SirDiman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Καλησπερα, Επειδή το hotmail δεν ειναι και τοσο ασφαλές(ετσι μου φαίνεται δηλαδή ) θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε ποια υπηρεσία προσφέρει δωρεαν email αλλα και να ειναι ''ασφαλές'' απο hacker και τα σχετικα... Η χρηση του θα ειναι για paypal και τα σχετικά... Με λιγα λογια θα περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες...:toomuchne Αναμένω προτάσεις
darien Ιανουάριος 10, 2009 #2 Ιανουάριος 10, 2009 Gmail. Εγώ το εμπιστεύομαι, αλλά τελευταία η Google κάνει κάτι συνεργασίες και δίνει και στοιχεία..
o polonos Ιανουάριος 10, 2009 #3 Ιανουάριος 10, 2009 Gmail αν και ειναι πολυ προσωπικο το account μου και δεν το δινω οπου να'ναι... Τελευταια βλεπω να σκανε κατι spammακια :bad:
Hydra Ιανουάριος 10, 2009 #4 Ιανουάριος 10, 2009 Yahoo κατα την γνωμη μου,εδω και χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι του.
Spanaks Ιανουάριος 10, 2009 #5 Ιανουάριος 10, 2009 Δεν έχω κάποιο λόγο να μην εμπιστεύομαι το gmail, αλλά για "σοβαρές" συναλλαγές (e-banking κλπ) χρησιμοποιω του isp... (το οποίο δεν ξέρει και άλλος)
SirDiman Ιανουάριος 11, 2009 Author #6 Ιανουάριος 11, 2009 Και εγω του πρώην ISP(οτενετ) χρησιμοποιώ αλλά δεν ειμαι πλέον συνδρομητής και φοβαμαι μήπως το κλείσουν χωρις καμια ειδοποίηση...:baby: Μαλλον θα φτιάξω και εγω gmail.
Gi0 Ιανουάριος 11, 2009 #7 Ιανουάριος 11, 2009 Ριξε μια ματια και στο hushmail.Hushmail is a web-based email service offering PGP-encrypted e-mail, file storage, vanity domain service, and instant messaging (Hush Messenger). Hushmail uses OpenPGP standards and the source is available for download. Additional security features include hidden IP addresses in e-mail headers.http://www.hushmail.com/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.