Godfavor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2009 Παιδια σκεφτομαι να φτιαξω καινουργιο pc, αλλα στο παλιο μου set up χω το τροφοδοτικο tagan tg 480 u01 (480W, +3,3V:28A, +5V:48A, +12V:28A) το οποιο μου ειναι πολυ αξιοπιστο, και σκεφτομαι να το κρατησω για το καινουργιο μου pc.Ποια καρτα γραφικων μπορει να σηκωσει αυτο το psu? Υπαρχει περιπτωση να μπορει να σηκωσει την GTX285, γιατι διαβασα οτι δεν εχει και πολυ μεγαλες απαιτησεις σε τροφοδοτικο, εχει καταναλωση περιπου σαν την GTX260 η 4870. Εχω δει και μερικα setups με το τροφοδοτικο μου να σηκωνει 9800GTX+.Ποια ειναι η γνωμη σας?
Grace Ιανουάριος 10, 2009 #2 Ιανουάριος 10, 2009 Δεν εξαρτάται η κατανάλωση του συστήματός σου μόνο από την κάρτα γραφικών. Θα έλεγα όμως πως αν το σύστημά σου δεν έχει πολλούς σκληρούς δίσκους (πάνω από 3) και πολλά ενεργοβόρα περιφερειακά, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. Ούτε με κάποια με ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση δεν θα έπρεπε να έχει. Αρκεί φυσικά το συγκεκριμένο τροφοδοτικό που έχεις να έχει τις κατάλληλες φύσες (ή εσύ τους κατάλληλους αντάπτορες) για την κάρτα γραφικών η οποία χρειάζεται 2x6-pin PCIe καλώδια, αλλά και γενικότερα για ολόκληρο το σύστημα που πρόκειται να αγοράσεις.
Godfavor Ιανουάριος 10, 2009 Author #3 Ιανουάριος 10, 2009 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Το υπολοιπο pc μαλλον θα ειναι: cpu:q6700, 2x2gb ram, 2 HDD, SB Audigy 2, DVD ROM, DVD-RW. Εχω βρει ανταπτορες για την καρτα γραφικων και οσον αφορα την motherboard δεν θα εχω προβλημα. Δεν εχω σκoπο για overclocking ετσι κι αλλιως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.