Jump to content

Πρόβλημα στα παιχνίδια

ScArY_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Θα ξεκινήσω με τα PC Specs μου :

Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz

2GB RAM

Mobo : p5ld2-x/1333 asus

GFX : EAH4850 ATI asus

Αν ξέχασα κάτι θα το αναφέρω.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Τον τελευταίο καιρό παίζω 3 παιχνίδια, το Team Fortress 2 , Call of Duty 4 και το Warhammer Online age of reckoning. Τα 2 πρώτα παίζω κυριώς. Όταν λοιπόν τρέχω το παιχνίδι, επιλέγω έναν server online να μπώ να παίξω, κάνει connect κανονικά και μετά απο λίγη ώρα χαλάει η εικόνα και ξαφνικά κολλάει το pc. Το τι συμβαίνει δεν μπορώ να το περιγράψω, στην αρχή φαίνετε να χαλάει το texture του παιχνιδιού, φριζάρει για μερικά δευτερόλεπτα, όταν ξεκολλήσει, μου δείχνει οτι το monitor δεν λειτουργεί, σαν να το έχω βγάλει το καλώδιο. Η οθόνη μετά από λίγη ώρα επανέρχεται και φαίνεται στην οθόνη να έχουν κάει pixels αλλά είναι της εικόνας και δεν είναι του monitor γιατί όταν το κάνω reboot η οθόνη δουλεύει μια χαρά. Επειδή το PC κολλάει και δεν έχω εναλλακτική, πατάω το κουμπί για επανεκίνηση, όταν ξεκινάει να bootarei πάλι φαίνεται το monitor να έχει καμενα pixels. Ενιότε δεν βλέπω εικόνα όταν φτάνω στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν τρέξω κάποιο παιχνίδι ή νομίζω, όταν κάνω πολλές κινήσεις μαζί και μπουκώνει η RAM. Δεν είμαι 100% σίγουρος για το 2ο. Η προηγούμενη κάρτα που είχα ήταν η 8600GT 512mb με την οποία δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Team Fortress 2, τότε έπαιζα μόνο αυτό. Η 4850 είναι πολύ καινούρια, έχει 2 βδομάδες που την αγόρασα. Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω μπερδευτεί. Έκανα διαμόρφωση το pc, τα πέρασα όλα αλλά πάλι τα ίδια, δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε τι θέλω να πώ. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες πείτε μου να σας δώσω γιατί αλλίως δεν με βλέπω να λύνω το πρόβλημα.

Έχω κιάλλες φωτογραφίες , πιστεύω πώς αυτές είναι αρκετές. Με την κάμερα οτι πρόλαβα έβαγλα. Ελπίζω να σας διαφωτίσουν.

pict0062qz8.th.jpg

pict0063lf6.th.jpg

pict0067rj3.th.jpg

pict0070ic6.th.jpg

pict0071zn5.th.jpg

pict0076bz3.th.jpg

Φίλε δεν ξέρω τι τροφοδοτικό έχω να σου πώ την αλήθεια. Όσο για τα drivers, ναί έχω τα 8.12 αλλά ακόμη έχω πρόβλημα.

Το τροφοδοτικό το είχα αγοράσει 40 ευρώ γιατί το προηγούμενο είχε πρόβλημα στην τάση. Λές να φταίει αυτό ; Μέσω κάποιου benchmark μπορώ να μάθω το μοντέλο ; Βλέπω κάτι αριθμούς με αυτοκόλλητα αλλά δεν βγάζω άκρη.

Kataraman μάλλον το τροφοδοτικό είναι. 350Watt είναι αυτό που χρησιμοποιώ τώρα και η κάρτα θέλει 450 Watt τουλάχιστον. Ένα φιλαράκι με βοήθησε και το βρήκαμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.