Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Άλλο και τούτο παιδιά, ακούστε τί κουφό μου συμβαίνει. πήγα πρίν κάνα δίμηνο στον οτέ και έκανα μία αίτηση για σύνδεση 1024kbps, μου είπαν όμως πως θα πρέπει να περιμένω να ανοίξουν πόρτες διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες. οκ τους είπα, μιά και δε βιαζόμουνα, να κάνω την αίτηση και όποτε υπάρξουν πόρτες να βάλουν το ίντερνετ. εγώ έχω ήδη ένα modem/router USR9107 (το οποίο είναι wired και δεν υποστιρίζει wireless), πρίν δύο εβδομάδες λοιπόν άναψε το λαμπάκι που δείχνει πως υπάρχει γραμμή για μεταφορά δεδομένων στο σπίτι (κοινώς, μου πέρασαν το ίντερνετ). αυτο το επιβεβαίωνε και το πρόγραμμα που συνόδευε το modem. γενικα το pc αναγνωρίζει μία σύνδεση στα1mbps. το μόνο λοιπόν που έμενε να κάνω ήταν να ζητήσω το username και το password από τον οτέ. πήγα λοιπόν στον οτε και τι μου λένε?... οτιδεν εχω σύνδεση και πως απλώς υποκλέπτω ιντερνετ από κάποιον άλλο. ο χριστός και η μάνα του δηλαδή . μου είπανε επίσης πως δεν θα μπορούσα να έχω σύνδεση διότι δεν υπάρχουν ακόμη πόρτες. είπα λοιπόν να περιμένω αλλά τίποτε ακόμη, το λαμπάκι ακόμη αναμένο κι εγώ χωρίς ίντερνετ? μπορεί να καταλάβει κανείς τι μπορεί να παίζει γιατί θα τρελαθώ?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Οτι ναναι.. .αλλα δε μου πολυκανει εντυπωση... μου εχει συμβει το ακριβως αναποδο..., να ξενοικιασει ο γειτονας και να κανει διακοπη του τηλεφωνου/dsl , και ο οτε να κανει κοντα 2 μηνες να "τραβηξει καλωδιο" .. με αποτελεσμα, οταν ειχα μεινει απο παπ..α της altec χωρις γραμμη (αλλα με username-pass) , με ειχε βολεψει αφάνταστα ο ΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Ιανουάριος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Ειναι μπλέξιμο ο ΟΤΕ με τετοιες υποθεσεις, γενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιανουάριος 12, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 τελικά λέτε να κάνω φασαρία ή να δείξω κατανόηση λόγω ηλιθιότητας τους και να περιμενω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιανουάριος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Ειναι δυνατόν ρε φιλε να είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή σου και να μην σε έπαιρναν τηλέφωνο να περάσεις να πάρεις τους κωδικούς?Τι φασαρια να κανεις.Να πεις τί ?Ξερετε έχω καρφωμένο το ρουτερ πανω και μου έβγαλε οτι υπαρχει DSL σπιτι αλλά δεν το ξερετε?σου το κρατανε μυστικο και δεν σου δινουν την γραμμη?Ας μη παραλογιζόμαστε και κανουμε οτι τα ξερουμε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Αγόρασε μια προπληρωμένη και βάλε τους κωδικούς. Αν παίξει παντού screenshot από το συνδεδεμένο ρουτερ και τρίψτο του στη μούρη ( του ίδιου υπαλλήλου κατά προτίμηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιανουάριος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Μπες σαν guest με user/pass: otenet@otenet.gr/otenetστο site τις οτενετ να δεις αν μπαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιανουάριος 18, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 Μετά από 3 εβδομάδες ( με γραμμή) μου είπαν να πάω να πάω να πάρω το μόντεμ. δε μπορώ να καταλάβω όμως πώς στο καλό δε μπορούσε η υπάληλος να δεί αν υπάρχει γραμμή στο σπίτι. τέλος πάντων αφού έχω ίντερνετ όλα είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 18, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 Μάλλον η υλοποίηση της γραμμής έγινε αλλά καθυστέρισε το front σύστημα να ενημερωθεί. Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Ιανουάριος 18, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2009 όπως λέει και ο φίλος basilakis βάλε User name Otenet@otenet.gr και password otenet και δες αν μπορείς να μπείς στο my.otenet.gr Αν μπαίνεις η γραμμή σου ελιναι έτοιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Ιανουάριος 21, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 παιδιά συμβαίνει αυτό συχνά, και είναι κολλήματα γραφειοκρατίας, δλδ πρέπει στα χαρτιά να βεβαιώσουν ότι πήρες γραμμή πριν σου δώσουν κωδικούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.