Jump to content

Πρόβλημα με logitech G51

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας έχω το εξής πρόβλημα με τα ηχεία μου.

το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες όταν παίζουν μουσική οποιοδήποτε αρχείο, ακούγεται και ένα σκρατσ απο πίσω λες και παίζει βυνιλιο .

Ειναί πολύ εκνευριστικός ήχος. Να τα στείλω για RMA ? η έχω κάποιο προβλημα στον ήχο απο την mobo?

Επίσης τον ενοχλιτικό ήχο τον κάνει και με το matrix απενεργοποιημένο.

θα χαρώ πολυ να με βοηθήσετε

ευχαριστώ προκαταβολικά

• 3 weeks later...

Γεια σου φιλε σορρυ που δεν μπορω να σ απαντησω για το προβλημα σου αλλα θα ηθελα να σου κανω μια αλλη ερωτηση...Απο που τα πηρες???Μπηκα e-shop αλλα και απο το πλαισιο, την μια μερα τα ειδα και την αλλη οταν πηγα να τα παραγγειλω ειχαν εξαφανιστει και απο τα 2 site..Τι εγινε τοσο αναρπαστα ειναι???Και κατι αλλο...Πριν σου εμφανιστει το προβλημα ησουν ευχαριστημενος???

Γεια σου φιλε σορρυ που δεν μπορω να σ απαντησω για το προβλημα σου αλλα θα ηθελα να σου κανω μια αλλη ερωτηση...Απο που τα πηρες???Μπηκα e-shop αλλα και απο το πλαισιο, την μια μερα τα ειδα και την αλλη οταν πηγα να τα παραγγειλω ειχαν εξαφανιστει και απο τα 2 site..Τι εγινε τοσο αναρπαστα ειναι???Και κατι αλλο...Πριν σου εμφανιστει το προβλημα ησουν ευχαριστημενος???

NightHawk.. κάτι έχω εγώ αν ενδιαφέρεσαι πες μου!

Καλισπέρα κ από εμένα!!!παλιό μέλος μάλλον πρώτη απάντηση!!!

Μάλλον φίλε μου πρέπει να στα πείρα εγώ τα ηχεία από το e-shop!!!είναι απλά τέλεια!!βγάζουν σε ένα μικρό χώρο όπως ένα δωμάτιο πάρα πολύ καλό ήχο!!!

Για τ πρόβλημα δεν ξέρω άλλα ίσως να μην πατάει καλά κάποιο από τα καλώδια PC to SUB!όλα το κάνουν ή μόνο τα μπροστά ή πίσω?

τα συγκεκριμενα τα εχω και γω και τα αξιζουν τα λεφτα τουσ με το παραπανω.κοιταξε οπως σου ειπαν και παραπανω αν εχεις κανει ολες τις σωστες συνδεσεις και δες αν εχεις και τους τελευταιους drivers ηχου τηε μητρικης σου.

NightHawk.. κάτι έχω εγώ αν ενδιαφέρεσαι πες μου!

Δεν παιρνεις Pm , πρεπει να τα ενεργοποιησεις

Οn Topic : Ειμαι και εγω στο μικροβιο της αγορας τους και αποτι διαβασα σε review ειναι τρομερα για τα λ7 τους...

Εχουν καθαρο ηχο ? και τερμα παιζουν καλα ?

Γεια σου φιλε σορρυ που δεν μπορω να σ απαντησω για το προβλημα σου αλλα θα ηθελα να σου κανω μια αλλη ερωτηση...Απο που τα πηρες???Μπηκα e-shop αλλα και απο το πλαισιο' date=' την μια μερα τα ειδα και την αλλη οταν πηγα να τα παραγγειλω ειχαν εξαφανιστει και απο τα 2 site..Τι εγινε τοσο αναρπαστα ειναι??[/quote']

skroutz it

Τα έχω ακούσει στου performer, ωραίο ήχο έχουν. Για τα λεφτά τους είναι μια χαρά

Τα έχω ακούσει στου performer, ωραίο ήχο έχουν. Για τα λεφτά τους είναι μια χαρά

Tnx m8

Παντος απο τα creative που εχω τωρα ( απο το 2003 ) θα ειναι x20 φορες καλυτερα :p

NightHawk σου εστειλα pm

τα ηχεια μ δεν έχουν το προβλημα τελικά το πρόβλημα ειναι στον ηχο της μομπο.

τα ηχεια οπως είπατε κ πιο πανω για τα λεφτά τους ειναι οτι πρέπει τελος :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.