Jump to content

First Pics: Asus GTX295

gregorisvas

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 176
  • Created
  • Last Reply

H καρτα ειναι δολοφονος....η καλυτερη αγορα στα λεφτα που σου ζηταει!

Εσυ να υπολογιζεις christara μεχρι 10 fps πανω απο εμενα λογο υπολοιπο setup! Δηλαδη καμια 75-80αρα!

• 2 weeks later...

μολις εγκατεστησα την asus gtx 295,ερωτηση =ποια ακρη του spdif cable που εχει στη συσκευασια με τα 2 πιν μπαινει πανω στην asus λευκη η μαυρη?:thank_you2:

ενοω ποιο πιν μπαινει πανω στη asus gtx 295=εχει 2 το καλωδιακι μαυρο - ασπρο .και τα 2 διπινα

βρεθηκε πως=το μαυρο μπαινει:jump1:

Μπορείς να βάλεις μία φοτο από το SPDIF καλώδιο που έχεις?Ας βρήκες τη λύση...απλά θέλω να το δω γιατί έχω και ένα θέμα που με απασχολεί!

Λοιπον το άσπρο στην γραφικών και το μαύρο στην μητρική.Το καλώδιο που το βρήκες?Αν ήταν μέσα στην κάρτα...ποιά έχεις ακριβώς?

ηταν μεσα στην asus gtx 295,απο τις λιγες που το εχουν μεσα στη συσκευασια.κανεις λαθος=το μαυρο παει στη γραφικων,το ασπρο πουθενα ,και το μεγαλο μαυρο στη μητρικη.εξακριβωμενο γιατι βρηκα ενα μικρο 2 σελιδο φυλαδιακι καταχονιασμενο στο κουτι της asus gtx 295 που δειχνει την συνδεσμολογια με φοτο:victory:

Το μεγάλο μαύρο εννοούσα και εγώ στην μητρική και όσο για το άλλο...για αυτό σε ρώτησα και για το ποια ακριβώς είναι η κάρτα σου!Τεσπα!Όλα καλά!

Λοιπον το άσπρο στην γραφικών και το μαύρο στην μητρική.Το καλώδιο που το βρήκες?Αν ήταν μέσα στην κάρτα...ποιά έχεις ακριβώς?

τελικα ειχες δικιο,το ασπρο παει στη καρτα γραφικων:turn:

o venom7 εχει παρει master στα καλωδιακια spdif :hehe:

Με τον καιρό θέλουμε δεν θέλουμε όλοι μας μαθαίνουμε!!!!!;):cool:

game play asus gtx 295 resolution 1920 x 1080 fear 2 37 inch

μιλαμε για χασιμο

:man_in_love::man_in_love::man_in_love:

game play asus gtx 295 resolution 1920 x 1080 fear 2 37 inch

μιλαμε για χασιμο

:man_in_love::man_in_love::man_in_love:

βαλε warhead να δεις χασιμο 1920 x 1080 χ4

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.