ξέρεις...

Μήπως έχεις ενεργοποιείσει στο Q-fan κάποιο προφίλ για αθόρυβη λειτουργία?

asus utilities... what a joke! όχι ότι των άλλων εταιριών είναι καλύτερα. Απλά η asus με τότες π@π@ρiές που δίνει παίρνει το βραβείο χαλαρά!

uGuru rulez.

Το Q fan παίζει να δημιουργεί πρόβλημα ,όπως επίσης και το διάβασμα των rpm στο startup που κάνει πολλές Asus να μην post-άρουν.

Ναρωτήσω και κάτι απλό έτσι.... Έχεις βάλει καμμία αντίσταση? Βγάλε την και σύδεσε τον απ'ευθείας στην μητρική.

Oχι μου φαίνεται οτι πρέπει να χει κάποια ρύθμιση για economy mode.

Απο κει και πέρα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόβλημα που όλα ειναι auto?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.