SirDiman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Καλησπερα, Επειδή το hotmail δεν ειναι και τοσο ασφαλές(ετσι μου φαίνεται δηλαδή ) θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε ποια υπηρεσία προσφέρει δωρεαν email αλλα και να ειναι ''ασφαλές'' απο hacker και τα σχετικα... Η χρηση του θα ειναι για paypal και τα σχετικά... Με λιγα λογια θα περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες...:toomuchne Αναμένω προτάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Gmail. Εγώ το εμπιστεύομαι, αλλά τελευταία η Google κάνει κάτι συνεργασίες και δίνει και στοιχεία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 10, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Gmail αν και ειναι πολυ προσωπικο το account μου και δεν το δινω οπου να'ναι... Τελευταια βλεπω να σκανε κατι spammακια :bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Yahoo κατα την γνωμη μου,εδω και χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Δεν έχω κάποιο λόγο να μην εμπιστεύομαι το gmail, αλλά για "σοβαρές" συναλλαγές (e-banking κλπ) χρησιμοποιω του isp... (το οποίο δεν ξέρει και άλλος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 11, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Και εγω του πρώην ISP(οτενετ) χρησιμοποιώ αλλά δεν ειμαι πλέον συνδρομητής και φοβαμαι μήπως το κλείσουν χωρις καμια ειδοποίηση...:baby: Μαλλον θα φτιάξω και εγω gmail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Ιανουάριος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2009 Ριξε μια ματια και στο hushmail.Hushmail is a web-based email service offering PGP-encrypted e-mail, file storage, vanity domain service, and instant messaging (Hush Messenger). Hushmail uses OpenPGP standards and the source is available for download. Additional security features include hidden IP addresses in e-mail headers.http://www.hushmail.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.