Jump to content

HD4830 σε crossfire...τι 8α χρειαστω?

sam_@

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια γεια σας...ειμαι καινουργιος εδω αν κ ειμαι αρκετo καιρο σε φορουμ σχετικα με hardware...στο 8εμα μου τωρα...εχω μια hd4830 και 8ελω να παρω μαζι με το καινουργιο συστημα μου(βλεπε παρακατω) αλλη μια 4830 και να τις εχω crossfire...αλλα το προβλιμα μ ειναι οτι δεν ξερω πως 8α μ λειτουργισει...εξιγειστε μ αν γινετε...τι 8α χρειαστω? αυτη εδω ειναι η καρτα μ και η αλλη μια 4830 8α ειναι αυτη...το συστημα μ 8α ειναι amd x4 9750,2x2gb 1066,mobo asus(δν ξερω μοντελω αλλα 8α εχει σιγουρα 2 slots pci-e),τροφοδοτικο 650W.

σε πολύ καλό δρόμο είσαι φίλε μου ίδιο chipaki πρέπει να είναι μόνο νομίζω, Θα χρειαστείς connector για να συνδέσεις της δύο κάρτες μέσα στο hardware θα δείς ενα πλαστικό κάλυμμα το βγάζεις και στης 2 και συνδεεις των connector

επίσις απο πίσω για να συνδέσεις την οθόνη έναν adaptora τριπλό για να συνδέσεις της 2 κάρτες ταυτόχρονα και το περίσευμα για την οθόνη

περίμενε να απαντήσουν κιάλλη δεν έχω πρωσοπικά crossfire αλλά όσο εχω διαβάσει γενικά τι παίζει έτσι είναι

650w είναι πάρα πολύ καλά για crossfire 550 να φανταστείς είναι το minimum

επίσις σκέψου για crossfire στην θέση σου θα έδινα την 4830 για καμια 80-90άρα ευρο και δεν θα έπερνα με αλλά 100 που στηχήζει μια 4830 + 10-20 euro plus που θα βάλεις, και θα έπερνα μια 4870 που είναι φυσικά ανώτερη απο 2x4830

εσύ ξέρεις περίμενε να απαντήσουν κιαλλη για να πάρεις μια γενική γνώμη και να βγάλεςι εσύ συμπέρασμα

/ennough ελπίζω να μην σε κούρασα

για δές εδώ

images%3Fq%3Dconnect%2Bcrossfire%2Bmonitor%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DGIMG0014474_1.jpg

crossfire_s.jpg

board_installed.jpg

οκ ολα αυτα.δεν βρισκω με τπτ τα καλωδιακια για να συνδεσω τις καρτες (εικονα 1.)ουτε τον <<adaptora τριπλό για να συνδέσεις της 2 κάρτες ταυτόχρονα και το περίσευμα για την οθόνη>> για online παραγγελια...ξερετ που 8α μπορω να τα βρω??

ρε παιδια ελεος τι λετε στο παιδι.

η δευτερη φωτογραφια ειναι απο παλιες ΑΤΙ που χρειαζοταν crossfire mastercard.

ξεχνα τη

θα χρειαστεις μονο τα crossfire bridge που ειναι στη πρωτη φωτο.

κατα 99% ειχε μεσα η καρτα σου,αν δεν εχει νομιζω πουλανε,στο πλαισιο ειχα δει.για δες

Την δεύτερη εικόνα που σου δείχνει παραπάνω ο Winampξέχνα την δεν ισχύει είναι από παλιές κάρτες , ακόμα ακόμα και στην δεύτερη δεν χρειάζεσαι και τις δυο γέφυρες για να ενώσεις τις κάρτες μεταξύ τους , χρειάζεσαι μόνο την μια γέφυρα.

Στην συσκευασία της κάθε κάρτας πρέπει να έχει μέσα γέφυρα για την περίπτωση του cf .

Υ.Γ.Μην ξεχάσεις να δώσεις έξτρα τροφοδοσία στην κάθε κάρτα με το καλώδιο 6pin .

Edit με πρόλαβε ο Κώστας :T

στην καρτα μου δεν ειχε μεσα τα crossfire bridge! 8α ψαξω μηπως βρω απτο ιντερνετ η απο πλαισιο.Πειτε οτι τα βρισκω αυτα και εχω 2χ4830...πρεπει να κανω κ κατι αλλο αφου τις εχω βαλει στο pc?χρειαζονται ειδικους drivers αντι των συνι8ισμενων επιδη 8α ειναι σε διαταξη crossfire? γτ κατι τετοια εχω ακουσει...

ναι οκ...απο 8εμα τροφοδοσιας τα γνωριζω με τα 6-pin

καλά παιδιά ήρεμα είπα και εγώ δεν έχω βάλει crossfire =)

και για αυτό τον είπα να πάρει γνώμη και από άλλους όταν πρωτοβγήκε το crossfire διάβασα για αυτό τώρα πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα..

με το catalyst απλά κάνεις να λειτουργούν crossfire

δεν ξέρω και ποια version των drivers της κάρτας θα χρειαστείς

και αν χρειαστείς στην mobo λέει τίποτα για crossfire?

να ξεκα8αρισω κατι...αυτη εδω ειναι η μητρικη μ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523354

αλλα οπως γραφω τερμα πανω 8α αναβα8μισω το pc μου και 8α παρω μια μητρικη που να εχει 2 slots για pci-e...μοντελο δεν 8α μα8ω αλλα ξερω οτι 8α υποστηριζει τα :amd x4 9750,2x2gb 1066mhz

Απο drivers τους τελευταίους (π.χ. τώρα είναι οι 8.12) , ανάλογα το λειτουργικό που έχεις στο PC σου .

Tο CrossFire το ενεργοποιείς από το CCC του driver

20364566gy5.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.