Jump to content

Πρόβλημα με Calibre 8800GTS 512 + πλαίσιο

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

Προχθές το βράδυ, ανοίγω το pc και μυρίζω καπνό. Κοιτάω το κουτί που το έχω ανοιχτό και βλέπω πως η calibre 8800GTS 512 είχε πάρει φωτιά!! Σκύβω φυσάω και τη σβήνω, κλείνοντας ταυτόχρονα και το κεντρικό διακόπτη από το τροφοδοτικό.

Τη βγάζω τη συσκευάζω όπως τη πήρα, και τη πάω στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, χθές το πρωί στις 09.10. Απόδειξη αγοράς μέσα Ιουλίου 2008. Ενημερώνομαι πως εντός της ημέρας θα το έχουν κοιτάξει. Βέβαια δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει ακόμα και τώρα, μετά από 32ώρες στο service, παρόλο που η πολιτική του καταστήματος είναι 4h έως 24h. Και δεν είναι κάτι το τρομερό, κάνει μπαμ το πρόβλημα, δείτε τις φωτογραφίες.

x7amx238dsgwy5k1iiq7_thumb.jpgnj1xra3pib8i0thmmqi7_thumb.jpg

Ελπίζω ως το βράδυ να έχει ελεγθεί ώστε να πάω να πάρω gpu για το μηχάνημά μου, μιας και το word στο eee δεν είναι ότι και πιο βολικό και η πτυχιακή βιάζει..:hm:

Ελπίζω φίλε μου να σου την αλλάξουν με κανα καινούριο θηρίο. Πάντως το service στην Μεταμόρφωση είναι πνιγμένο στη δολειά. ΈΧω πάει 3 φορές τον τελευταίο μήνα και έχει πάντα ουρά 10 ατόμων!!

24 ώρες λένε. 2 μέρες έχουν 2 Χ 12 ώρες εργάσιμες ,άρα αν την πας Παρασκευή πρωί, πρέπει να στην έχουν το αργότερο Δευτέρα πρωί.

τσου....όπως φαίνεται το κάψιμο πετάχτηκε από το εσωτερικό και έβγαλε τόση φλόγα που εκτός από το μαύρισμα του pcb σχεδόν έλιωσε και τα καλώδια.

Χαίρεται

Χθες κατά τις 18.00 λοιπόν με πήραν από το κατάστημα και με ενημέρωσαν πως η κάρτα είχε πρόβλημα, ..!.., και λόγω εγγύησης μου πρότειναν ή πιστωτικό ή αλλαγή της με asus 9800GT όπου και δέχθηκα, διότι η 8800GTS είχε αγοραστεί με τις προσφορές του Ιουλίου, όπερ εστί τιμή αγοράς 80€.

Ικανοποιημένος άλλη μια φορά από το πλαίσιο, αν εξαιρέσω το γεγονός της αναμονής.

τι να λέμε τώρα.....στο e-shop θα σου ακύρωναν την εγγύηση γιατί θα ισχυριζόντουσαν οτι πέρασες την κάρτα πάνω απο το γκαζάκι του καφέ και την έκανες φλαμπέ.:cool:

τζωρτζη νομιζω οτι η 9800gt ειναι λιγο χειροτερη απο την 8800gts 512.γιατι 9800gt=8800gt.παντως με αγορα 80 ευρω ε δεν ειχες και αλλη επιλογη!

τζωρτζη νομιζω οτι η 9800gt ειναι λιγο χειροτερη απο την 8800gts 512.γιατι 9800gt=8800gt.παντως με αγορα 80 ευρω ε δεν ειχες και αλλη επιλογη!

Είναι αλλά δεν είχα επιλογές, μιας και δεν ήθελα να δώσω επιπλέον χρήματα :T:

??? Κακως δεχτηκες. Η εγγυηση που δινουν, δεν λεει πουθενα οτι ειναι χρηματικη. Ειναι εγγυηση προϊοντος. Επισης, δεν αναφερεται πουθενα οτι η εγγυηση που δινουν στις προσφορες δεν ειναι η ιδια.

Αντιστοιχο ή καλυτερο λενε παντα. Άν την είχες παρει 300Ε θα σου έδιναν 9800GTX+ ή GTX260. Οποτε το ιδιο πρεπει να κανουν και τωρα.

Χαίρεται

Χθες κατά τις 18.00 λοιπόν με πήραν από το κατάστημα και με ενημέρωσαν πως η κάρτα είχε πρόβλημα, ..!.., και λόγω εγγύησης μου πρότειναν ή πιστωτικό ή αλλαγή της με asus 9800GT όπου και δέχθηκα, διότι η 8800GTS είχε αγοραστεί με τις προσφορές του Ιουλίου, όπερ εστί τιμή αγοράς 80€.

Ικανοποιημένος άλλη μια φορά από το πλαίσιο, αν εξαιρέσω το γεγονός της αναμονής.

??? Κακως δεχτηκες. Η εγγυηση που δινουν, δεν λεει πουθενα οτι ειναι χρηματικη. Ειναι εγγυηση προϊοντος. Επισης, δεν αναφερεται πουθενα οτι η εγγυηση που δινουν στις προσφορες δεν ειναι η ιδια.

Αντιστοιχο ή καλυτερο λενε παντα. Άν την είχες παρει 300Ε θα σου έδιναν 9800GTX+ ή GTX260. Οποτε το ιδιο πρεπει να κανουν και τωρα.

:flower:

τι να λέμε τώρα.....στο e-shop θα σου ακύρωναν την εγγύηση γιατί θα ισχυριζόντουσαν οτι πέρασες την κάρτα πάνω απο το γκαζάκι του καφέ και την έκανες φλαμπέ.:cool:

Eγω παντως 2-3 ρμα απο το e-shop δεν ειχα προβλημα.

η 8800gts ειναι καλυτερη της 9800gt που σ εδωσαν αλλα ευτυχως δεν εχουν κ μεγαλες διαφορες...παντως κ παλι μια χαρα ξειγηθηκε το πλαισιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.